2009 Kasm Anneleri

abisine benzesin kız budaa yağusuklu olsun onun kiminn,
krispiminm oğluşuda buseciğe benzesiin onun kadaaa güzel olsuunn opuyorumnanaktan
inşallah muredacım walla sağlığı yerinde olsunda başka bişey istemem
çıtırtı gacısı nereye kaçtı

ben buseyi yedirdim şimcik ben yicem
akşama görüşürüz:roflol::roflol:

benimde bebeğim kasımda olacak ama benin bebeğim çok nazlı 20. haftadayım ve hala cinsiyetini göstermedii :(
hoşgeldin canım sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına ayyy şimdi nasıl merak ediyorsunuzdur değil mi
kııı tubiş konuyu sohbete çevirmek diyo naaann
biz akşamaca geyik yapıoz vallaaa :roflol:

oooo ona kalırsa çıtırtının puanı kalmadı beee hani oerkek yaa:roflol::roflol::roflol:

benimde bebeğim kasımda olacak ama benin bebeğim çok nazlı 20. haftadayım ve hala cinsiyetini göstermedii :(

hoşgeldin canım şimdiye kadar göstermediyse büyük ihtimal kızdır. gerçi benim kız daha 17 haftalıkken göstermişti. bu kız biraz edepsiz mi olacak ne:olmaz:

kııı tubiş konuyu sohbete çevirmek diyo naaann
biz akşamaca geyik yapıoz vallaaa :roflol:

he walla yaa bunlar bizi şimdiye kadar nasıl farketmediler. biz ordaki kuralların heç birine uymuyozki:umursamaz: hele diyo ya konu dışında bişeyler yazmak yasak diye koptum ben yaaa:roflol::roflol::roflol:

ayyy çok acuktum yaaaa cokacimcoook
çok yüzdün ya acıktın ellaam
ben buseyi yedirdim şimcik ben yicem
akşama görüşürüz:roflol::roflol:

başladı yine tıkınmaya cokacimcoook

ayy kıslar birşey soracağım evinde buzdolabından hariç derin dondurucu kullanan var mı.ya ben alacağımda birisi önden kpaklılar kullanışlı olmuyor dedi.bende onu almayı düşünüyordum sizde bi fikir verin yahuu

ayy kıslar birşey soracağım evinde buzdolabından hariç derin dondurucu kullanan var mı.ya ben alacağımda birisi önden kpaklılar kullanışlı olmuyor dedi.bende onu almayı düşünüyordum sizde bi fikir verin yahuu

yok anam önden kapaklı alma bencee,üstten al onlar en iyisi ben sana diyimm.

hoşgeldin canım şimdiye kadar göstermediyse büyük ihtimal kızdır. gerçi benim kız daha 17 haftalıkken göstermişti. bu kız biraz edepsiz mi olacak ne:olmaz:

he walla yaa bunlar bizi şimdiye kadar nasıl farketmediler. biz ordaki kuralların heç birine uymuyozki:umursamaz: hele diyo ya konu dışında bişeyler yazmak yasak diye koptum ben yaaa:roflol::roflol::roflol:

çok yüzdün ya acıktın ellaam

başladı yine tıkınmaya cokacimcoook

biz konuyla alakalı birşey yazıyor muyuz kiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağlıklı olsunda ben biraz daha beklerim.. dr 3 aylıkken kıza benziyo dedi 4. ayda poposunu döndü 11 temmuzda bi daha ki rendavu bakalım bu sefer ne yapacak :)

Back
X