2009 Kasm Anneleri

ilkellllllllllllll ilkellllllllllllllllll sana kek yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkklülülülülülü
alçak gacııııııı:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kısım olmadı diye bunları yapıyon dimi banaaaa:umursamaz:
kötükedihüso bende okumam :dilcikar:

bende çatur çutur doğurcam delikafadulden :CüvCüv:

:emir_bebek: benım bebegım böle bi takla açacak cuuuuppp dışarda :lepi:

heee kuzum seninki süperman gibi bi kolunu uzatıp bu tarafa uçuverecek ne olduğunu anlamayacaksın bile.
ayyy birşey diyimde gülün accık normal hastanelerde doğum yapan kadınlar bağırdıkça ebeler girerken iyiydide şimdi çıkarırken mi bağırıyon diye kadına kızıyorlarmış:roflol::roflol::roflol:

alçak gacııııııı:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kısım olmadı diye bunları yapıyon dimi banaaaa:umursamaz:

heee kuzum seninki süperman gibi bi kolunu uzatıp bu tarafa uçuverecek ne olduğunu anlamayacaksın bile.
ayyy birşey diyimde gülün accık normal hastanelerde doğum yapan kadınlar bağırdıkça ebeler girerken iyiydide şimdi çıkarırken mi bağırıyon diye kadına kızıyorlarmış:roflol::roflol::roflol:

:lepi::lepi::lepi:a.sa.sa.sa.s

hihoyyyt delikafadulden haklılarrr tatlı tatlı hurmalar acı acı tırmalar :roflol: :roflol: :roflol:yok kız şimdi öle pek ebe eskı yaslı olanlar öle şimdikiler hastadan tırsıyo valla :sinifsinif:

ayy ne güzel ya benim çok yanıyo ne bulursam yiyorum normal yanması 7 kilo almışım dr kızdı bugün.83 kiloyum 100 le bitiririm heralde:1shok:

merhaba arkadaşlar ben doktordan geldim.kız olduğunu söylemiştim ama bebeğim erkekmiş.ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim.hepimiz için hayırlısı olsun.bebeğim 22+0 tam 541 gr dı:nazar:

hayirlisi olsun canim. kuzunada masallah. saglicakla al kucagina insallah.

bana ayrintilida kiz dediler ama boyle hikayelerden sonra hala insan emin olamiyor. hayirlisi.

wannacım cnm ben dedim zaten dün onaa,benimkiler kafana taş düşsün diee kaydirigubbakcemile3
düşünsene halinii ölür nan buu gacıı :roflol: :roflol:

onun kafaya dusecek yakin zamanda birsey ama ne zaman bakalim.sırnaşık şey

bana oyle birsey diycek, dogumu falan unutur atlarim kadinin ustune.:oklava:

ayy ne güzel ya benim çok yanıyo ne bulursam yiyorum normal yanması 7 kilo almışım dr kızdı bugün.83 kiloyum 100 le bitiririm heralde:1shok:

aman dikkat et canım yaaa dr.lar çok kızıyor zaten kilo almaya benimki sakın büyükleri dinleme şunu bunu ye sen 2 canlısın derler dedi sakın yapma dedi bende yapmamaya çalışıyorum.

yaa aynen eminolamıyorum kocamda karar ver diyo erkek mi kız mı sankim ben karar veriyorum uyuz şey:1closedeyes:

ay öylemi diyolarmışdevlet hastanesinde doğum yapan kadına öyle denir mi.sanki kendileri kadın değil terbiyesizler:dilcikar:

aman dikkat et canım yaaa dr.lar çok kızıyor zaten kilo almaya benimki sakın büyükleri dinleme şunu bunu ye sen 2 canlısın derler dedi sakın yapma dedi bende yapmamaya çalışıyorum.

benim dr. hic sesini cikarmiyor aldigim kilolara. baska dr. olsa kovardi beni. ama benimki kendide biraz kilolu oldugu icin herhalde hicbirsey demiyor.:icecream:

yaa aynen eminolamıyorum kocamda karar ver diyo erkek mi kız mı sankim ben karar veriyorum uyuz şey:1closedeyes:
şekeeeer avatardaki foto sen değil msn orada incecik duruyon gııı
benim dr. hic sesini cikarmiyor aldigim kilolara. baska dr. olsa kovardi beni. ama benimki kendide biraz kilolu oldugu icin herhalde hicbirsey demiyor.:icecream:

tabi kuzum alacağı lafı biliyorda onun için sesini çıkarmıyor:roflol::roflol::roflol:

Back
X