2009 Kasm Anneleri

hadi iyi geceler snada erkencisin bugün tabi o kaaa yüzersen yorgun düşersin heçde korkmuyon kız boğulurum diye anam ben hiç giremem denize allah muhafaza:1no2::1no2:

hee nan çok yorulmuşum valla...
kıııı düdük niye boğulayım ben yüzmeyi iyi bilirim lülülülülülü tek sıkıntı dalmak yasak dedi dr.ona sinir oluyom :sinifsinif:

kocacııım evde bugüün hihoyyyt hazırlanıyo o ben hazırım,kahvaltıya gidicez gökovaya,sonraa denizee hihoyyyt ben bugün gezecem yaniiii :roflol: hiç gezmiyodum yaa.

walla hee millet kocişini takıyo koluna gezmelere gidiyoo biz kös kös ewde oturuyozzmafoldumben

niye mahfoldun ne oldu ki eşin evde yok mu benim eşim evde ama gezilecek yer yok ki bu sıcakta evdede olunca insan sıkılıyor biraz sonra bend çıkayım kız kardeşile dışarı sonra annemlere

niye mahfoldun ne oldu ki eşin evde yok mu benim eşim evde ama gezilecek yer yok ki bu sıcakta evdede olunca insan sıkılıyor biraz sonra bend çıkayım kız kardeşile dışarı sonra annemlere

eşim yok çalışıyoo maalesef ben ewde yanlızım :1no2:

yaren sende mi diyarbakırdasın walla mahvoldum buharlaşıp uçucam akşam balkonda uyumuşum gene bu seferde dondum ne olcak bu şehrin hali temmuz 15 den sona kaçın diyolar nere gidekki memlekete gitmeyi göze alamıyoz 24 saat yol
ahh yandıkkk

günaydın şekerleer

dün bi ara benim bebişlerin trip yapasları geldi şimdide gülümsüyorlar size :)

umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir a.s.

seninde mi için rahat etmiyor biri temizlik yaparken :)

aynen oyle canim. guya rahat edelim diye kadin aliyorum. pesinde dolanirken daha cok yoruluyorum. normalde almam, her isimi kendim yaparim ama simdi durum farkli. o buyuk temizligi yaparken bende toz falan alayim diyorum ama o bile yoruyor valla. kasiklarim kasiliyo hemen. bende yavas yavas dolaniyorum ortalikta.

perdeler asilacak, ben asamam dedi kizini cagirdi asmasi icin. gelince kizin eline birde toz bezi vereyim bari alsin tozlari cunku bugun o bile yorucak beni.

nerdesiniz yaaa kimse yok canım sıkılıyooo hainler kocişlerinizi buldunuz burayı unuttunuz

Back
X