2009 Kasm Anneleri

hadi leen ordaan,daha bir ton eksikimiz var şekeriim yaavvv

hadi be ordan bi tonmus hepsi 2 ton eder ozaman :roflol::roflol:

kızlar 2 gundur hamıle gıbı degılım sankı onceden sabahları ve aksamları bebegım oynuyodu hafıf hafıf 2 gun oce fark edılır bı sekılde oynadı bıdaha da yok bısey :çok üzgünüm:
cok korkuyorum cıldırcam:çok üzgünüm:

canım delimisin sen ne üzülüosun bu haftada daha bebeğin suursuz hareketler edio kimi zaman fazla kimi zaman hiç hissetmeyebilirsin dert etme 24ncü haftadan itibaren hareketleri bilinçliğ olacak ozaman takipedebilirsin benim bile 2 gün hiç oynamadığı daha doğrusu benim hissetmediğim zamanlar oldu senin kadarken dert etme bişeyi yokturrr

tamam canım doktoruma soracam vurdur derse vurduracaz napalıma.s

sen aksatma canım ne olur ne olmaz hiç bir zararı yok bebişlerimize bu aşının ben çok araştırdım 2 dakikanı almıyo bile senden bebeğe antikor geçio hem seni hem meleğini koruo bu aşı sadece doğum esnası değil elimizi bişe keser olur ya ayağımza bişe batar belli olmaz burda yasamak zor burası türkiye turkbayragi

Allah korusun bebeklerimizi:Saruboceq:

canım bende bugün gidip aşı olmayı düşünüyom. acıyo mu gııı kafamçokkarıştı

aynen katılıyom sana sütçüümmvereliniortak

acımıyor iğne çok ince zaten sabah 8:30'da yaptırdım bu saate kadar ağrı falanda olmadı herkezde ağrı olmaz bazı bünyelerde ağrı yapabiliyor dedi hemşire

hadi be ordan bi tonmus hepsi 2 ton eder ozaman :roflol::roflol:

canım delimisin sen ne üzülüosun bu haftada daha bebeğin suursuz hareketler edio kimi zaman fazla kimi zaman hiç hissetmeyebilirsin dert etme 24ncü haftadan itibaren hareketleri bilinçliğ olacak ozaman takipedebilirsin benim bile 2 gün hiç oynamadığı daha doğrusu benim hissetmediğim zamanlar oldu senin kadarken dert etme bişeyi yokturrr

cok korkuyorum ıste ne bılım ya bısey olduysa dıye :çok üzgünüm:

kızlar 2 gundur hamıle gıbı degılım sankı onceden sabahları ve aksamları bebegım oynuyodu hafıf hafıf 2 gun oce fark edılır bı sekılde oynadı bıdaha da yok bısey :çok üzgünüm:
cok korkuyorum cıldırcam:çok üzgünüm:

telaşlanma canım bu haftalarda bebeğin hareketleri dengesizmiş. bi iki hafta sonra düzene girermiş. bende geçenlerde senin gibi telaşlanmıştım bi iki gün oynamadı diye ama şimdi fıldır fıldır oynuyoo.

sen aksatma canım ne olur ne olmaz hiç bir zararı yok bebişlerimize bu aşının ben çok araştırdım 2 dakikanı almıyo bile senden bebeğe antikor geçio hem seni hem meleğini koruo bu aşı sadece doğum esnası değil elimizi bişe keser olur ya ayağımza bişe batar belli olmaz burda yasamak zor burası türkiye turkbayragi

amaaan bırak şu kireç suratlı karıyı yaptırmazsa yaptırmasın o kaa karıı söylüyozz yaptır diye gitsin doktoruna sorsun kızzzııımmm biz doktor gibi karılarız artık güwen bize. ama sen iğneden korkuyosan bilmemzemuszemus

telaşlanma canım bu haftalarda bebeğin hareketleri dengesizmiş. bi iki hafta sonra düzene girermiş. bende geçenlerde senin gibi telaşlanmıştım bi iki gün oynamadı diye ama şimdi fıldır fıldır oynuyoo.

cok sagol canım doktorumda hollandada kaldım boyle :çok üzgünüm:
beklıycem gelene kadar mecburen

cok korkuyorum ıste ne bılım ya bısey olduysa dıye :çok üzgünüm:

bişey olmaz bebeğim korkma şu an o bilinçli hareket etmio zaten mutlaka kımıldıodur ama sen hissetmiosundurrr git çikolata falan ye sırt üstü yat bekle biraz belki kımıldatırsın miniği :) ama korkma hiç bişeciği yoktur allahın izniyleopuyorumnanaktan

sen kalk eminönünden iki çuval finduk getir eve şimdide bebek fıldır fıldır deyyooo deli karu herhalde herhalde oynar :roflol::roflol::roflol:

amaaan bırak şu kireç suratlı karıyı yaptırmazsa yaptırmasın o kaa karıı söylüyozz yaptır diye gitsin doktoruna sorsun kızzzııımmm biz doktor gibi karılarız artık güwen bize. ama sen iğneden korkuyosan bilmemzemuszemus

bencede laza laf anlatması zorumuşş yaaaa:roflol::roflol: 12 yi geçtiii :roflol::roflol: yarın 10 da bidaaa deniyekkk.. ben türkye sartlarında hayattaaaaa riske atamam kendimi hemen duydugum gibi dedim yaptırcam 9 haftalıktım hemen gidip kaydımı yaptırdım :lepi:

ne sandın bacım korkuyoz herhalde ben öyle kolay kolay iğne vurduramam heede koluma

bişey olmaz bebeğim korkma şu an o bilinçli hareket etmio zaten mutlaka kımıldıodur ama sen hissetmiosundurrr git çikolata falan ye sırt üstü yat bekle biraz belki kımıldatırsın miniği :) ama korkma hiç bişeciği yoktur allahın izniyleopuyorumnanaktan

aksam yaptım onu tık yok bende ondan telaslandımya işte :çok üzgünüm:

aksam yaptım onu tık yok bende ondan telaslandımya işte :çok üzgünüm:

canım okadar dert etme ya eğer doktorun yoksada o hastanede mutlaka bi başka doktor vardır içine sinmeyecekse bi gidiver 5 dk baksınlar biz ne desek sen rahat etmeyecksin ama bişe diyimmi ona bişe olmus olsa sen su anda nette gezinio olmazdın buna eminnnn olll:lepi: belki bu seni rahatlatırr

bencede laza laf anlatması zorumuşş yaaaa:roflol::roflol: 12 yi geçtiii :roflol::roflol: yarın 10 da bidaaa deniyekkk.. ben türkye sartlarında hayattaaaaa riske atamam kendimi hemen duydugum gibi dedim yaptırcam 9 haftalıktım hemen gidip kaydımı yaptırdım :lepi:

o gündüz 12 değeldi bacım gece 12 idi senin aklın nerde kaldı bilmemki şekeri fazla yüklemişler herhalde :roflol::roflol:

amaaaaan pes edin naaan ,tubiş nehircimm uğrasmıyak şu sidikli karıyla.
vurdurmasında olsun bi tetanozz görsün gününüü :oklava:
dr.a güveniyomuşş güven anam sen güven dr.a.

o gündüz 12 değeldi bacım gece 12 idi senin aklın nerde kaldı bilmemki şekeri fazla yüklemişler herhalde :roflol::roflol:

bajım seninki günde iki kere duruo demekki hem sabah 12 hem aksam 12 bukadar kişi sana bişe dio dötünle dinlion ne dek :olmaz:

bencede:umursamaz:

bu arada canliz karısının hepinize cokkk selamı var çok yoğunmuş gelemiomuşşşşşşşşşş

neyse ben çıkıyom size laf yetiştirecem diye evin işi kaldı evimi toparlayam yaaaa:1no2::1no2:

24 + kadar vaktin var şekerim dert etme benim gibi yap soğukkkk suyaaaa kat şekeri bi dikişte iç yoksa içemezsin
anaaam kıızzz ben o zaman 25 olcaaaam yani 25+2 falan hemen dr.umu bi arıyım baariii
:dilcikar: :dilcikar: ayyyyy cnm sevsinleeerrr,
sakın senin kızzz tıfıl olduğundan olmasıın :dilcikar: malum bizim oğluş biraz kuvvetlide :roflol:
hiç de tıfıl diil :dilcikar:
dr. ne güzel büyümüş dedi bi kerem ama anasına çekerse tıfıl olma olasılığı yüksek benim kimin çıtı pıtı olabülüüü
canlarrrrııımmm ben geldim ayyy dün kocişimle gez gez yoruldum valla.kendime şöle güsel bi elbise alıyım dedim güzel birşey alamadım bende şalvar tipi pantolon aldım çok rahat walla belide likralı.üzerinede 1-2 buliz aldım.birde normal pantolon aldım.bebişimin sadece ilk bezini aldık artık stok yapmaya başladım eee malum bizimkilerin ikiside bez kullanacağı içinkaydirigubbakcemile3oğluşumada bebek arabası aldım kartanesi haberin olsun hani dediğim kardelen varya ordan aldım fiyatı çok uygun.işte böle çoook yorulmuşum valla bu aralar topuklarım çok ağrıyor:bbo:
orda araba da mı var gııı
biz de geçen dolaşırken beğendikte gördük acaip ucuz nan pusetler falan ama dandik bence marka falan yok çünküm
napımm kız öle içmesem hayatta içmezdim diktim bitiridim hepsini 15 dk sonra başladı benim oğlan pata küte bana geçirmeye ve hala vuruo valla ...

bu arada kızlar arkadasım yenidoğanda hemşire 21 haftalık 500 gr bebek doğmus (onlar canlı düşük diolar ) ayy minnacııkkk bi görseniz doktorlar ölür dio zavallım ölece her tarafı bişeye bağlı yatıoodu içim sızladı allah yardım etsin..:Saruboceq:
ayy allah esirgesin yaaa

Back
X