2009 Kasm Anneleri

nan o hele karnındakini çıkarsın ondan sonra başlar aksiyon dersine nan

kuduuuuur kuuuuurrrr
:roflol::roflol:

garıya bak ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizkuduruk degıldınizde ha bu uşakları niye yaptunuz nasıl yaptunuz de bakalım bana çıtırtı çaturduuuuuuuuuuuuu seni delikafadulden

kıskandın demiiiiiiiiiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yok nannnn enesim piyasada yokken ne aksiyonlar yaptık birşey olmadı bunda bitek kazara oldu bidaha da bu tuzağa düşmem inş:Saruboceq:ulan benimle dalga geçin bakıyım sizi acep hangi hamilelerin topiğinde yakalarım:jeyyar:

yok anam biz aksiyonu kırıp dökerek yapmıyok :1no2::1no2:

garıya bak ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizkuduruk degıldınizde ha bu uşakları niye yaptunuz nasıl yaptunuz de bakalım bana çıtırtı çaturduuuuuuuuuuuuu seni delikafadulden

he bacım ben bu uşağı yapmak için 7 ay aksiyon yaptım kolay olmadı yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha 21 yasında nan krispi heralde kuduruk olcek,bi gelsin 30 una bak bakalım noliyy :roflol: evi viledalıcak hali bile kalmıcak nan karının :roflol: bırak actionıı :roflol:
görüşürük o zaman kuzum seni 8 yıl sonra kk ya dawet ediyorum:enbuyukkk:
yok nann akşama action yapcak itekten akıl aldı gacııı :roflol: :roflol: vah garibiiiimmm

:roflol:
hehhh siz yapmıyormusunuz sanki hamileyken hiç bi zararı olmuyor tabii herşey normalse:dilcikar:
he kııı habu yaşta viledaylan yer siliyo 30 unu heç düşünemeyom
yerimsenibenyerimseniben
kısım bu enerjimi o yaşlara saklıyom sizin gibi şimdiden elle silsem 30 a varmadan pilim biter akıllı garıyam ben:jeyyar::sm_cool::roflol:
ne güzel işte ıkısı bır buyur opuyorumnanaktan

hehhh işte böleeee:sm_cool:

görüşürük o zaman kuzum seni 8 yıl sonra kk ya dawet ediyorum:enbuyukkk:

hehhh siz yapmıyormusunuz sanki hamileyken hiç bi zararı olmuyor tabii herşey normalse:dilcikar:

kısım bu enerjimi o yaşlara saklıyom sizin gibi şimdiden elle silsem 30 a varmadan pilim biter akıllı garıyam ben:jeyyar::sm_cool::roflol:

hehhh işte böleeee:sm_cool:

sen en iyisi 70 yaşına kadar aksiyon yap nasılsa ozamana kadar 70 dene çocuğun olur onlar silerler yerleri :roflol::roflol:

he bacım ben bu uşağı yapmak için 7 ay aksiyon yaptım kolay olmadı yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o zaman kimse benim elime su dökemez kaydirigubbakcemile3. biz sırf bebiş için 3 bucuk sene actıon yaptık :emir_bebek: e bi de ondan önce 3 bucuk sene war etti mi sana 7 sene :1shok: 7 ayda neymiş :dilcikar:

bende çıkıyom otur otur popom acıdı yavvv

nereye gidiyon gııı ben geldim diye mi kaçıyon yoksam:çok üzgünüm:

ayyyyyyyyyy hihoyyyt komsum aradı sekerlerrr,mercimek köftesi yapmışş hihoyyyt gidemde yiyeem cokacimcoook
hıh :dilcikar:
benim kaynanam da akşama yağlama yapceeek
kayseri yimee bilmezsiniz belkimmmm :dilcikar:
nereye gidiyon gııı ben geldim diye mi kaçıyon yoksam:çok üzgünüm:

evet yaa herkes gitmiiş :çok üzgünüm:

dunku ruh halimle ilgili yazan herkese tesekkur ederim. bugun daha iyiyim ama dun gece cok agladim. aklima geldikce durup durup agladim. aslinda sinirden agladim. benimki gercekten iyilikten maraz dogar hikayesi. iyilik olsun diye temizlige aldim yaptigina bak.

bu gelecegi bilebildigini sanarak kendini nerdeyse Rabbim'le bir tutan cahil insani Rabbim'e havale ettim. Rabbim bizi korusun insallah.

tamam ısırırım anam ne demek sen yeterki iste :olmaz:
oof yaa bugün iş yok çok sıkıldıııımmm

dunku ruh halimle ilgili yazan herkese tesekkur ederim. bugun daha iyiyim ama dun gece cok agladim. aklima geldikce durup durup agladim. aslinda sinirden agladim. benimki gercekten iyilikten maraz dogar hikayesi. iyilik olsun diye temizlige aldim yaptigina bak.

bu gelecegi bilebildigini sanarak kendini nerdeyse Rabbim'le bir tutan cahil insani Rabbim'e havale ettim. Rabbim bizi korusun insallah.

amin canım amiinn

zaten sen o yarım akıllının lafına bakıp sinirlerini bozdun yaa deliii bebişine yazık be kızım:emir_bebek:

Back
X