nan duba beni bi sen gördün :çok üzgünüm:
dur nann duştadık heralde canikooomm opuyorumnanaktan
şekerlerr ben kaçıyom şimdilik,izmire gitme durumu çıktı akşama,kocişin yarın orda toplantısı varmış.kardeşçeyzimin burdan istediği 1-2 şey var eccik çarşıya gidiyom benn..
hepiniz öptüm canlarıımm
Karazeytin cnm eklendik kaydirigubbakcemile3
kız çok acımıyo benim ağrım olmadııdeme nan bende sewindiydim acımıyoo diye yarın mı ağrır diyon yaniiCADIARZU
:roflol::roflol::roflol:
nehrivercim hoşbulduk
kartanem ben geldim ama neden gı bi slm vermiyom bakim
hemen unutmuşun beni:dilcikar::dilcikar:
tam ben gittim sen gelmişsin
bayadır görüşemedik
neler yapıyonuz bakim
senin gibi karuyu görmem mi nan ben Şeniz
ne duşu nan buu:jeyyar:
anam hiç durma ewde tamam mılmaz: ya izmir yollarında yada denizde doğurmazsan iyidir sen heeezemuszemus
çakaaaalll götür tabe :jeyyar: nan o diil de sabahtan beri cnm bişi çekiyo her yeri aradım nann yok yok yokk akşamı bekleyip yapacak kadar da sabrım da yokk napçaaaammmm:1shok:tamam cuma çıkabülürük bi durum yok şimdilik güzel oluur
yağlama güzeldi fazla yiyemedim zaten hemen doyuyom gıı bi de midem ağrıdı nedense
ay merci cicim dün bu hastane işi beni çarptı valla çıkmayan kalmadı kanım düşmüş idrar yolu enf var şeker yüksek çıktı 100 gr yapılacak oysak ben kendmi cok ii hissediodum bu testler beni çöktürdü moral olarak geceden beri cok fenayım ondan size takılamıom :çok üzgünüm:
çakaaaalll götür tabe :jeyyar: nan o diil de sabahtan beri cnm bişi çekiyo her yeri aradım nann yok yok yokk akşamı bekleyip yapacak kadar da sabrım da yokk napçaaaammmm:1shok:
yok anam gelmem ne işim var findukçu sapığın evinde mazallah:1no2:günaydın cerinim nerdeydin dün gııı gözlerimiz yollarda kaldı walla ösledik heee:1shok:
bende az önce aşımı oldum geldimsositososito
canım hayırlı uğurlu olsun. senin we bebeğin için çok güzel olur inş.
günaydın canlızım
ayy bende rüyamda doktora gitmişim doktor diyo ki bebeğinin kalbi atmıyoo mafoldumben sabah bi kalktım nasıl kötüyüm. ama sonra kızım başladı tekmelemeye. dediki annecim üzülme ben burdayım
kız krispi benim sofram hazır gel gıı beraber edek kahwaltımızıcokacimcoook
anası gibi oynak olcek herhal:teytey:
geldim nan e anca okuyom sabah neler kaynatmışınız bakıyom
yok kııı yimedim fındık felan. nazar değdirdiniz bana canım fındık istemiyoo:umursamaz:
ben kahvaltı yaptım biliyom bira uzun sürdü ama çok açtım napima.scanliz karısı krispi karısı muredaaa nan nerdesinzz görünmezzoldum ben
yemiyom tabi nan günde iki öğün yiyom oda gözünüze battı beeeeeeallahtan bişi yemezmiş abaowww bide yese nolcek acebaaaaaaaaa :roflol: gece bunun yanına yaklaşmayın naan lülülülülülü
söle bacım söle ben bulur senin yerine yerim nolcek yanikaydirigubbakcemile3çakaaaalll götür tabe :jeyyar: nan o diil de sabahtan beri cnm bişi çekiyo her yeri aradım nann yok yok yokk akşamı bekleyip yapacak kadar da sabrım da yokk napçaaaammmm:1shok:
ne çekti gıı canın söle bakem belkim bizde wardır gönderek sana zemuszemus
bize takılmıcanda kime takılcan ayol :teselli: bi burda stres atıyoss zaten zemuszemus
yok anam gelmem ne işim var findukçu sapığın evinde mazallah:1no2:
ben kahvaltı yaptım biliyom bira uzun sürdü ama çok açtım napima.s
yemiyom tabi nan günde iki öğün yiyom oda gözünüze battı beeeeee
söle bacım söle ben bulur senin yerine yerim nolcek yanikaydirigubbakcemile3
ne gönderecem nan ben yerim oda yemiş gibi olur demi ama
:roflol::roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
afiyet olsunnnnkaydirigubbakcemile3
yok anam gelmem ne işim var findukçu sapığın evinde mazallah:1no2:
yemiyom tabi nan günde iki öğün yiyom oda gözünüze battı beeeeee
slm kızlarr
nan ben senin gibi tescilli bi sapığı ewime alıyomda sen mi gelmiyonn :dilcikar:
ne iki öğünü beee sırf benim sayabildiğim 8 öğün yimek yiyon bide sayamadıklarım war tabii :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?