2009 Kasm Anneleri

şekerlerr ben kaçıyom şimdilik,izmire gitme durumu çıktı akşama,kocişin yarın orda toplantısı varmış.kardeşçeyzimin burdan istediği 1-2 şey var eccik çarşıya gidiyom benn..
hepiniz öptüm canlarıımm
Karazeytin cnm eklendik kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ne haber nasılsınız?varmı yeni gelimlere geçmişi okumaya gözüm yemedi..malum benim evdeki bilg yavaş sürekli yazamıyorum sayfalarda geçiş yaparken bekliyorum biraz...özlemişim len sizi

nan duba beni bi sen gördün :çok üzgünüm:

senin gibi karuyu görmem mi nan ben Şeniz

dur nann duştadık heralde canikooomm opuyorumnanaktan

ne duşu nan buu:jeyyar:

anam hiç durma ewde tamam mılmaz: ya izmir yollarında yada denizde doğurmazsan iyidir sen heeezemuszemus

deme nan bende sewindiydim acımıyoo diye yarın mı ağrır diyon yaniiCADIARZU

:roflol::roflol::roflol:
kız çok acımıyo benim ağrım olmadıı
nehrivercim hoşbulduk

kartanem ben geldim ama neden gı bi slm vermiyom bakim
hemen unutmuşun beni:dilcikar::dilcikar:
tam ben gittim sen gelmişsin
bayadır görüşemedik
neler yapıyonuz bakim

yok şekerciim ne unutmasıı valla görüşemedik ben döndüğümde sen çıktın tatile
özledim kııızz

senin gibi karuyu görmem mi nan ben Şeniz

ne duşu nan buu:jeyyar:

anam hiç durma ewde tamam mılmaz: ya izmir yollarında yada denizde doğurmazsan iyidir sen heeezemuszemus

ay merci cicim dün bu hastane işi beni çarptı valla çıkmayan kalmadı kanım düşmüş idrar yolu enf var şeker yüksek çıktı 100 gr yapılacak oysak ben kendmi cok ii hissediodum bu testler beni çöktürdü moral olarak geceden beri cok fenayım ondan size takılamıom :çok üzgünüm:

karazeytin hoşgeldin canım sabah seni sorduydum duymuş gibin gedin ohhh benim yerimede eğlenseydin ne güzellll

tamam cuma çıkabülürük bi durum yok şimdilik güzel oluur
yağlama güzeldi fazla yiyemedim zaten hemen doyuyom gıı bi de midem ağrıdı nedense
çakaaaalll götür tabe :jeyyar: nan o diil de sabahtan beri cnm bişi çekiyo her yeri aradım nann yok yok yokk akşamı bekleyip yapacak kadar da sabrım da yokk napçaaaammmm:1shok:

bize takılmıcanda kime takılcan ayol :teselli: bi burda stres atıyoss zaten zemuszemus

çakaaaalll götür tabe :jeyyar: nan o diil de sabahtan beri cnm bişi çekiyo her yeri aradım nann yok yok yokk akşamı bekleyip yapacak kadar da sabrım da yokk napçaaaammmm:1shok:

ne çekti gıı canın söle bakem belkim bizde wardır gönderek sana zemuszemus

yok anam gelmem ne işim var findukçu sapığın evinde mazallah:1no2:
canliz karısı krispi karısı muredaaa nan nerdesinzz görünmezzoldum ben
ben kahvaltı yaptım biliyom bira uzun sürdü ama çok açtım napima.s
allahtan bişi yemezmiş abaowww bide yese nolcek acebaaaaaaaaa :roflol: gece bunun yanına yaklaşmayın naan lülülülülülü
yemiyom tabi nan günde iki öğün yiyom oda gözünüze battı beeeeee
söle bacım söle ben bulur senin yerine yerim nolcek yanikaydirigubbakcemile3
ne çekti gıı canın söle bakem belkim bizde wardır gönderek sana zemuszemus

ne gönderecem nan ben yerim oda yemiş gibi olur demi ama
:roflol::roflol:

bize takılmıcanda kime takılcan ayol :teselli: bi burda stres atıyoss zaten zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

afiyet olsunnnnkaydirigubbakcemile3

yok anam gelmem ne işim var findukçu sapığın evinde mazallah:1no2:

nan ben senin gibi tescilli bi sapığı ewime alıyomda sen mi gelmiyonn :dilcikar:

yemiyom tabi nan günde iki öğün yiyom oda gözünüze battı beeeeee

ne iki öğünü beee sırf benim sayabildiğim 8 öğün yimek yiyon bide sayamadıklarım war tabii :roflol:

nan ben senin gibi tescilli bi sapığı ewime alıyomda sen mi gelmiyonn :dilcikar:

ne iki öğünü beee sırf benim sayabildiğim 8 öğün yimek yiyon bide sayamadıklarım war tabii :roflol:

nerden tescilli oluyomuşum elinde mahkeme kararımı var nan:mymeka:gelmiyom işte:dilcikar:
tabi iki öğün diğer saydıkların ara öğün bacım yani meyve felan yani cart curt:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…