kız yok ankamall den buraya getirmiyolarrkız naber maviş özledim senii
nerdee anacım liste kayıp valla bi bulan olsa tam süper olacak hee
aa göbüş mü koydun dur hemen bakıp geleemm
nan ebisce ankamallden söle gıı sultanahmet köftecisine getirsinler
ekledim şekerim de biz sana ne diye hitap etcez gıı 5 temmuz diyemi daha iyi isim bulamadınmıkartanesi benie eklermisin listeye bende SAT ım 21 şubat Tahmini doğum tarihimde 28 kasım ve bir kzıım olucak inş. allah hepimizin evlatlarını kucağına almayı nasip eder inş.
kız yok ankamall den buraya getirmiyolarrayy çatlıycaam şincimafoldumben
kızlar konudan dışarı çıkıcam biraz ama kasım anneleri doğumu nasıl planlıyorsunuz..?? epidural sezeryan düşünüyorum ben siz ne derseniz bildiklerin varsa parlaşırsanız sevinirim :)
kızlar konudan dışarı çıkıcam biraz ama kasım anneleri doğumu nasıl planlıyorsunuz..?? epidural sezeryan düşünüyorum ben siz ne derseniz bildiklerin varsa parlaşırsanız sevinirim :)
ben ilkel doğum düşünüom allah nasip ederseee :)
kıslaaaaarrrr ben geldim ayyy sabahtan beri uğraşıyorum işlerle arçelikten geldiler derin dondurucumu getirdiler.bütün eksiklerim tamam bi kuzumun oda takımı gelecek o kaaadaaaar.ulen kaç defa güncelleme yapmışlar şu itekinde oğlu olacak onuda yazak bari dememişler:mymeka:
ben hamile kalmadan önce epidurelle kıl dönmesi ameliyatı oldum çok memnun kaldım. tabi bacaklar 8-9 saatte açılıyo o ayrıda yinede soru işaretleri var kafamda? dormal doğum yapamayacağım bazı durumlardan ötürü bebeğimi doğar doğmaz görmek istiyorum.. narkoz olan arkadaşlarım kendilerine gelemiyolar bi süre yani ilk hgün bebkleriyle yeterince ilgilenemeyebiliyorlar... ben o özel anı kaçırmak istemiyorum yaaaaaaa
bak yine ilkel dedi şunaa:mymeka:
ayyy güle güle kullan cnmcıım opuyorumnanaktan biz daha öleee bekliyozz naan bi anda olcak herşey galibaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kıslaaaaarrrr ben geldim ayyy sabahtan beri uğraşıyorum işlerle arçelikten geldiler derin dondurucumu getirdiler.bütün eksiklerim tamam bi kuzumun oda takımı gelecek o kaaadaaaar.ulen kaç defa güncelleme yapmışlar şu itekinde oğlu olacak onuda yazak bari dememişler:mymeka:
ayy ben de en azından düşünme aşamasına geçtim gıı :roflol:ayyy güle güle kullan cnmcıım opuyorumnanaktan biz daha öleee bekliyozz naan bi anda olcak herşey galibaa kaydirigubbakcemile3
benim arkadas 2 hafta önce epidural sezeryan oldu cokta memnun ama ya sanki biraz sinirli ve herseyi unutuo bunla alakası varmı bilmemlmaz:
ilkel kızım işte :umursamaz:
oo maşallah sen de baya çabuk almışın nan ben önümüzdeki hafta yokum, sonraki hafta eşim olmayabilir o ara başlamayı düşünüyom odaları halletmeye bi dolap var onu boşaltcam kışlıklar var içinde bebişimin dolabı olcek ufak tefek saklama aygıtlarını koçtaştan bauhausetan falan alem diyom sonra büyükleri alırız bi çırpıdaişi acele getirmeyi hiç sevmem yaaa enesimin odasını bile 4 aylık hamileyken almıştık bu eve taşınınca.bu bebişiminde herşeyi biran önce hazır olsun istiyorum sadece kıyafetlerini eylülde alacağım.bezini stoklamaya başladım bilezemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tımam nan güncelleriz
ayy ben de en azından düşünme aşamasına geçtim gıı :roflol:
odaları nasıl düzenliceme karar verdim en azından şakkıdı
ya epidurali emin ellerde olmak lazımmış bazen belde sorunlara falan sebep olabiliyomuş ondan ben de tırsıyom eccük kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tımam nan güncelleriz
ayy ben de en azından düşünme aşamasına geçtim gıı :roflol:
odaları nasıl düzenliceme karar verdim en azından şakkıdı
ya epidurali emin ellerde olmak lazımmış bazen belde sorunlara falan sebep olabiliyomuş ondan ben de tırsıyom eccük kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?