• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

yaaa kızlar ben bebek zeka gelısımı için ceviz yiyom gunde 1 tane yada 2 tane eb fazla yerim kiloyapmasın diye dıyodum ama maşallah götürüüryom yaa 5 yada 6 tane yıyomdur nolucukk benim bu durum :kedi: zatin hepiciniz çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkooooooooooooooooooo diyonuz yakında xxxl çişşşşşşkooooooo dersinizz kaydirigubbakcemile3
sende o kaaa yeme yoksa beben ileri zekalı olcek
sanada artık türkiye standartlarında beden bulamayız yurt dışına sek ederiz seni malum oraları battal bedenl karularla dolu:roflol::roflol::roflol:
BU KADAR KİŞİDEN ÇEKİLİŞE SADECE 11 KİŞİMİ KATILIYO YANEEEEE :olmaz: kafamçokkarıştı

bacım bende eğer ertelenebilirse katılacam ertelenemezse katılamıycam 1 aylık tatilim war benim

KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
wannababy

GERıSı SıZE KALMISSS:olmaz:

sanada artık türkiye standartlarında beden bulamayız yurt dışına sek ederiz seni malum oraları battal bedenl karularla dolu:roflol::roflol::roflol:

bacım bende eğer ertelenebilirse katılacam ertelenemezse katılamıycam 1 aylık tatilim war benim

erteleyelim o zaman bana uyar :lepi:

nahir, beni listeye ekleyiver. düşündüm, taşındım olabülür diye karar verdim.-tatlicadiarzu-
nann ne cok düsündün heee :mymeka: allah razı olsun beee :lepi:

delikafadulden delikafadulden amerika olsun amerika olsun sırnaşık şey

hee nan çıtırtı sen kilo almadım felan dıyodun bende tımtıkır kuru bakır sanıyodum seni :roflol: :roflol: am agöbüşlenmişin gııı tosalakk :roflol: naniknanik
nan ben zaten kendimi çıtır diye ilan etmedim zayıfım demedimki hafif retine dolgun karuyum göbişim çıkacak tabi nan 5 aylık bebek war içinde yoksam sen arkaya doğrumu şişiyon heeeeeeeee
kızlar kasıklarımın sağ tarafında inceden bi sızı var yaa ne olaki buuu

olabilir canım o kaa dinleme kendini nasıl doğuracan nan hafif sızı warmış :mymeka:

nan ben zaten kendimi çıtır diye ilan etmedim zayıfım demedimki hafif retine dolgun karuyum göbişim çıkacak tabi nan 5 aylık bebek war içinde yoksam sen arkaya doğrumu şişiyon heeeeeeeee

olabilir canım o kaa dinleme kendini nasıl doğuracan nan hafif sızı warmış :mymeka:

aferin kız sana Şeniz

bende çaturtuya kıyamadım okkkkkkk dıyom delikafaduldenarkaya dogru evelden sısıktım zaten simdıde öne dogru şişiyomm :CüvCüv:

bende çaturtuya kıyamadım okkkkkkk dıyom delikafaduldenarkaya dogru evelden sısıktım zaten simdıde öne dogru şişiyomm :CüvCüv:

sanada aferin bacım bu gidişle ertelenir ha ha ha:sm_cool::sm_cool:
arkaya doğru ewelden şişiktin şimdi indimi bacım öndende arkadande şişiyon işte tam gazz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol::roflol:

kızlar kasıklarımın sağ tarafında inceden bi sızı var yaa ne olaki buuu

canım, ara ara bende de oluyor. herhalde kendimizi çok yordugumuzda oluyor. dinlenmeye çalış biraz.

nann ne cok düsündün heee :mymeka: allah razı olsun beee :lepi:

düşünem tabi. ya sen çıkarsan bana, ne alırım diye bütün gecemi verdim.delikafadulden

sanada aferin bacım bu gidişle ertelenir ha ha ha:sm_cool::sm_cool:
arkaya doğru ewelden şişiktin şimdi indimi bacım öndende arkadande şişiyon işte tam gazz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol::roflol:
lülülülülülü yok nan arkannormal bacım

ceriiin:uhm: benim göbişli halimi gördünmü kıııııııııııııııııı

görme cerin korkarsın amann :lepi:

KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

AYYYY ÇOK HEYCAN YAPTIM BENDE KATILCAM ALOOOOOOOO NAPMAM LAZIM NOTER HANIMMMMMMMMMMM delikafadulden

KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz