Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne güsel çok temiz kalplisin kıs:1hug:inşş bakalım ben hamile olduğumu bilmeden bir rüya görmüştüm hamileydim sancı vardı normal doğum yapıyordum simsiyah saçlı ela gözlü bi bbek getirdiler pamuk gibi bembeyazdı yüzü okadar sevdimkii onu erkektii bide rüyamdaki bebeiş oluyormuşş rüyamdan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendimm Allahın takdiri iştee
güle güle dadluuuuuummmmhihoyyytkızlar öptüm sizi hadi hoşçakalın
hahah senin kocisi düşünemiom senede bi doğurmaktan adam dağılırdı vallaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende çıkıyorum itekcim
biz senle ben kaldık heral iyi akşamlar senin bıcırığı öp benim içinn
ayyy ne güsel çok temiz kalplisin kıs:1hug:
güle güle dadluuuuuummmmhihoyyyt
anam bi kazara bebek yaptık herkesin diline laf olduk eyyyy allahım sen büyüksün bu benimde dalga geçenlerin karnına doğumdan sonra birer sıpacık daha ver:Saruboceq::lepi:nannn hep ben mi dağılacam birazda kocam dağılsın dimi ama:roflol:
yaaa kızlar ben bebek zeka gelısımı için ceviz yiyom gunde 1 tane yada 2 tane eb fazla yerim kiloyapmasın diye dıyodum ama maşallah götürüüryom yaa 5 yada 6 tane yıyomdur nolucukk benim bu durum :kedi: zatin hepiciniz çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkooooooooooooooooooo diyonuz yakında xxxl çişşşşşşkooooooo dersinizz kaydirigubbakcemile3
slm krispi nassın bakem
ay sorma kenyacım yaaa bi baş ağrısı bi mide bulantısı olduki sorma gitsin toparlayamadım kendimi kusmak istedim kusamadım başım çok fena oldu tansyonum 104/58 düştü bi tane minoset aldım ağrı kesici yattım 1 saat kadar uzandım öle şimdi daha iyiyim çok şükür
cok gecmiş olsun canım sıcaklardan oluyor yaa benimde tansiyonum hep düşük akşamları mide bulantısı burun tıkanıklıgı cok kötü oluyorum bi akşam iyiyse bi akşam mutlaka kötü
sağol canım yaa ewet sıcaklardan allahtan ewim güneş almıyo yoksa ben mahwolmuştum
hamile kaldıktan sonrabu tansyon olayı beni çok zorluyor hele ilk aylarda ruh gibiydim resmen ewin içinde bi sağa bi sola atılıyodum walla bide yanında çocuk ilgi bekliyo ay ne zordu anlatamam :1no2:
Ye gülüm ye miden alıyoken ben yiyemiom çok kötü gelio tadı inş. çocuğumun zekası bana benzerde cevize gerek kalmas zemuszemustabi işin şakası birde şu semizotunun ii geldiğini söylüyorr doğum yapan arkadaşlarım
hee işte bide o war habu sıcaklarda bide ona çiş öğretiyom deli oldumbide senin ufak kız var dimi haklısın cocukla daha zordur Allah kolaylık versin canım ben o kadar sorumlulugum yokken zorlanıyorum :bbo:
slm kızlar ben geldim diğerleri gitmiş