2009 Kasm Anneleri

anaam krispi gitti benim yedüklerime bakmayaa :roflol: yandım kızz kenya kolla benii :roflol:

he nan yandınki ne yandın çüüüşşşkii ne çüüüşş ben o yediklerinle hamileliğimi geçiririm beee bundan sonra sen bana pis boğaz ded gör gününü o yazdıklarını fırlatıpo atarım önüne habarın olsun pis boğaz seni böööğğ valla kusacam nan -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

he nan yandınki ne yandın çüüüşşşkii ne çüüüşş ben o yediklerinle hamileliğimi geçiririm beee bundan sonra sen bana pis boğaz ded gör gününü o yazdıklarını fırlatıpo atarım önüne habarın olsun pis boğaz seni böööğğ valla kusacam nan -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ne var nan kusacak o listede düdük karıı,benim bütün gün yediğimi sen bi kerede kahvaltıda yiyon beee delüü:oklava:

günaydın kızlaaaaar.nasılsınız bakem.bende kahvaltımı yaptım kocişi işe gönderdim evi toparladım geldim.ayyyyyyy ne hamaratım maşşşşallllah.sabah 7de kalktım.ayyyyy işe giderken kalkamazdım hiç.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişlerii zemuszemus

günaydın canım sanada a.s. a.s. opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaaar.nasılsınız bakem.bende kahvaltımı yaptım kocişi işe gönderdim evi toparladım geldim.ayyyyyyy ne hamaratım maşşşşallllah.sabah 7de kalktım.ayyyyy işe giderken kalkamazdım hiç.

günaydın dilmuhcum aman nazar değmesin maşallah diyelim sana :nazar:

günaydın kızlar dilmuh nasılsın sekerım hosgeldın tekrar

hoşbulduk canım.çok şükür iyiyim idare ediyorum evi yerleştirmeye falan çalışıyorum.tabi toparlanmak kadar uzun bi iş olcak galiba
günaydın canım sanada a.s. a.s. opuyorumnanaktan

günaydın dilmuhcum aman nazar değmesin maşallah diyelim sana :nazar:

kaydirigubbakcemile3 hehe valla ben yapmak zorunda olduğum için bu kadar hamaratım galiba gıııııııııı.

Back
X