walla akşama düğün olmasaydı alır gelirdim heee emme az sora çıkçem cnm kuaföre gidim bi fön çektirim dimiahhh canım biliyorsan bana alda gel oradan diyecektim:roflol: bayılıyorum oranın dondurmasına.geçenlerde gökçek parkına gittik tutturdum illa dondurmayı oradan alalım diye.ne zaman istersen senide götüreyim kuzumbuyrunnnnnnnnn
dikmen de düğün cicimmm gel gidek nan millet eğlenirken biz de senle karşılıklı oynarıkkhee kuzum 2-3 gündür böyle walla ohhh bulmuşsun klimayı rahatça otur.benim kocişte yatak odasına taktıralım diyor hele gece hiç çekilmiyor sıcaklar.
kıs nereye gidiyon düğüne benide götür ha hacı olmaz mı göbekli göbekli giderikzemuszemus
hemide ne hasin çıkacak sanıom bazen :roflol::roflol::roflol:
dikmen de düğün cicimmm gel gidek nan millet eğlenirken biz de senle karşılıklı oynarıkk
canliz, cerin, itek+, kenyaa, krispi, mevzey öptüm sizi kızlar benim çıkmam lazım anca yetişirim kuaföre
canliz, cerin, itek+, kenyaa, krispi, mevzey öptüm sizi kızlar benim çıkmam lazım anca yetişirim kuaföre
beni:çok üzgünüm:
nan çaturtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu senin haftanla benimki birmiiiiiiiiiiiiiiii 25 oldum ben senin boyla benimki birmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah kuzuuumm seni de öperim tabee ah kıyamam ben sana:1hug: emme nie ekranda senin adın çıkmıyy annamıommbeni:çok üzgünüm:
sende aşağıda dursaydında senide yazsaydı yine hangi topikteydin haa:mymeka:
ay ne bilem 3 hafta sonra benimkide o kaaa olurmu kıııııı:uhm:
ah kuzuuumm seni de öperim tabee ah kıyamam ben sana:1hug: emme nie ekranda senin adın çıkmıyy annamıomm
aminnndelikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanikgöbüştee bide benim taytı bi arkadas beğenmiş onu soruoo cevapladım opuyorumnanaktan
burnuna değer inşallahhhhhhhhhhhhhhh:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?