2009 Kasm Anneleri

alışırsın alışırsın beni hatırladın demi sana vanda dok ismi vermiştim

tabi hatırladım canım.alışcaz ne yapalım.senin söylediğine doktora bu hafta gitcem.şeker yüklemesi yüksek çıktı benim onu falan yaptırcam işte.sen nasılsın nasıl gidiyor.diyarbakır çok sıcak dimi yanıyodur oralar gı

evet çok sıcak hele bu gün yanıyoruz .bende iyyim bebişte çok şükür kansızlık var onun dışında normal ya mevzeyden haber çıkmadı şimdi msj attım mevzeyin evi d.bakırdamı msjlardan öyle anladım

kansızlık hamilelikte çıkıyo genelde diye biliyorum.ama dikkat etmek lazım canım.mevzey yazmış canım diyarbakırdaymış.

evet görmemişimdir görsem muhakak cvp verirdim inşallah görüşürüz belki beraber dok gideriz dok kim

Diclekentte oturuyorum canım okulum ofiste işitme engelliler okulu dok niyazi ile zeki arasında paslaşıyorum şu sıra zeki daha ii gelio ama niyaziyede vefa borcum var senin dok kim tabi gideriz canım ben niyaziye görünüp gitmek istedim ama sevki sonra getireyimmi dedim sekreter idare kabul etmio dedi halbuki çok olmuştu böle bende üstelemedim 2 dir zekiye g,ttiğimi görürse trip yapar niyazi çekemem walla izmitte gidicem zaten

yarem ben kaçıom senin nette problem var galiba ben banyo yapıp yatıcam daha sona yazışırız sabah erken kalkıcam hadi öptüm herkese ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…