Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bu bebişlerin hareketlerini hissetmek ya dışarıdan görmek falan acayip heyecanlandırıyo beni.ay bide elimi koyuyom karnıma vuruyo ya çok enteresan.
neysekı 5 ay yapcak doru annem kardeslerım yanımda olcak bebem 2 aylık olcak nasıpse kocam geldnde
bizde o yüzden bebeği ertelemiştik
gerçi seninki büyüyecek
askerden gelsin kendimizi toparlayalım derken
5.sene olmuş yawwwwww
5 sene de flört dönemimiz
kocişimle yaşlanmışız 10 sene olmuş beyaaa
güler duman sölüyo ah bide dinleseniz güler duman var gibi dinle yazın google a da bi dinneyin kızlar süper bişigı ben bilemedim valla.kim söylüyoki
güler duman söliy cicim hade google dan dinnekız ebişşş ne güzelmiş sözleri emme ilk kez okudum hatırlamadım türküyü ayyy
anasını kızı nolcek işte dermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3maşşşşşşşallah yerim ben onu gııııııı.bu kız büyüyünce afeti derya olur haberiniz olsun ha
iyi şeker senden
haaa eşinin babaannesimi yok anam o kaaa uzağa çekmez canımyok cnm mezurayı değil de alet çantasını o saklıyo yoosam tornavidaları vs.. yokediyom garip bi şekilde
anam ikimizinde aileede yok ki renkli göz bir tek eşimin babaannesi mavişş
11 de gittiler canım anca gelebildim kocisle film izlicez eccuk gireyim dedim
dur mezro bulamda olcem su belimi :uhm:
özellikle aksam bu saatlerde kuduruyo benimki uyutmuyo walla :dance:
benim durumumu okuyunca içine bir ferahlık gelmiştir dimi
5 ay için mi üsülüyon delüüüü
bide utanmadan annesiymiş kardeşleriymiş
ben tektim anacım tekkkk
geceleri korkudan uyuyamıyodum bide
ben çok acıdım kendime şinciksenağlamasenağlamasenağlama
yazıkkkktı bana
maşallah canım ya.biz iki yıl flört 3 yıl evlilik.enteresan olan nasıl geçmiş bu kadar zaman dimi ya.bebiş için tam zamanı.ne erken ne geç.
oy yerim ben o kuduruğuuuu.benimki bugün tembellik yapıyo.
gııııı geçmiş üstünden kaç sene şimdimi acıdın kendine.ohhhhhh işte bitmiş gitmiş ne üzülüyon şimdi deli bu karuuuuuu.
dılmuh senın kocan gıtmedımı daha askere
güler duman sölüyo ah bide dinleseniz güler duman var gibi dinle yazın google a da bi dinneyin kızlar süper bişi
güler duman söliy cicim hade google dan dinne
bak kenya bacıma hemen nasıl aramaya koyuldu mezureyi nasılsa sporcu karu ya incecik kendine güveniyoa.sa.s
güler duman sölüyo ah bide dinleseniz güler duman var gibi dinle yazın google a da bi dinneyin kızlar süper bişi
güler duman söliy cicim hade google dan dinne
seneler su gibi akıp gitmiş valla
sen kaç yaşındaydın gııı
ben 30 abowwwwwwwww
kocişin askere gidince 15 ay yapmaz dimi
sağol nann içime su serptin resmen :dilcikar:anasını kızı nolcek işte dermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haaa eşinin babaannesimi yok anam o kaaa uzağa çekmez canım
çok küçük bi ihtimal yani eşin haklı ozaman bende şühelenirim:roflol::roflol:
bak kenya bacıma hemen nasıl aramaya koyuldu mezureyi nasılsa sporcu karu ya incecik kendine güveniyoa.sa.s
kız mureda ilk sen yatıyom dersen yandın ziraaa biz bunu başka yerlere çekerük habarın ola o yüzden hiç sesin çıkmasın birisi ben yatıyom deyince bende yatıyom dersinyok kıı adam zaten uyuyoo kaydirigubbakcemile3 bebiş oynayınca kaldırdımdıı kaydirigubbakcemile3 şimdi gene uyuduuu kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ölçtüm ben göbeemi en geniş yeri 88 cm kim ne kadar ki ?