2009 Kasm Anneleri

aaaaaaaaa bugunde ölçümle bozdunuz kafayı haaaaaaa delüler
nan tam göbek deliğinin olduğu yerden mi alıyonuz ölçüyü hacılar :roflol:

hee kıı bu delüü çatutu karısı bide bunu çıkardııı :roflol::roflol::roflol: hee hacıı göbek deliğinden ölççekmişinn kaydirigubbakcemile3

allan manyakları sizin yüzünüzden gaza geldim arşive girdim metreylen göbek ölçtümmmm işyerinde :roflol: allam biri gelse rezil rüsva olcem hahaha
neysem sonuç tam göbek deliğinden ölçüm aldım veeeeeeee 88 çıktii naniknanik

allan manyakları sizin yüzünüzden gaza geldim arşive girdim metreylen göbek ölçtümmmm işyerinde :roflol: allam biri gelse rezil rüsva olcem hahaha

1 cm fark atmışsın banazemuszemus
heeeee ben 87 cm şincilik en mini benimsositosositosositosositosositososito

anam sen az delüsün sankim :roflol::roflol: küçükmüş seninde göbüş :lepi: rekor bende nann :roflol:

allahın lazı evde boş durmaktan ne uydurcanı şaşırdı bide bize buralarda arazi keşfi yaptırıyo yok göbek yok bilmem ne poposunu ölçen var mı len yiyo mu bakemmm :jeyyar:

selam kızlar anam netim koptu bi anda dahada giremedim kk ya eri tabanı hatası deyip durdu bende kapadım accuk anamlan konuştum tel den şimdi açam dedim girdim
nan tekrar tekrar ölçüp durmayın göbeklerinizi nan bi kere ölçün haftaya ölçersiniz nan ne bu böle iyiki bişe dedik cerin nan senle aramızda 4 cm war he bende 92 cm
bu ölçüöleri birisi liste yapsın güncellesin ben yapamam anlamam o işlerden her hafta aç karnına yapın bari bazılarına haksızlık olmasın ben gelince dewa ederük

nan bende ölçtüm göbeğemi
97 çıktı
burda normal metre vardı bende iple göbeğemin etrafını ölçtüm sonrada o ipi metre ile ölçtüm şimdi bu normalmi

ben olçmicem nen bi daha dalga geciiler bennen
gobek deliği baska gobek altı baska diii
napayım benim göbemm bole
:çok üzgünüm:

öle nann farkeder tabii senin göbüşün aşagısı daha büyük duruy zaten resimdede zemuszemus
küsme emmee leen delüüüü kaydirigubbakcemile5

Back
X