ohhh kaç ytl getirdi nan gene adam :roflol: yeter soyduğun adamıı,adınıda koymucan zaten :roflol:
he diyeydin ne var yani nan numarası yokkk ne bilem 21 falan herhalbacım kayınpeder geldi onunla oturuyoduk içerde nan adamı yanlızmı bırakacadım dur ben şu özgenin oğlunun ayakkabılarına bakam sen böle otur mu diyecedim accuk sabret nan aaaa teyzesi yesin onun minik ayaklarını yaaa kaç numara kız :roflol::roflol::roflol:
özgecim baktım yakışıklının kıyafetlerine ayakkabılarına canım
yorumlar orda bacım
0 ytl nan daha ne wersin adam toplamda 500 ytl werdi nan dur hele bi doğurak bakalım o zaman ne getirece merak ediyom
buse doduğunda tam altın takmıştı
hehalde oğlana külçe takar deyü düşünüyom:roflol::roflol::roflol:
he yaaaa kıza tam altın taktıysaa oğlana bi külçe yalısır canikom,sana ne taktıydılar kıızzz:uhm:
düğündemi
8 tane burma, bir takı seti, bir saat
bu kaaa yanisenağlamasenağlama
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide ağlıyonmuuu laaannnn :mymeka::mymeka:
ben doğumda dedimdi laaa
doğumdamı heç bşe nan bizim adetlerde öle doğum yapan karuya heç bişe alınmiiiiisenağlamasenağlama
aaa kötümüş nan ooo,bizde alınır bakalım ne alcak kayınpeder :roflol:
hadi bakalım ne alacaklar a.sa.s
kıızz şaka diyom :roflol: bisecik almaz bunlaarr :roflol: biz bilmiyoz öle şey der gecerler nanklava: emmeee kocişim alır ayyyyy opuyorumnanaktan aşkııım beniiiiimmopuyorumnanaktan
allaam yaa tubişi merak ettim naannnn,geziyodur zilli allah bilirrklava:
tubiş fiirarda
canlız firarda
cerin desen hala arşiw odasında :roflol::roflol:
ben deyom sana bu kızda bi haller war böle değeldi bu karu bi derdi war emme anlamadıki
:uhm::uhm::uhm:
hakim amca kıstırdı gailbaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:heeee anam kızz cerin nerde kaldı demiii,arşive bi girdii bi daha haber alınamadııı :roflol:
valla bende farkındayım canikom yaa emme demiyo bişey yaaaklava:
hakim amca kıstırdı gailbaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
neyse gelsinde aluruk ifadesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?