2009 Kasm Anneleri

hahahah bencede öle yaptır sen direkt:roflol::roflol:
ay nebilem sölerim doktora iki kere içmek istemeyom ı zımbırtıyı:1no2:
kadın tutarsın kıızz hiç değilse camı kapıyı sildirirsin bi gün :lepi: ben öle yapcam vallaaa 1-2 gün kadın alırım zaten hep gelen bi abla var,o ben hallederim diyoo :lepi:

anam tanıdığım kimse yokki yabancılarıda sokamam ewimw ne olur ne olmaz
camları kocişe sildirecem içerden ben silerim dışardan o silerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

krispi sen nie oğlumun ayakkabılarıyla takımına bakmıon nan nası teyzesin sen nan

bajım sen nakaaa incelion kendini ya hamilesin normal tuzu azalt ayaklarını yükseğe koy ayakta durma fazla gecerrrrrrrrrrrr
uzattım ayaklarımı anacım napıym
ya bide bişey sorcam ben tatlı yemeyi çok severim hamileliktede yiyorum bazen aşırıya kaçıo bunun bir zararı olurmu acaba ya şu hamilelik şekeriyle ilgili

kıslar ya bebeklerinize ne çok şeyler almışınız ne güseeeel
ben daha hiiiiiiç bir şey almadım ya cinsiyetinin tam netleşmesini bekliorum
ya bişey almak pek içimden gelmio şimdi
acaba bu normal bi durummuki

uzattım ayaklarımı anacım napıym
ya bide bişey sorcam ben tatlı yemeyi çok severim hamileliktede yiyorum bazen aşırıya kaçıo bunun bir zararı olurmu acaba ya şu hamilelik şekeriyle ilgili

tabiki olur bacım herseyin fazlası zarar sadece tatlı değil tuzluda yesen ekşide yesen herseyin coğu zarar hamilelikte kilonu dengeli tutacaksın ayda 1 kg en fazla 2 kg almıycan karbonhidrat ve şeker tuz cok tüketmiycen :lepi:

yok normal değil az bencillik var işin içinde :roflol:

alırsın daha herşey alırsın bi almaya başla duramazsın zaten delikafadulden

kız ben ona rağmen zayıf görünüom bu yediklerim sonradan çıkmaz inşallah biyerlerimden

gözün aydın....
sağol canım :)
gözün aydın canım a.s.
teşekkürler canım :)
gözünaydın canım.çok sevindim senin adına.
teşekkür ederim Fundacım :)
canım gözün aydın bilirim o beklemenin ne demek olduğunu allah kimseye yaşatmasın bende heyecanla beklemiştim
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım
sağol canım, gerçekten o bekleme süreci çok kötü, günler geçmek bilmedi, sayılı gün çabuk geçer derler ama bu sefer öyle olmadı, çok zordu... Allah bunu yaptıranların ve bekleyenlerin yardımcısı olsun, sabır versin :)

cnmmm sonuclarının iyi çıkmasınaa çokkk sevindim gözün aydınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

krispi sen nie oğlumun ayakkabılarıyla takımına bakmıon nan nası teyzesin sen nan

bacım kayınpeder geldi onunla oturuyoduk içerde nan adamı yanlızmı bırakacadım dur ben şu özgenin oğlunun ayakkabılarına bakam sen böle otur mu diyecedim accuk sabret nan aaaa teyzesi yesin onun minik ayaklarını yaaa kaç numara kız :roflol::roflol::roflol:

ohhh kaç ytl getirdi nan gene adam :roflol: yeter soyduğun adamıı,adınıda koymucan zaten :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…