2009 Kasm Anneleri

tabi bende devleti alsam onume arkama bende saglam olurum.kaydirigubbakcemile3

wanna neyse sidikli dedim olay buraya geldi en iyisi uzatmayayım yoksa acaip bu muhabbet cıkacak ortaya devletin bi yerime girdiği yok sahsi saldırılarını başka kişilere sakla bilip bilmeden konusma olurmu sekerim

wanna neyse sidikli dedim olay buraya geldi en iyisi uzatmayayım yoksa acaip bu muhabbet cıkacak ortaya devletin bi yerime girdiği yok sahsi saldırılarını başka kişilere sakla bilip bilmeden konusma olurmu sekerim

sahsi saldiri yaptigimi dusunmuyorum. bircok sey soyluyorsunuz hepsi saka oluyor, ben soyleyince kaka oldu. bence de keselim burda.

sahsi saldiri yaptigimi dusunmuyorum. bircok sey soyluyorsunuz hepsi saka oluyor, ben soyleyince kaka oldu. bence de keselim burda.

bi sidikli dedim kocamın işine bile hakaret ettin bumu saka neyse yaa sende haklısın senin için zor bi dönem bu dönem :lepi:

bi sidikli dedim kocamın işine bile hakaret ettin bumu saka neyse yaa sende haklısın senin için zor bi dönem bu dönem :lepi:

nehircim, bu sayfalari en bastan sona bir oku istersen. millet birbirine neler demis. benim soyledigimden daha agir laflar var ortada. arti senin esinin isine niye hakaret edeyim? seninde alinganligin uzerinde bu gece. bu donem senin icin daha da zor geciyor zar.sırnaşık şey

saçma tarafı kocamı karıstırman alınganlık değil sen o cümleyi bi surdaki insanlara sor neyse ya sen büüyüksün hadi sen kapat konuyu sıcaklar bebek bi hayli bunaltı galiba serin yerlere ihtiyac var ya haikaketn hadi büyüklük sende kalsın malum ablasın yaaa ok opuyorumnanaktan

sagol canim. seninde sagligin insallah. simdi doktora kime gidiyorsun sen?

iki doktorum var biri uzmanlarda hıdır dalgıc
digeri bursada bahar hastanesinde gönül duras
hıdır beyi seviyorum ama dogumu inegölde degilde bursada yapmak istiyorum inegöl devlet hastanesinde gecenlerde haberlerde cıktı belki duymussundur yeni dogan unitesindeki cocuklar öldü korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…