he laaa bizimkini sallaa :roflol::roflol:
melek naz da eyi nan :lepi:
kızz çııtırtıı valla incesin nan sennn :lepi:
aaaaa ne demek bu şimdiiiiii :mymeka: yokmusun gece burdaaaa :mymeka:
benim herüf melek ismini istemedi bende düşünmüştümm
sağol tatlım gelince o göbeni birazdaha şişir oldimi seni öle görmim bak:roflol::roflol:
annemdeyim bu gece canım girsemde gec girerim herhal pc nin bası bos olursa gelirim arada :Saruboceq:
he laaa bizimkini sallaa :roflol::roflol:
melek naz da eyi nan :lepi:
kızz çııtırtıı valla incesin nan sennn :lepi:
aaaaa ne demek bu şimdiiiiii :mymeka: yokmusun gece burdaaaa :mymeka:
yok ben daha karar vermedim ama zeynep naz düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünüyorum ziraa bu düşüncelerimden henüz kimsenin haberi yok :jeyyar: ama hala arayış içerisindeyim her türlü teklife açığım önerilerinizi bekliyorum buyrunnnnnnnnn
nan krispi karusuu sen ne delü delü konuşuyon bakiyiim :mymeka:
yaş 25
sat tarihi 02 subat
tahmini dogum 9 kasım
bebegin cinsiyeti kız
adı asya
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
benim herüfün maçı war bu akşam ben sizinleyim :lepi: sabaha kaddaaar daansss :dance: :dance: :dance:
sadece göbişini değel heryerin şişsin :roflol::roflol:elimden geldiğince ugrascam bacım delikafadulden
heee o aksiyoncu karu oliiiiiiiiiiii:roflol::roflol:kızlar bizim topicin en genç annesi itek mi olıyyy
benim herüfün maçı war bu akşam ben sizinleyim :lepi: sabaha kaddaaar daansss :dance: :dance: :dance:
hee laaa bide senin herüf var demiiii :mymeka: o mu verecek nan son kararıııı :mymeka:
zeynepde çok güzel bacım a.sa.sa.s
kızlar bizim topicin en genç annesi itek mi olıyyy
he yaaa rumuzum gibiyim demi inceciğim ben
yaa ben bi bebeğe melek ismini çok yakıştırıyom zaten melek oluyolar adıda öle olsun demi ben swiyom melek ismini
bakiyorum Naz ismi cogalmaya baslamis.hihoyyyt herkes soruyor, on isim ne koyucaksin diye. ay, daral geldi, koymiycam diyorum, manasiz bakiyorlar.
sadece göbişini değel heryerin şişsin :roflol::roflol:
heee o aksiyoncu karu oliiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
hımmmm beklerük bacım :kedi::kedi:
benim herüff anladığınız gibi birass cins. onun okeyi olmadan isim koyamam :1no2: bide korkuyomm cocuk doğduktan sonra gitsin kendi kafasına göre isim koyup nüfus kağıdı çıkarırsa diye. ben ewlendikten sonra kızlık soyadımıda kullanıcaktım ama ewlendiğimizin ertesi günü gitmiş nüfus kağıdımı değiştirmiştii tabii benim kızlık soyadımdan eser yoktuu :1no2: benim bölee cins bi kocam warr
mersii yewruumm ama daha belli değil
en gencini bilmem ama en kartı benim herhaldee kaydirigubbakcemile3
benim herüff anladığınız gibi birass cins. onun okeyi olmadan isim koyamam :1no2: bide korkuyomm cocuk doğduktan sonra gitsin kendi kafasına göre isim koyup nüfus kağıdı çıkarırsa diye. ben ewlendikten sonra kızlık soyadımıda kullanıcaktım ama ewlendiğimizin ertesi günü gitmiş nüfus kağıdımı değiştirmiştii tabii benim kızlık soyadımdan eser yoktuu :1no2: benim bölee cins bi kocam warr
mersii yewruumm ama daha belli değil
en gencini bilmem ama en kartı benim herhaldee kaydirigubbakcemile3
sadece göbişini değel heryerin şişsin :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?