2009 Kasm Anneleri

12 eylülde mi doğdun nan adam gibi sölesenee

nbr kızlar nasılsınız bugün.ayyyyy bugün doktora gittim muayene olamadan geri döndüm.bu hastaneler bi garip.randevulu çalışıyo sözüm ona ama takan yok deli olduk çıktık.yarın başka bi hastane deneyeceğim.offfffffff offffffffffff

anacım allah yardımcın olsun yaa seninde işin zor yanlız mı gittin hastaneyee yoksam

ay kıslar sizin yüzünüzden ölçtümde geldim oramı buramı
göğüs 94 göbek 90 popo 98 göbeğimi tıka basa yemiş ve şişmiş olarak ölçtüm

hoşgeldin
takma kafana yarın gidersiniz

nan edooşş biz açık ara önde gidiyoss bacımm :CüvCüv: burasıı kuru karılarlan doluuu kaydirigubbakcemile3

anaam,dilmuhcum valla yorulduğunla kaldın yaaa :sinifsinif:
neyse canım yarın kısmetse artıkk

hoşgeldin
takma kafana yarın gidersiniz

hayırlısı artık ne etcem.
anaam,dilmuhcum valla yorulduğunla kaldın yaaa :sinifsinif:
neyse canım yarın kısmetse artıkk

valla ya.aa bide bura bi garip geliyo kadınlar doktorun kapısı çalıp içerde hasta varmı yokmu hiç umursamadan dalıyolar odaya.kadınlar neysede kocalarıda yapıyo aynısını.çooooooook garip çooooooooooooooooook.

benim kociş gelii acil cıkıs yapabilirim yemek yiyciissss ona göre şimdiden öpüom herkesiiiiiiiiiiiiiiiii

napcaksın cnmm,hayat seni oraya sürükledii alışmak zorundasın..
bebişin bi geldimii yüzünde gülller açar cnmmm :Saruboceq:

bu arada kızlar gecen yeni doğum yapan bi akrabam vardı
ne tarafına yatıyorsun dedi bende ne tarafa denk gelirse dedim
cok yanlısmıs öncelikle sola veya saga yatmak lazımmıs sırtustu yatınca bebege giden oksijen miktarı azalıyormus sagdan birden sola dönersem agrı oluyor acaba buna mı baglı
birde gerinmeyecekmişiz ben onu cok yapıyorum ama
bebegin bogazına kordon dolanabilirmiş
bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…