valla aynı yerde çalıştığımız için zaten kocişte biliyo benim listeyii :roflol::roflol::roflol:
emme bilemedin cnmm o benim peşimden çok koştuuu,çok zayıftıı kızz p zaman ben yakışıklı bulmuyodum onuu,çok peşimden kosuncaa hadi lan dedim bu kusur kalmasın :roflol::roflol::roflol: anam bi yapıştısaaaa bi dahada bırakmadıı :roflol::roflol:
allahıımmm sana şükürler olsunkii karşıma çıkardıınnn :Saruboceq::Saruboceq:
eylül aynında önemi kocişimle felan ilgili değil 12 eylülle iligilii cnmmm :lepi::lepi:
allah seni kahretmesin emi nan 12 eylülde noldii benim bildiğim 12 eylülde ikiz kuleler bombalandı o günmü senin için çoooook önemli nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan manyağ karu benim popo 100 dü beee
seninki kaçtıki 98 miydi nolcek anam mankenlerinki 90 oliii biz mankenmiyik bee o kaa olsun yani:mymeka:
allah seni kahretmesin emi nan 12 eylülde noldii benim bildiğim 12 eylülde ikiz kuleler bombalandı o günmü senin için çoooook önemli nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nbr kızlar nasılsınız bugün.ayyyyy bugün doktora gittim muayene olamadan geri döndüm.bu hastaneler bi garip.randevulu çalışıyo sözüm ona ama takan yok deli olduk çıktık.yarın başka bi hastane deneyeceğim.offfffffff offffffffffff
nbr kızlar nasılsınız bugün.ayyyyy bugün doktora gittim muayene olamadan geri döndüm.bu hastaneler bi garip.randevulu çalışıyo sözüm ona ama takan yok deli olduk çıktık.yarın başka bi hastane deneyeceğim.offfffffff offffffffffff
nan edooşş biz açık ara önde gidiyoss bacımm :CüvCüv: burasıı kuru karılarlan doluuu kaydirigubbakcemile3
hee laan :roflol: ,canliz karusu ölçene kadar biz bu bayrağı sallarızzz :enbuyukkk::enbuyukkk:
emem benim popom küççük nann :roflol::roflol:
anacım allah yardımcın olsun yaa seninde işin zor yanlız mı gittin hastaneyee yoksam
hee laan :roflol: ,canliz karusu ölçene kadar biz bu bayrağı sallarızzz :enbuyukkk::enbuyukkk:
emem benim popom küççük nann :roflol::roflol:
hoşgeldin
takma kafana yarın gidersiniz
anaam,dilmuhcum valla yorulduğunla kaldın yaaa :sinifsinif:
neyse canım yarın kısmetse artıkk
hayırlısı artık ne etcem.
valla ya.aa bide bura bi garip geliyo kadınlar doktorun kapısı çalıp içerde hasta varmı yokmu hiç umursamadan dalıyolar odaya.kadınlar neysede kocalarıda yapıyo aynısını.çooooooook garip çooooooooooooooooook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?