ben gelene kadar benim yasımı tutun haaa
arkamdan parti neyn yaparsınız gelince acısı kötü çıkar habarınız olakötükedihüsokötükedihüso
ben geldim canım ondandır:roflol:
yaa ben napem len bebiş kadar memiş var öndee öne cekiliyom vallaaa :roflol:walla öndeki yük daha ağır basıyo bacım arka taraf aklıma bile gelmiyo çok meywe uwedim oğlan hareket edmii sıkıştı yawrucak ordakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senden kurtuluyoz yaneee:lepi:
artık sabaha kdr sabrederiz ne yapalım
:gitme::gitme::gitme:
ben gelene kadar benim yasımı tutun haaa
arkamdan parti neyn yaparsınız gelince acısı kötü çıkar habarınız olakötükedihüsokötükedihüso
kız yaptım ama tahriş oldu yanıyomyapabildinmii cnmm kaydirigubbakcemile3
görürüz canımaklımıza bilem gelmezsin hıhhhhhzemuszemus
biz burda sen yokken ohhh rahat rahat konuşuruz
yok geweze değel sadece laz karusuyum o kaaa:roflol:hımm hadi bakalım geveze hatunum diyon yane
yaa ben napem len bebiş kadar memiş var öndee öne cekiliyom vallaaa :roflol:
ayyyy deme naan öleee :gitme: :gitme:
heee ben gelene kadar buraya göz kulak ol bacım öle bişe olmasın yaneee :jeyyar:yok nann sen merak etmee kaydirigubbakcemile5
kız yaptım ama tahriş oldu yanıyom
anaam geçmiş olsun kıııı,ben sirlen aldırıyom valla cnm peeek bi rahat oliyyy :lepi:kız yaptım ama tahriş oldu yanıyom
he nan bebek kadar meme war önde nasıl taşiin onları kız yrısını olmayanlara wer kıı sewaptır nan:roflol::roflol:
canım arkidişim benim ŞenizŞeniz
heee ben gelene kadar buraya göz kulak ol bacım öle bişe olmasın yaneee :jeyyar:
ne oldi nan neren tahriş oldi neren yaniiiiii baaaadaa deyin nan:uhm::uhm:
heee ben gelene kadar buraya göz kulak ol bacım öle bişe olmasın yaneee :jeyyar:
ne oldi nan neren tahriş oldi neren yaniiiiii baaaadaa deyin nan:uhm::uhm:
kızlar doktorlar 7.aydan sonra ağdayı yasaklıyorlarmış.kasılmadan dolayı erken doğuma neden oluyormuş.doğrumu
ay benim salaklığımdan oldu bende yarısını sirle yarısını epilasyon aletiyleanaam geçmiş olsun kıııı,ben sirlen aldırıyom valla cnm peeek bi rahat oliyyy :lepi:
8,9 gibi kalkarım 10 a kadar hazırlanırım 10 da çıkarızşaka bi yana nan krispii sen 7 de nasıl kalkcan kııılmaz:
hadi yatalım bacııımmm
nan kes gitsin nolcek ama dikkat et haa elinde kalmasın şeyinkızlar doktorlar 7.aydan sonra ağdayı yasaklıyorlarmış.kasılmadan dolayı erken doğuma neden oluyormuş.doğrumu
anaam geçmiş olsun kıııı,ben sirlen aldırıyom valla cnm peeek bi rahat oliyyy :lepi:
kızz bebeyi memeden kesince aldırcam yaa o zaman gramlan satacam nan :roflol::roflol:
ayy valla geçmiş olsun kızzay benim salaklığımdan oldu bende yarısını sirle yarısını epilasyon aletiyle
anaam ne utancan yaa ben alıştımm valla 17 yasından beri aldırıyom hem benimki artık tüy oldu yavv 2 dk.da tamammm :lepi:anam ben korkuyom ağdayla almayı
nacım çok acır yaaa
gerçi benim üstlerde hiç yok iğneli epiye gitmiştim ben
o aöıdan rahatım
ama alt acıyo ben de son ayımda gidem diyodum bir kere ağdacıya
utanırım ayoll
kızz kesmeklen olurmu beee delüüü :mymeka:8,9 gibi kalkarım 10 a kadar hazırlanırım 10 da çıkarız
benimde uykum geldi
nan kes gitsin nolcek ama dikkat et haa elinde kalmasın şeyin
hee sat nan sat para eder nan:roflol::roflol:
8,9 gibi kalkarım 10 a kadar hazırlanırım 10 da çıkarız
benimde uykum geldi
nan kes gitsin nolcek ama dikkat et haa elinde kalmasın şeyin
hee sat nan sat para eder nan:roflol::roflol:
saol canım yaayy valla geçmiş olsun kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?