anaaaam gelecem dedimyaaaa karular nan sizi satarmıyım ben beeee nere kaçiniz eee anca gelebildim canlarım hazırlık felan buseyiyedirdim yıkadım uyuttum
nerde kaldın nannnklava: bittimi bariii hazırlıklar şekerim.kocişinde gelcekmi ?
özge nerde yattımı
nan bu gece benim şerefime oturacadık nan küserim şimcik haaaaa:dilcikar::dilcikar:
tubiş nan bana bakmadanmı ytiin aşka olsun sağa:dilcikar:
bitti şekerim bitti kocişim gelmeyecek buseyle ben gidecem a.s
özge bi anda koptu yaav..
ne bilem mahsusmu yaptıkii :roflol::roflol: gör nan bak seni kim beklediiii :lepi:
ozaman cd tavsiye ediyon.bende kitap falan düşünmüştüm.hımm o zaman cd bakam ben.sağol canım
ohh hadi bakalım cnmm,ayyy zor olcak kıızz bi ay kociş olmadann :sinifsinif:
he nan sen hayırlı çıktın haaa ötekilere küstüm habarları olsun maaaane hemen kaçiiiler
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
neyynn nan olsun o kaaa hasretlik demi özleyek birbirini sankim ewdede noliii adamın yüzünü akşamdan akşama 2 saat görebilim :roflol::roflol:
canım yanlız kurs ortamında anlatılanı al.benim aldığım bu cnm.demosu da var bakarsın
NetPa Market : Yabancı Dil Eğitimi , İngilizce Eğitim Seti CD , Daylight Genel İngilizce Seti 70 VCD + 1 Kitap VCD li İngilizce Eğitim Seti , Bilgisayar eğitim cd, açıköğretim, yabancı dil, bilgisayar eğitim seti, görüntülü eğitim, bilgisayar kitapla
ben de geldim ya cadııı
hatta gelmem ben yokken halledin dediydim ama dayanamadım
bu arada kahvem bitti
fala bakcek yokmu yawww
heee ben bakam canım saağa falben de geldim ya cadııı
hatta gelmem ben yokken halledin dediydim ama dayanamadım
bu arada kahvem bitti
fala bakcek yokmu yawww
oda koltukta uyurken baktığın 2 saat nan :roflol::roflol: git cnm gitt anangilde özler tebiiii
ben ecük anlıyom emme tersten :roflol: yani kuş çıkmamış,yol çıkmamış gibi :roflol::roflol:
heee ben bakam canım saağa fal
şöle şöle iri popişli bi karu göriim anam göbekli bi karu hamile galiba ewet ewet hamile bu karu anam dötü arkaya doğru gidiiiii göbeği öne doğru gidiiii iki katlı sehpa gibi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he nan aynen öle oliii walla:sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol:anammm bu falcı herşeyi biliyyyy :roflol::roflol:
heee ben bakam canım saağa fal
şöle şöle iri popişli bi karu göriim anam göbekli bi karu hamile galiba ewet ewet hamile bu karu anam dötü arkaya doğru gidiiiii göbeği öne doğru gidiiii iki katlı sehpa gibi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he nan aynen öle oliii walla:sinifsinif:
tabi nan bilim
gel sanada bakam iç kaweni bakem hacııı:içelim::içelim:
haket ya bak falımda bilem çıkmışsın gı senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
senden korkulur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?