Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nehircim ben çıtçıtlı badi aldım ama kolsuz.hani atlet niyetine kullandıklarımız dimi.ben pijama aldım ama üç tane falan.pijama yetmez o zaman.ben alam gene.ay bu mevsimdede kışlık bulunmuyo ya
iyi ya ben o zaman uzun kollusundanda alam ya.bide pijama alam.ayaklı aldım bikaçtane ama çok değil.sağol canım ya.herkesler kaçmış gene
sanada maşallah canımmmm az kaldı bebişlere sanırım ben ekimde doğurcam ama ben kasım annesi olarak görüom kendimi opuyorumnanaktan
beraaaaaay kız bebiş niye morarıyo anam aydınlatıver beni
ay minicik bebiş mis gibidir zaten şöyle beş dakkada yıkar çıkarırız o zaman.anaaaaam kese falan istemez bunlar dimiiikaydirigubbakcemile3
çorap sart bol bol hemde gece pıcaması aldırdım bende cokca kıs bebesı ya benımkılerıde annemler aldılar...ya arada bı yatıom cvp veremıom cunku mıdem berbat
şimdi oğlum maşşallah çok hareketli.uykusuda gelmedi yavru kuşumun.
kızlar ya ben acayip sigaraya aşeriyom yaaaaa.deli olcam ama nasıl varya.son üç ay diyom sıkıyom dişimi.inşallah bian önce bu istek geçer offfffffff
geçmiş olsun şekerim yaaopuyorumnanaktan
ne kesesı gıııkaydirigubbakcemile3 yarım kovadan az bı su yeter bılem yabıde kıs olcak bacım aman dıkkat usutmeyelım..bez stoku yaptınızmı sımdıden