2009 Kasm Anneleri

gıııııııı ne bilem herkes stok yapın deyo.banada mantıklı geldi ne bilem cahillik işte.kim ne derse o iyi deyom.peki sizce hangisi daha iyi bez

kızlar siz ne ilacı içiyonuz.doktor bana sadece elevit verdi başkada bi ilaç yok

demir vermedimi bu dönemde demir önemli kıss ben saece ferrum içiom başka bie yok :umursamaz:
gıııııııı ne bilem herkes stok yapın deyo.banada mantıklı geldi ne bilem cahillik işte.kim ne derse o iyi deyom.peki sizce hangisi daha iyi bez

yok gı sanki savasmı cıkacak markete gittinmi alırsın doğum yapıoz biz hapse girmioz bez bittimi gider alırık marketten sanki bulunmaz hint kumasımı haa olur 21 milyondur bulursun 15 e al koy kenara ama aynı fiyata alıp stoklamak mantıksız gelio hem bebek zayıfmı doğar klolumu doğar belli olmaz prima almayaı düşünüom ben hatta alcam yani :lepi:

yok gı vermedi demir ilacı.
gı buranın kışı çok fenaymış ya ben büyük ihtimalle bebişi bi yere çıkaramam ama stok deyincede depoyu doldurmayacaz anam alacağımız 4-5 tane falan.hani ilk günler rahat edelim diye.anaaaaaaaaaaam rezil ettin gıııııı ahanda almıyom heç bez mez küstüm

yok gı vermedi demir ilacı.
gı buranın kışı çok fenaymış ya ben büyük ihtimalle bebişi bi yere çıkaramam ama stok deyincede depoyu doldurmayacaz anam alacağımız 4-5 tane falan.hani ilk günler rahat edelim diye.anaaaaaaaaaaam rezil ettin gıııııı ahanda almıyom heç bez mez küstüm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: gız bi paket büyük al bide hastaneye dogum cantana koymak icin prima yeni bebk bak yeni doğan alma o prematüreler için ha yeni doğan alcan bebek normalse kücük al doğum cantanda dursun ok bittikce sölersin kocana alır..

haftaya bizim tayincilerde gelio kız vana ilk parti cıkıo yola:lepi:

gı ben en son gittiğimde bebişim 498 gramdı.son adetimde 28 ocak.ya demir ilacı içinmi soruyon.ya ben yarın bi gitcem doktora.ama doktor bulamıyom burda.yarınki nasıl olcak bilemiyom

gı ben en son gittiğimde bebişim 498 gramdı.son adetimde 28 ocak.ya demir ilacı içinmi soruyon.ya ben yarın bi gitcem doktora.ama doktor bulamıyom burda.yarınki nasıl olcak bilemiyom

kaç haftalıkken okadardı yok demir için sormuom zaten içtiğimiz tüm ilaçlar bizim için bizi ayakta tutmak icin bebek bişeysiz kalmıo olan bize oluo :lepi: merak ettiğimden soruom gı

yenidoğan küçükmü deyon.ozaman yeni doğanın bi büyüğünümü alcaz.iyi tamam alcam bi büyük bi küçük o kadar.
gııııııı gelsinler vana gelsinler.bakalım beğeneceklermi.ben pek alışamadımda hala.
gı diyomki hastane çantamızı bi dahaki ay hazırlamaya başlayayım ne olur ne olmaz dimi.bunuda onayla anam valla gelcem oraya haaaaa

nehircim en son gittiğimde 22+3 falandı.sonra gittim doktora ama doktor başından savdığı için hiçbişey sormadan sinirlenip çıktım.dünde gittiğim doktora muayene olamadım çünkü bizim sıramızken geleni önümüze aldılar bende sinirlendim çıktım.offffffff burada hastane bulmak zor olcak sanki

yenidoğan küçükmü deyon.ozaman yeni doğanın bi büyüğünümü alcaz.iyi tamam alcam bi büyük bi küçük o kadar.
gııııııı gelsinler vana gelsinler.bakalım beğeneceklermi.ben pek alışamadımda hala.
gı diyomki hastane çantamızı bi dahaki ay hazırlamaya başlayayım ne olur ne olmaz dimi.bunuda onayla anam valla gelcem oraya haaaaa

yenidoğan kücük yeni bebek olanını alcan.. bende hazırlıycam cantamızı da daha kendime gecelik sabahık neyim almadım alıyımda öleeopuyorumnanaktan

nehircim en son gittiğimde 22+3 falandı.sonra gittim doktora ama doktor başından savdığı için hiçbişey sormadan sinirlenip çıktım.dünde gittiğim doktora muayene olamadım çünkü bizim sıramızken geleni önümüze aldılar bende sinirlendim çıktım.offffffff burada hastane bulmak zor olcak sanki

deli senin kocan polis değilmi sizin karneniz özelde de gecio sor birilerine özelde bi kadın dogumcu bul gitsene .. benim oğlanda 23 haftada 600 gr 30 cm boydu bakalım bu ay kac olacak merakediomm yaaaaaaa:kedi::nazar:

kız bende almadım.ya gecelik istemiyom ben eşofman takımı falan alsam.anam gecelikle rahat edememki.evde bilem giyemiyomki.ha bide kıskanç kocişim var oda kesin laf eder.

ben calsıum kullanıom elevıt ve gyno sanol ya kanım ıyı cıktı ama bu bacak kramplarına takvıye dıe verdı dr....

anam maşallah kullanmadıgın yokmus bana elevit verse içmem zaten vermioda cünküm kilo yapıo ve luzumsuz b kilo arkadasım bu dedikelrin içti 1750 dogurdu demekki içmek yada içmememk hiç farketmio:lepi:

nehircim gittiğim doktorların hepsi zaten özel hastanedeki.daha hiç devlete gitmedim ordakiler daha iyidir eminim.
beraycım valla bi garipler ya

Back
X