2009 Kasm Anneleri

dilmuh şampuan iki türlü var karıstırma olurmu sen 300ml chicco ilk aylar sampuanı alcan bitane daha var mavi kutuda o cihicco sampuan onla karıstırma ok

nehircim peki bebiş pişik olunca ne etcez.yani ne sürcez.kuru kuru canı çok acımazmı.
beraycım ilk üç ay hepimiz öyleydik ya.doğru düzgün bişey yiyemedik

doğurcan ya doğumdan sonra bebek doktoru gelecek ya ona soracan oda sana söleyecek kocanı yollayacan aldırcan :lepi:

zeytincim şimdimi kullanıyosun vajina için jelini.gıııııı ben bilmiyom onu bende kullanam.mikrop fakan kapmamak için dimi.
ya sebamed pahalıdır ama çokta önemli değil ya ne edelim bebişler için parayı savurcaz biraz

kıslar ben yatıyom
yayın görüşürüz
öpüyorum herkesi
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar aklımdayken söleyem biraz pahalı diğer ıslak mendillere göre ama ilk aylarda kullanmanız için uni ıslak mendil diolar süpermişşş

kıslar ben yatıyom
yayın görüşürüz
öpüyorum herkesi
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bye bye cnm ii gecelerrrrrrrrrŞeniz

kızlar çok sağolun ya.şimdi ben chicco nun ilk aylar şampuanını alcam veeeee bebe yağını.anladım.pişik kremi kesinlikle yok.peki altını değiştirirken ıslak mendil kullanılıyo ya kullanmayın falan diyolar onun yerine pamuk ıslatıp silin diyolar.doğrumu

zeytincim şimdimi kullanıyosun vajina için jelini.gıııııı ben bilmiyom onu bende kullanam.mikrop fakan kapmamak için dimi.
ya sebamed pahalıdır ama çokta önemli değil ya ne edelim bebişler için parayı savurcaz biraz

evt cnm şimdi kullanıyom
şeyime banyo yaparken bilem sabun duş jeli falan sürmüyom
direk sebamedi kullanıyom ara sırada onla yıkayom
doktor sölemişti
biliyonuz hamilelikte mantar sorunuda olumuş
zaten damla kdr kullansan yeterli oluyo
sana da bir hamilelik boyunca yeter al bence değer

kızlar çok sağolun ya.şimdi ben chicco nun ilk aylar şampuanını alcam veeeee bebe yağını.anladım.pişik kremi kesinlikle yok.peki altını değiştirirken ıslak mendil kullanılıyo ya kullanmayın falan diyolar onun yerine pamuk ıslatıp silin diyolar.doğrumu

onuda düüşündüm yazzdım bi sayfa öne git cicim uni baby ıslak mendil 4.75 falan 63 lüsü ama doktorlar bunu öneriolar :lepi:

biberon öneriom size dr browns gaz önleyici biberon fazla almayın bir tane biberon yeter oda sütünüz olmazsa 2 3 tane alırsınız abartmayın

öyle diyorlarda cnm
ama ben yeni doğan ıslak mendilleri çıkmış
onlar daha güvenilirmiş ondan almayı düşünüyom
zararı olmazmış
gerekirse onu yaptıktan sonra da ıslak bezle durulama yaparız
dışarlarda pamuğu ıslatıp yapacak fırsat bulamayız bea

kız ne edek bebişlere feda olsun paracıklar.oyyyy şirin popuşları rahat etsinde.uni ıslak mendil unutmak yoook

Back
X