Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nehircim peki bebiş pişik olunca ne etcez.yani ne sürcez.kuru kuru canı çok acımazmı.
beraycım ilk üç ay hepimiz öyleydik ya.doğru düzgün bişey yiyemedik
kıslar ben yatıyom
yayın görüşürüz
öpüyorum herkesi
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zeytincim şimdimi kullanıyosun vajina için jelini.gıııııı ben bilmiyom onu bende kullanam.mikrop fakan kapmamak için dimi.
ya sebamed pahalıdır ama çokta önemli değil ya ne edelim bebişler için parayı savurcaz biraz
kızlar çok sağolun ya.şimdi ben chicco nun ilk aylar şampuanını alcam veeeee bebe yağını.anladım.pişik kremi kesinlikle yok.peki altını değiştirirken ıslak mendil kullanılıyo ya kullanmayın falan diyolar onun yerine pamuk ıslatıp silin diyolar.doğrumu
kızlar çok sağolun ya.şimdi ben chicco nun ilk aylar şampuanını alcam veeeee bebe yağını.anladım.pişik kremi kesinlikle yok.peki altını değiştirirken ıslak mendil kullanılıyo ya kullanmayın falan diyolar onun yerine pamuk ıslatıp silin diyolar.doğrumu