2009 Kasm Anneleri

zeytincim bizim kocişler işte biz kk dayız işte ne etcen.bende bayılırım puzzle uzun zamandır yapmıyom.en son yaptığım manzaraydı aman ne zordu anlatamam yaaa

beray öle diolar elevit için ben bi tek ferrum demir habı başka deyimle kan ilacı kullanıom

nehircim o zaman şimdi kadın doğum hemen peşine çocuk doktoru bulam ben.
zeytincim iç dedi doktor doğuma kadar bende içiyom öyle bilinçsin bilinçsiz.kan ilacını sordum vermedi gerek yok dedi.ama gerek yokmu ki ya

aman sende halsizim halsizim öle dedikce insan çöker be delükaru demek oje sürdün göbeneeeeeeeeeeeeeee öldürcen sen beniiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

:

yok kızz bu seferki rujlan yaptım
ama 3.ayda yapmıştım oje bide kırmızı
sonra sildim ama hala göbem de kırmızılık kalmıştı valla
aseton bilem dayanmadı
bak anneye bebişi için nelere katlanıyo dimi yaa:roflol::roflol::roflol:

yok kızz bu seferki rujlan yaptım
ama 3.ayda yapmıştım oje bide kırmızı
sonra sildim ama hala göbem de kırmızılık kalmıştı valla
aseton bilem dayanmadı
bak anneye bebişi için nelere katlanıyo dimi yaa:roflol::roflol::roflol:

göbüşelere bak ne yazdım sana delüü karuuu öldrcen ben sen bi alemsin anlamadım nan sen:roflol::roflol::roflol:

ya kıslar karnım acıktı gece yemek yıyomusunuz

ben yemiom sadece meyve yiyom yada yogurt:lepi:

beraycım benim her gece karnım çok acıkıyo ama ben tembellikten yemiyom.artık acıkmamak için geç yiyom yemeğimi.valla ben kilo alcam diye takıntı yapmıyom.karnım acıktıkça yiyom çünkü bizim karnımız acıkınca bebişinkide acıkmış oluyo kıyamam ben onaaaaaa

beraycım ben kocişimden ayrı uykum olsada uyuyamıyom ne olcek halim hiç bilmiyom ya.çok zor valla çoooook

sabah kaçta kalktın ki
ben dün fazla takılmışım herhalde
sabah 10:30 uyandım hiç o saate kalmazdım aslında
zaten şurda 4 ay sonra geceleri uyuyamayaz.alışmış olcez yaneeeeeee

kız ben dün gece saat 3 te uyudum yarım saat sonra uyandım sonra uyuyamadım bi daha.sonra kocişim işten 8te geldi onla uyuduk bir buçukta uyandım.artık ne biçim uyku olduysa işte

Back
X