2009 Kasm Anneleri

ayy benimkide öle olursa ben konsantre olup derste anlatamam
rezil olurum vallahi :kedi: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

bana simdi oluyor bu. ders anlatirken bazen bir basliyor, insan duramiyorda. sen bir yandan, bebis bir yandan ders bitiyor.

gecen bir kiz ogrencim, hocam derste sizi sinir edenlere cok fazla bakmayin dedi. hani bebek onlara benzemesin manasinda.:roflol:

ayy benimkide öle olursa ben konsantre olup derste anlatamam
rezil olurum vallahi :kedi: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

bana cok oluo biliomusun telefonda konusurken ne diycemi unutuomm:roflol::roflol:

hatta seker yüklemesine gittim 50 gr a gittiğimde hava nasıl sıcak hastane kalabalık ben açım o iğrenc suyu içmişim gerginim bi taraftan oğlum bana vuruoda vuruo ay bayılıcam sandım anlatamam :roflol::roflol:

benim seker yuklememde kizim hic kiprasmadi. ne zaman birseyler yedim, karni doydu, o zaman basladi tekmelemeye. benim oglumda boyle, acliga gelemiyor benim kuzularim.:roflol:

tedbir olarak bulundurmalıyız diye düşündüm doğru aslında yanımızda taşıyabiliriz
kabımızı ve pamuğu değerlendiririz bu dediklerinizi tecrübeli anne

yaa sen nerden buldun parfümlü poşetleri burda da satılıyomu acaba
ayy ben hiç sevmem misafirliğe gelipte çöpün içerisine direk bebek bezini atanları
geçen bi misafir öle yaptı çocukta bayağı büyük ayy çöp iğrenç olmuştu ben atamadım
kociş 3 poşete daha koyup attı ama hala iğrençti delikafadulden
ben öle olmak istemiyorum kesinlikle lmaz:
senin gibi çöp poşetimle gezecem ama parfümlü varmıdır buralarda kafamçokkarıştı

:kedi:
benim seker yuklememde kizim hic kiprasmadi. ne zaman birseyler yedim, karni doydu, o zaman basladi tekmelemeye. benim oglumda boyle, acliga gelemiyor benim kuzularim.:roflol:

ben pek tatlı sevmem belki ondan cocuk glikozu yiynce sevindi inan ben o güne kadar o cocugun öle tepki verdiğini hatırlamıyorum öyleki artık ben duruop zaten sıcak zaten kalabalık sen yapma bari cocugum dedim yani birazdan cıkıcak zannettim ..:kedi:

bakalım 2-3 haftaya görecez neler yapcak nasıl tekmeleyecek anneyi
iş güç olmadığında beklersin tekmeyi ve hoşuna gider
ama öle durumlarda insan hiiç çekemiyo dimi kafamçokkarıştı
aman sizin hanımefendi de pek bi narin
açken hareket bile etmiyo prenses :asigim:

ben acayiptim ya, yanimda neler tasirdim.kaydirigubbakcemile3 diyorum ya posetime kadar. cikarir tertemiz koyar atardim valla. canim ben onlari yurt disindan almistim. yakin olsak sana getirsem.

buyuk cocuklarinki cok kotu kokar. gecen bir magazaya girdim nasil pis kokuyor. asistan kiza burasi kokuyor dedim. az once cocuklu bir kadin vardi, herhalde cocuktan geliyordu dedi. o koku kadina nasil gitmiyo anlamadim.kafamçokkarıştı

günaydın kızlar
dün doktora gittik
bebeğim 465 gr olmuş kız dio ama kesin filan demio yaa
uyus oldum ben kızım die sevcem artık banane ay ben onu balelere göndercem
aman ne hayallerim var bu hafta ayrıntılıya gircem ozaman bakarız heralde
5 ayda 7 kg aldım dr çok dedi anlamadım yani zaten zayıf görünüyorum
benim dr biraz salak ya

sende ara sira ye, cocuk sevinsin dunyada ne nimetler var diye.

gercekten oyle. ac olunca pek kipirdamiyo, karni doyunca keyfi yerine geliyo. dedim ya, benim oglan da oyle, ac kalsin beni yer mazallah.-tatlicadiarzu-

evet ya insana ne yapacanı bile unutturuooo umarım şeker yüklemen ii gecer güzel sonuc alırsın :lepi:

sende ara sira ye, cocuk sevinsin dunyada ne nimetler var diye.

gercekten oyle. ac olunca pek kipirdamiyo, karni doyunca keyfi yerine geliyo. dedim ya, benim oglan da oyle, ac kalsin beni yer mazallah.-tatlicadiarzu-

benim cocuk acıların cocugu habire biber tursusu yiyorum pul biber vs arada bi kaç tatlı sıkıştırıorum artık :roflol:

ohhh, gozun aydin masallah.

kizim diye sevmek icin az daha ayrintiliyi bekle, sonra rahat rahat seversin kizim diye. erkekse kuser sonra.kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişimizeeeeee ayrıntılıda belli olur tatlımmopuyorumnanaktan

gece 4'e kadar mi?:1shok: cocuk felegini sasirmis ayol sekeri gorunce, yazik kuzucuga, demek ki tatli istiyo bebek.:ecrin_bebek:

o gece aralıklarla gece 4 e kadar kudurdu ertesi sabah doktoruma sordum korktum acıkcası bişe olmasından ya hani allah korusun bukadar tepnmeye canmı dayanır die olur dedi doktor bişesi yok dedi şimdi yiyorum sabah sabah fırında sütlaç canı ceken biri varmıdır o benim allahtan aksamdan kalma vardııı birazdan kudururuzzzzzzzzz:roflol:

yarasin tosuna. ne kadar pimpirikliyiz di mi? kipirdamasa birsey mi var diyoruz, biraz fazla kipirdasa birsey mi var diyoruz? kolay degil, kapali kutu, hepsi Rabbim'e emanet.

yarasin tosuna. ne kadar pimpirikliyiz di mi? kipirdamasa birsey mi var diyoruz, biraz fazla kipirdasa birsey mi var diyoruz? kolay degil, kapali kutu, hepsi Rabbim'e emanet.

saol ya hepimizin yedikleri yarasın bebişlerimize... evet aynen dediğin gibi kapalı kutu sağ salim bi gelseler başka bişey istemiyorum hemde cok merakediyorum bebeğimi merak ettiiğim kadar annelik duygusunu da merakediyorum opuyorumnanaktan

günaydın şekerlerrr a.s.a.s.
ayy başım döndü okumucam geçmişi felaaaannnn :bbo:
kocişim gelcekmiş kahvaltıyaa :lepi: beraber yiyelim dediii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…