ayy benimkide öle olursa ben konsantre olup derste anlatamam
rezil olurum vallahi :kedi: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
ayy benimkide öle olursa ben konsantre olup derste anlatamam
rezil olurum vallahi :kedi: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
bana cok oluo biliomusun telefonda konusurken ne diycemi unutuomm:roflol::roflol:
hatta seker yüklemesine gittim 50 gr a gittiğimde hava nasıl sıcak hastane kalabalık ben açım o iğrenc suyu içmişim gerginim bi taraftan oğlum bana vuruoda vuruo ay bayılıcam sandım anlatamam :roflol::roflol:
islak mendil bizim cantamizda sadece benim ellerimi temizlemem icin duruyordu. nereye gidersem gideyim bol pamuk ve su kabimida tasiyordum. hatta kirli bezleri koymak icin kokulu minik posetlerim vardi. buyuyugunu bile yapsa kimseyi rahatsiz etmezdik. parfumlu posetle cope atardik.zemuszemus
benim seker yuklememde kizim hic kiprasmadi. ne zaman birseyler yedim, karni doydu, o zaman basladi tekmelemeye. benim oglumda boyle, acliga gelemiyor benim kuzularim.:roflol:
bana cok oluo biliomusun telefonda konusurken ne diycemi unutuomm:roflol::roflol:
hatta seker yüklemesine gittim 50 gr a gittiğimde hava nasıl sıcak hastane kalabalık ben açım o iğrenc suyu içmişim gerginim bi taraftan oğlum bana vuruoda vuruo ay bayılıcam sandım anlatamam :roflol::roflol:
aman sizin hanımefendi de pek bi narinbenim seker yuklememde kizim hic kiprasmadi. ne zaman birseyler yedim, karni doydu, o zaman basladi tekmelemeye. benim oglumda boyle, acliga gelemiyor benim kuzularim.:roflol:
tedbir olarak bulundurmalıyız diye düşündüm doğru aslında yanımızda taşıyabiliriz
kabımızı ve pamuğu değerlendiririz bu dediklerinizi tecrübeli anne
yaa sen nerden buldun parfümlü poşetleri burda da satılıyomu acaba
ayy ben hiç sevmem misafirliğe gelipte çöpün içerisine direk bebek bezini atanları
geçen bi misafir öle yaptı çocukta bayağı büyük ayy çöp iğrenç olmuştu ben atamadım
kociş 3 poşete daha koyup attı ama hala iğrençti delikafadulden
ben öle olmak istemiyorum kesinliklelmaz:
senin gibi çöp poşetimle gezecem ama parfümlü varmıdır buralarda kafamçokkarıştı
:kedi:
ben pek tatlı sevmem belki ondan cocuk glikozu yiynce sevindi inan ben o güne kadar o cocugun öle tepki verdiğini hatırlamıyorum öyleki artık ben duruop zaten sıcak zaten kalabalık sen yapma bari cocugum dedim yani birazdan cıkıcak zannettim ..:kedi:
bakalım 2-3 haftaya görecez neler yapcak nasıl tekmeleyecek anneyi
iş güç olmadığında beklersin tekmeyi ve hoşuna gider
ama öle durumlarda insan hiiç çekemiyo dimi kafamçokkarıştı
aman sizin hanımefendi de pek bi narin
açken hareket bile etmiyo prenses :asigim:
bakalım 2-3 haftaya görecez neler yapcak nasıl tekmeleyecek anneyi
iş güç olmadığında beklersin tekmeyi ve hoşuna gider
ama öle durumlarda insan hiiç çekemiyo dimi kafamçokkarıştı
aman sizin hanımefendi de pek bi narin
açken hareket bile etmiyo prenses :asigim:
sende ara sira ye, cocuk sevinsin dunyada ne nimetler var diye.
gercekten oyle. ac olunca pek kipirdamiyo, karni doyunca keyfi yerine geliyo. dedim ya, benim oglan da oyle, ac kalsin beni yer mazallah.-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar
dün doktora gittik
bebeğim 465 gr olmuş kız dio ama kesin filan demio yaa
uyus oldum ben kızım die sevcem artık banane ay ben onu balelere göndercem
aman ne hayallerim var bu hafta ayrıntılıya gircem ozaman bakarız heralde
5 ayda 7 kg aldım dr çok dedi anlamadım yani zaten zayıf görünüyorum
benim dr biraz salak ya
günaydın kızlar
dün doktora gittik
bebeğim 465 gr olmuş kız dio ama kesin filan demio yaa
uyus oldum ben kızım die sevcem artık banane ay ben onu balelere göndercem
aman ne hayallerim var bu hafta ayrıntılıya gircem ozaman bakarız heralde
5 ayda 7 kg aldım dr çok dedi anlamadım yani zaten zayıf görünüyorum
benim dr biraz salak ya
benim cocuk acıların cocugu habire biber tursusu yiyorum pul biber vs arada bi kaç tatlı sıkıştırıorum artık :roflol:
cocuk bosuna sevinmemis tatliyi gorunce. Allah'im dunyada neler var ama bu kadin habire beni yakiyo burda demistir.:roflol:
:roflol::roflol::roflol: kesin öle demiştir yoksa gece 4 e kadar nie tepişsinnnn:roflol::roflol::roflol:
gece 4'e kadar mi?:1shok: cocuk felegini sasirmis ayol sekeri gorunce, yazik kuzucuga, demek ki tatli istiyo bebek.:ecrin_bebek:
o gece aralıklarla gece 4 e kadar kudurdu ertesi sabah doktoruma sordum korktum acıkcası bişe olmasından ya hani allah korusun bukadar tepnmeye canmı dayanır die olur dedi doktor bişesi yok dedi şimdi yiyorum sabah sabah fırında sütlaç canı ceken biri varmıdır o benim allahtan aksamdan kalma vardııı birazdan kudururuzzzzzzzzz:roflol:
yarasin tosuna. ne kadar pimpirikliyiz di mi? kipirdamasa birsey mi var diyoruz, biraz fazla kipirdasa birsey mi var diyoruz? kolay degil, kapali kutu, hepsi Rabbim'e emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?