2009 Kasm Anneleri

aaaa bide şey sorcam dr bana dediki
ayrıntılıyı cd olarak istersen benim muaynehanede yaparız dedi
ya bunu aynı günde cdye çekip hastanede vermiolarmı

edaaaaaaaa gıııııııııııı beni nie görmüon sen yaaaaaaaaaaaaaaaaa

gözüüm döndüü :roflol::roflol: anacıım görmemmi kahvaltı hazırlıyom ya konsantre olamadım opuyorumnanaktan

kızz ben kocişin yanındada derim,benim aşkım ölee sanal seyleri kıskanmazkiii ,adam ekrandan çıkıp beni alıp gitcek değil yaa :roflol::roflol:

ben çıkıyorum hepinize iyi tatiller canlarım
bu haftasonuda annemlerin yaylasına gidecem haftasonu yine yokum pazartesi görüşmek üzere iyi bakın bebeciklere opuyorumnanaktan

ben cikiyorum. cuma saati, gidip yasin okuyup, tum bebislere dua edeyim.

herkese hayirli cumalar.
allah kabuletsin :Saruboceq:

ya beni görmüon ya bişe demiom kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım düşünme herkesin kilo alımı farklı hamiliğe kilolu başlayıp başlamamanla alakalı biraz mesela ben en kilolu halimle kamile kaldım 59 şu an 63 kiloyum 6.ayı doldurduk 4 kilo aldım

Bende 59 la başladım şimdi 22 haftalık olduk 64 kilo oldum. Herkezde farklı farklı...

CANLİZ ayrıntılıya girdinmi naptın
cd de veriolarmı yaa bi bilgilendirsen çooook sevinirim

yok canım girmedım daha 22 hafta bıtımıgibi gıtcem doktorum öle dedi ben ayın 28 ne randevu aldım cd cekıyolar fotoda veıyolar ayy onuda bir atlatsak allah kerım gerısıne ınsallah zemuszemus opuyorumnanaktan

ya benimki hemen yollamak istedi bende 22 de gidiym bari medicaldemi gitcen 108 tl dediler buna cd fotoda dahilmi olmadı ben bide yaşam hast sorıym medical heray muayne ücretine zam yapıo

çamaşırları astım geldim biraZ uzaniyim şişmeye başladım bi iki gündüürr fazla ayakta kalmamla alakalı heral sonra kuran okuycam cuma saatii bol bol dua edicem hepimizee hayırlı cumalar kızlarr

selam kızlara.s.

kız bebeklerde pamuk kullanmamak gerekiyormuş diye duydum... pamuğun tüyleri kız bebekte kist yapabilirmiş diyolar...

ya benimki hemen yollamak istedi bende 22 de gidiym bari medicaldemi gitcen 108 tl dediler buna cd fotoda dahilmi olmadı ben bide yaşam hast sorıym medical heray muayne ücretine zam yapıo

yok canım medıkalde yaptırmıcam hasan urun varmıs ona yaptırcam dısarda 100 ytl oda
eskı bır radyolok belkı duymussundur ıyı dıy eben cok duymustum onda yaptırcam hastanede yaptırmak zorunda deılsın kı sen kıme gıdıyordun

selam kızlar
nasılsınız bakiiim ? ayy ben bu gün biraz iyiyim dün eve gidip çorba yaptım sıcak sıcak içip yattım üstümü de güzel örttüm valla soğuk soğuk terledimm kociş de sağolsun terledikçe üstümü değiştirdi şimdi daha iyiyim

cnm benim çok sevindim,geçmiş olsun ebisceeemmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…