50gr seker yuklemem cok yuksek cikti ya.senağlama
simdi kesin 100 luk yapilacak ama oda bu kadar yuksek cikarsa nolucak? moralim yine sifir. sekerle igilide hic iyi seyler yazmiyo nette.
ay bu ne sıcak yaaa
klimayı açsan bi türlü açmasan bi türlü
bidaha hamile kalmak kısmet olursa vallaha
mevsimsel ayarlama yapıcam
üzülme canım Allah korusun bişeycikler olmaz inşallahbunun çok yemeyle yada aşırı tatlı şeyler yemeyle alaksı varmı yaa
hamileligin kisa gelse bebekte sicaklara gelir. bu sicaklarda bebek bakicaksin o zamanda. mevsimsel degilde belki bolgesel ayarlama yapabilirsin.:lepi:
Insallah olmaz canim. cok seker vs... yemeyle alakasi yok. ama tabi seker yuksek cikinca hepsi yasaklanacak. olsun varsin, bebisim hayirlisiyla saglicakla gelsinde.
ya benim ilkinde şekerim 50 gr da 176 cıktı doktorum 3 gün yediğine dikkat et karbon hidrattan uzak dur sonra ölçtürmeye gideceğin gün aksam 9 dan sonra hiç bişey yeme 12 saat aclık sart öle git yaptır tahlilini dedi harfiyen uydum normal cıktı sende böle yap sıktıgına değmez canını ilkindee hep yüksek cıkıo ikinci normale dönüü dert etme :lepi:
kıslaaaarrr ben geldiiimmmm
ayy dün internett bağlantım yoktuuu akşama kadar çatladım sıkıntıdan
bugünde sokaklardaydım gezdim geldimm zemuszemus
siz napıonuss bakiyim
muredacım bende farkettim fotolar acılmıyor ya bizim gittigimizdede kapalıydı yine gidicez artık
inegölde olunca pek problem etmiyorum mobilya işini
ama bu bebek ürünleri inanılmaz pahalı yaa
sadece bebek odası olsa iyide yok halısı yok perdesi yok boyası bir sürü iş insana
bakalım bizim ne olacak yapamasakta yavas yavas yaparız artık
gerci annemler hediye almak istiyorlardı ama bu kadar pahalı bişide aldıramam
ekımın sonumu? bende kasımın 7sıı...ya gızlar sızınde mıdenız tas gıbımı:1shok:
kız bende almadım.ya gecelik istemiyom ben eşofman takımı falan alsam.anam gecelikle rahat edememki.evde bilem giyemiyomki.ha bide kıskanç kocişim var oda kesin laf eder.[/QUOTE
bence de pijama daha iyi...gecelikle yatıp kalkarken kendimizi toparlamamız zor olur sanki... bi de sezeryan falan olursa dr kontrole geldiğinde pansumana falan geceliği tümden yukarı mı kaldırcaz bacaklar foraaaa :)))))))
ben bugün pijama alayım dedim ama istediğim gibi bişey bulamadım ...siz nerden alıcaksınız ist.daki hatunlar ???
anam maşallah kullanmadıgın yokmus bana elevit verse içmem zaten vermioda cünküm kilo yapıo ve luzumsuz b kilo arkadasım bu dedikelrin içti 1750 dogurdu demekki içmek yada içmememk hiç farketmio:lepi:
ben de elevit içiyorum başladığım anda 2 kg aldım ! ama dr.um kabul etmiyo ..... sonuna kadar içiceksin dedi....
kadın doktorlardan hoşlasmıom bi cins oluolar erkek kadın doğ herzaman daha ii oluoo:lepi:
bana da erkekler kriz anında falan daha sakin ve becerikli olurlar gibi geliyo...
kızlar ya 5 ayda 7kg almak çokmu sizce
canım hiç takma kafana.... benim arkadaşım 5 ayda 10 kg aldı... bu ayın sonunda doğuma gidicek şimdi toplam 14-15 kiloda.... başka bi arkadaşım ilk 6 ay 5 kilo aldı toplamda 18 kilo.... herkesin farklı oluyo....
ya kızlar bişi sorcam siz nasıl sütyen kullanıyosunuz ben memnun değilim aldığım sutyenden ve az evvel korktum kan olmuştu meğer yara yapmış kullandığım sutyen göğsümü ve oda kanamış ay ben beceremedim gitti bu meseleyi nasıl bişey almak lazım yaaaa offf
evdekilerin hiçbiri olmuyo çünkü çok büyüdü benim göğüslerim kafamçokkarıştı
canım yaa ben de beceremedim bi türlü o işi... en sonunda marks&spencer dan aldım ... ikili set halinde satılıyodu ...istersen koduna falan bakar söylerim... dümdüz bişey...dantelsiz, balensiz falan... ama incecik diil...pedli olanlar var ya onlardan...onda da tam bedeni tutturamadım galiba ama yine de bulduklarımın en iyisi... sırt ölçümü şimdikiyle aynı aldım, sadece göğüsü büyük aldım ama sırttan da genişledim sanki ... daraltıyo beni....
guzel kaliteli bir kac emzirme sutyeni al canim simdiden. mothercare de oldukca kalitelilerini bulabilirsin. yada iyi bir ic camasircida.
wannacım yaa emzirme sutyeni için erken diil mi... göğüsler bu ölçüde kalmaz gibi geldi bana... son ay alırım diye düşündüm ???????
Güneşten korumak kolaydaaa, kayınvalide çenesinden nasıl koruycaz????
ah arkadaşım ahhh.... benim meşhur teyzeler de geldi 2 günde okudular canıma... kolay kolay ağlamazdım 2 gündür yaş gözümün ucunda geziyorum !!!!
iyidir şekerim
ya herkes bebiş odası bakiyo
kıskandım bak şimdi
ben 7. ayda belkim 8. ayda almayı düşünom
boşuna fazlalık yapmasın deyom
ben de almıycam şimdi zeytinim yaa... bebiş bi hayırlısıyla doğsun zaten en az 6 ay yanımızda yatıcak bi dahaki yaza alırız diyorum ben de... ilk başta çok heveslenmiştim ama sonra böylesi daha mantıklı geldi...
incisu aseba cersu bebişlerinizi görmüşsünüz gözünüz aydın canlarımmm...
canım ben yarın halledicem izmirden çünkü bizim ev çatı katı ve özel siparişle yapılmak zorunda.oda en az biray sonra teslim oluyomuş.1-2 tane beğendiğim var ama asırı derecede pahalılar 2 hafta önce bakmıştık şimdi tekrar gezicez olmadı bir iki parçasını almıcaz artık yani oyun sandığı ve bebek sandalyesi gibi abuk sabuk parçaları belkim ozaman daha uygun fiyata olur.
oofff okadar çok işim varki benimdee badan yapılıcak,halılar yıkamaya gidicek falan yandım beennn mafoldumbenmafoldumben
inş. denk gelir uygun fiyatlı bişiler canım
ne gerek var on parca esyaya
bi dolap bi çamasırlık birde yatak yeter
gerisi zaten boş bence
opuyorumnanaktan
hee valla cnm bende öle düşünüyorum bide ev kendimizin değil taşınınca nereye sığdıracam o kadar seyiii kaydirigubbakcemile3
ay kıslar yine tansiynum düştü ya
fenalık geçircem uf
kız benim dr uyusun teki yaayy sen ne duruyosun cnm allah aşkına arasana bi doktorunu yaavvv sabhatan beri kaçıncı buuu
günaydıınn sekerrleeerrr a.s.a.s.
ben hazırlandım sabah sabah kocişimi bekliyorum yola cıkmak içinoda işleri toparlayıp gelicek.
kısmetse bugün oğluşumuzun mobilyalarını alıcaz zemuszemus yarın akşam tekrar dönücez eve.bu yollar beni yoruyo ama başka sansımız yok mafoldumben
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım nereye gidiyon mobilya almaya
hadi güle güle git güle güle gel güzel güzel cicişlerle dön buraya tatlım hayırlı yolculuklar sana Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?