2009 Kasm Anneleri

50gr seker yuklemem cok yuksek cikti ya.senağlama

simdi kesin 100 luk yapilacak ama oda bu kadar yuksek cikarsa nolucak? moralim yine sifir. sekerle igilide hic iyi seyler yazmiyo nette.

üzülme canım Allah korusun bişeycikler olmaz inşallah bunun çok yemeyle yada aşırı tatlı şeyler yemeyle alaksı varmı yaa

ay bu ne sıcak yaaa
klimayı açsan bi türlü açmasan bi türlü
bidaha hamile kalmak kısmet olursa vallaha
mevsimsel ayarlama yapıcam

hamileligin kisa gelse bebekte sicaklara gelir. bu sicaklarda bebek bakicaksin o zamanda. mevsimsel degilde belki bolgesel ayarlama yapabilirsin.:lepi:

üzülme canım Allah korusun bişeycikler olmaz inşallah bunun çok yemeyle yada aşırı tatlı şeyler yemeyle alaksı varmı yaa

Insallah olmaz canim. cok seker vs... yemeyle alakasi yok. ama tabi seker yuksek cikinca hepsi yasaklanacak. olsun varsin, bebisim hayirlisiyla saglicakla gelsinde.

ya benim ilkinde şekerim 50 gr da 176 cıktı doktorum 3 gün yediğine dikkat et karbon hidrattan uzak dur sonra ölçtürmeye gideceğin gün aksam 9 dan sonra hiç bişey yeme 12 saat aclık sart öle git yaptır tahlilini dedi harfiyen uydum normal cıktı sende böle yap sıktıgına değmez canını ilkindee hep yüksek cıkıo ikinci normale dönüü dert etme :lepi:

kıslaaaarrr ben geldiiimmmm
ayy dün internett bağlantım yoktuuu akşama kadar çatladım sıkıntıdan
bugünde sokaklardaydım gezdim geldimm zemuszemus
siz napıonuss bakiyim

176 yine fena degil. benim sonucta 216 yaziyo. cusss dedim. 100lukte ne olur bilemiyorum. gerci sonucu aldigimdan beri okuyorum, diyetle genelde normale donuyormus. Insallah kontrol altina alabilirim. daha da iyisi 100 luk yuklemede hersey normal cikar insallah.

kıslaaaarrr ben geldiiimmmm
ayy dün internett bağlantım yoktuuu akşama kadar çatladım sıkıntıdan
bugünde sokaklardaydım gezdim geldimm zemuszemus
siz napıonuss bakiyim

anaaam tubişimm bende bu nerde diye merak ettim yavv...korktum kötü bişemi oldu diyeee :sinifsinif::sinifsinif: nereleri gezdin bakeemm..
valla sekercim bende evdeyim 2 gündür kaydirigubbakcemile3 .yarın allah izin verirse sabahtan izmire gidicez oda takımı almak için yarın ve öbürgün giremeyebilirm yanii mafoldumben

muredacım bende farkettim fotolar acılmıyor ya bizim gittigimizdede kapalıydı yine gidicez artık
inegölde olunca pek problem etmiyorum mobilya işini
ama bu bebek ürünleri inanılmaz pahalı yaa
sadece bebek odası olsa iyide yok halısı yok perdesi yok boyası bir sürü iş insana
bakalım bizim ne olacak yapamasakta yavas yavas yaparız artık
gerci annemler hediye almak istiyorlardı ama bu kadar pahalı bişide aldıramam

canım ben yarın halledicem izmirden çünkü bizim ev çatı katı ve özel siparişle yapılmak zorunda.oda en az biray sonra teslim oluyomuş.1-2 tane beğendiğim var ama asırı derecede pahalılar 2 hafta önce bakmıştık şimdi tekrar gezicez olmadı bir iki parçasını almıcaz artık yani oyun sandığı ve bebek sandalyesi gibi abuk sabuk parçaları belkim ozaman daha uygun fiyata olur.
oofff okadar çok işim varki benimdee badan yapılıcak,halılar yıkamaya gidicek falan yandım beennn mafoldumbenmafoldumben

ekımın sonumu? bende kasımın 7sıı...ya gızlar sızınde mıdenız tas gıbımı:1shok:

benim de öyle canım yaa iki lokma bişey yesem patlıycak gibi oluyorum.....

inş. denk gelir uygun fiyatlı bişiler canım
ne gerek var on parca esyaya
bi dolap bi çamasırlık birde yatak yeter
gerisi zaten boş bence
opuyorumnanaktan

inş. denk gelir uygun fiyatlı bişiler canım
ne gerek var on parca esyaya
bi dolap bi çamasırlık birde yatak yeter
gerisi zaten boş bence
opuyorumnanaktan

hee valla cnm bende öle düşünüyorum bide ev kendimizin değil taşınınca nereye sığdıracam o kadar seyiii kaydirigubbakcemile3

günaydıınn sekerrleeerrr a.s.a.s.
ben hazırlandım sabah sabah kocişimi bekliyorum yola cıkmak için oda işleri toparlayıp gelicek.
kısmetse bugün oğluşumuzun mobilyalarını alıcaz zemuszemus yarın akşam tekrar dönücez eve.bu yollar beni yoruyo ama başka sansımız yok mafoldumben
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım nereye gidiyon mobilya almaya
hadi güle güle git güle güle gel güzel güzel cicişlerle dön buraya tatlım hayırlı yolculuklar sana Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…