wannacım yaav acep bana görede emzirme sütyeni varmıdırki :roflol::roflol::roflol:
ben orkidenin kullanıyom çok da rahat
sütyen sorunum olmadı henüz
son aylarda olurmu bilemem
emzirme sütyenim de var görümcem hedaye etti
ama kullnırmıyım bilmiyom
alışık değilim ben desteksin sütyenlere de ondan
wannacım yaa emzirme sutyeni için erken diil mi... göğüsler bu ölçüde kalmaz gibi geldi bana... son ay alırım diye düşündüm ???????
selam şekerlerr ee haftasonu olunca herkes bi yerlerde
ben sabah annişime gittim kahvaltıya ablamlar abimler falan cümbür cemaat torun torba ordaydı
şimdi eve geldim evi temizledimmm oturdum bi kk ya bakim dedimmmm
ya arkadaşlar benim minnoşum çok hareketliydi ama cuma gununden beri nerdeyse hiç hareket etmiyo yaaa mafoldumben bi sorun mu var acaba tepikliyodu beni deliler gibi dünden beri o kadar az ki hareketleri dünle bugun toplamda 2 veya 3 kez anca hareketlerini hissettim yani içim o kadar hissiszki bebek yok sanki içerde mafoldumben çok berbat bi duygu bu yaa eğer böyle olursa pazartesi doktoruma gidicem ama daha yarın falan da var geç olur mu acaba bi sorun mu varki yaaaa
ben sabah annişime gittim kahvaltıya ablamlar abimler falan cümbür cemaat torun torba ordaydı
ya arkadaşlar benim minnoşum çok hareketliydi ama cuma gununden beri nerdeyse hiç hareket etmiyo yaaa mafoldumben bi sorun mu var acaba tepikliyodu beni deliler gibi dünden beri o kadar az ki hareketleri dünle bugun toplamda 2 veya 3 kez anca hareketlerini hissettim yani içim o kadar hissiszki bebek yok sanki içerde mafoldumben çok berbat bi duygu bu yaa eğer böyle olursa pazartesi doktoruma gidicem ama daha yarın falan da var geç olur mu acaba bi sorun mu varki yaaaa
kızım beni kendine alıştırdı şimdi böyle tepiklemeyince kendimi çok yalnız hissettimmm :gitme: allahım nolur bi sorun olmasınnnn :Saruboceq:
sen napıyon gı findukçuu +18 ci yanlız kalmışsın annecimm senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?