2009 Kasm Anneleri

oooooooooo neler almadımki yaaavv delikafadulden
resmen delirdik kocişkomlan delikafadulden
şimdi birincisi oda takımı için gezdik gezdik ama bi şeye kafayı taktığımız için başka hiiç bişeyi beğenemedik ve o size dediğinm takımı aldık :lepi: o kadar güzeelkkiiiii anlatamam,allahım size daha iyilerini nasip etsin inşallahh :Saruboceq: 14 ağustosta teslim edicekler,bende o zamana kadar badana işini halledicem.zaten ekimi izmirde geçireceğim için eylüldede kıyafetlerin yıkanma ütülenme işini hallederim.
ayy iyi günlarde kullanmak nasip etsin Allahım neyse fotoğrafları eklersin
bakarız yakışıklının cicilerine

Aaaa buldunuz demek ev, çok sevindim canım. Begendinmi Van ı???

bulduk canım sağol.aslında ilk geldiğim günler sürekli ağladım ben gitmek istiyorum diye.ama şimdi alıştım gibi.yani mecbur alışıyoz işte
inşallah hayırlı haberler getirirsin bebişinden

vallahi dediğim gibi ben çok fazla rahatsız olmuyorumda sadece ayak şişiyo işte
ben 3haftadır haftasonu biyerlere gidip geliyom belki ondandır
bu haftasonuda denize gitcem Allah izin verirse

canım dikkat et kabız olduğunda kayısı
ishal olduğunda muz yee artık bunlarada kendimiz dikkat etcez
ben hafasonlaı yaylaya gidince kabız oluyorum alıştım artk laelaelaelaelae

boş olan odaların altına bişey ser sürekli temizleme olmazsa canım
yavaş yavaş alışırsın inşallah canım

canım valla boş odada yok aslında.ya mutfak falan acayip bişey.bu ev hemen hemen 150-160 metrekare.offffffffffff.bakalım lojman çıkarsa belkim biraz rahatlarım orada biraz küçük ama olsun yeter yaaa

kıs hangi oda takımını aldınmı bize dediğin ben hatırlamıyorum ayrıcana kaça aldın sormamda sakınca varmı bende bakıyorum oda takımı allah nasip kısmet ederse inşallah bende kızıma oda yapmayı düşünüyorum inşallah
cnm ben bitane beğendik ama çok pahalı demiştim yaa,resmini çekmeyi unuttum :oklava::oklava: kendime vuruyorum :oklava: zemin beyaz renkte mavi eskitmesi var üstündede öle ciciş bi bebek var..söyle sayayım,
büyüyen beşik-4 kapılı dolap-5 çekmeceli siyonfer-oyun sandığı-1 duvar rafı-isimlik-ortopedik yataş yatak-takımın aynı deseninde uyku seti-duvar bordürü bunların hepsi ikibin liraya aldık.cnmcımm daha iyileri sizlerin olsun inşallahh.
kaydirigubbakcemile :oklava: kıs delirtcenmi bizi aldıklarının resmini çekip koysana sabırsızlıkla bekliyorum neler almışsın diye
maşallah bütün herşeyi almışsın daha alıncak bişi kalmadı sanırsam
allah hepsini hayırlı sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq::nazar:.

ayy valla çekerim resimler amaa nasıl çekilir bilmem kııı kaydirigubbakcemile3 yavas yavas eklerim artık.benim listeme göre yanlızca oto koltuğu,kanguru,ateş ölçer ve bebek arabası kaldı.zaten bebek arabasını yaza alıcam cnm.
hayırlı olsun muredacım güle güle kullansın bebişin biz daha bişey almadık halası 2 hafta sonra almanyadan gelicek o almış bişeyler amcası oyun halısı almış tabi bide annanne ve babannemizin örgüleri var o kadar. izmirden nerden alış veriş yaptınız fiyatlar nasıl

sağol cnm daha iyileri sizlerin olsun :Saruboceq:
mobilyaları karabgalardan aldım cnm,diğer kalan herşeyide kemeraltında barış bebeden aldık.o kadar uygunki fiyatları çok sasırdık.bide marmaristen geldik deyincee dahada indirim yaptılar o kadar yol gitmişiz diye..

ayy iyi günlarde kullanmak nasip etsin Allahım neyse fotoğrafları eklersin
bakarız yakışıklının cicilerine

amin cnm daha iyileri sizlerin olsun :Saruboceq: yavas yavas eklemeye çalışırım cnm.
muredacım hayırlı olsun bebişin cicileriiii.ay ne güzellerdir minik minik yerim onları beeeeeen

amin cnm daha iyileri sizlerin olsun :Saruboceq: ayy öle bicirik bicirik çok şekerler yaaavvv :nazar:

bulduk canım sağol.aslında ilk geldiğim günler sürekli ağladım ben gitmek istiyorum diye.ama şimdi alıştım gibi.yani mecbur alışıyoz işte

canım valla boş odada yok aslında.ya mutfak falan acayip bişey.bu ev hemen hemen 150-160 metrekare.offffffffffff.bakalım lojman çıkarsa belkim biraz rahatlarım orada biraz küçük ama olsun yeter yaaa

Ne diyim Allah yardım etsin, tayinci olmak böyle birsey iste, bizde tayinciyiz, bilirim yani ne zor birşey olduğunu, her gittiğin yerde kalbinin ve umutlarının bir parcasını bırakırsın. Hem sevmezsin, hemde bir yanın ya daha kötüsü olsaydı der durur sana. Allah kurtarsın insallah canım hayırlısıyla tam vaktinde bitirin. Lojman cıkarsa daha rahatlarsın en azından konu komsuolur cevrende......

hiiç ağlama kendini üzme güzelim kocişin yanında ve seni seviyosa boşver gerisini
mutlu olduktan sonra istanbul van farketmez
bide hayırlısıyla bebişnide kucakladın mı ooh herşey boş

nee :1shok: 150-160 metrekareye mi büyük diyon benim ev 190 metrekare
bende bu ev geniş diye yayıldım iyice küçük bi eve geçersem nasıl sığacak
eşyalar deyii kara kara düşüneyomm

muredacım odayı çok uyguna almışsın vallahi herşeyide var içinde hemde allah o güzel odanın içinde bebişini sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah

cnm ben bitane beğendik ama çok pahalı demiştim yaa,resmini çekmeyi unuttum :oklava::oklava: kendime vuruyorum :oklava: zemin beyaz renkte mavi eskitmesi var üstündede öle ciciş bi bebek var..söyle sayayım,
büyüyen beşik-4 kapılı dolap-5 çekmeceli siyonfer-oyun sandığı-1 duvar rafı-isimlik-ortopedik yataş yatak-takımın aynı deseninde uyku seti-duvar bordürü bunların hepsi ikibin liraya aldık.cnmcımm daha iyileri sizlerin olsun inşallahh.

ayy valla çekerim resimler amaa nasıl çekilir bilmem kııı kaydirigubbakcemile3 yavas yavas eklerim artık.benim listeme göre yanlızca oto koltuğu,kanguru,ateş ölçer ve bebek arabası kaldı.zaten bebek arabasını yaza alıcam cnm.

sağol cnm daha iyileri sizlerin olsun :Saruboceq:
mobilyaları karabgalardan aldım cnm,diğer kalan herşeyide kemeraltında barış bebeden aldık.o kadar uygunki fiyatları çok sasırdık.bide marmaristen geldik deyincee dahada indirim yaptılar o kadar yol gitmişiz diye..

barış bebeyi duymuştum fiaytlar uygun diye demekki bizde oradan alış veriş yapıcaz

edoşummmmmmm çıldırmışsınnnnnnnnnnnnnn fallaa ohhhhhhhh maşallahh maşşalahhh kaydirigubbakcemile2
ya böle duyunca nası gaza geliom annatamam zavallı kızımın iki üç tane penyesi var altı üstü ah annem kıyamam ben ona ya ama ben yıllık izindeyken alcam inşallahhhhh kaydirigubbakcemile5

edoşummmmmmm çıldırmışsınnnnnnnnnnnnnn fallaa ohhhhhhhh maşallahh maşşalahhh kaydirigubbakcemile2
ya böle duyunca nası gaza geliom annatamam zavallı kızımın iki üç tane penyesi var altı üstü ah annem kıyamam ben ona ya ama ben yıllık izindeyken alcam inşallahhhhh kaydirigubbakcemile5

Valla benim zilliminde sadece Türkiyeye gittiğimde aldığım 3-5 elbisesi var ki onlarda 1 yas onun dısında 1de yatagı var ama başkada hiçbirseysi yok. Ve ne zaman alıcam hiç bilmiyorum:(( Eylülde işe başlıycam ekimde izne cıkıcam bide kociş olmıycak yanımda ben 36 haftalık hamile hatun tek basıma sokaklarda alısveriş yapcam heralde:(((

Ne diyim Allah yardım etsin, tayinci olmak böyle birsey iste, bizde tayinciyiz, bilirim yani ne zor birşey olduğunu, her gittiğin yerde kalbinin ve umutlarının bir parcasını bırakırsın. Hem sevmezsin, hemde bir yanın ya daha kötüsü olsaydı der durur sana. Allah kurtarsın insallah canım hayırlısıyla tam vaktinde bitirin. Lojman cıkarsa daha rahatlarsın en azından konu komsuolur cevrende......

evet canım aynen öyle valla.bakalım bugünlerde belli olcak lojman.hayırlısı olsun artık ne yapcazki başka.
hiiç ağlama kendini üzme güzelim kocişin yanında ve seni seviyosa boşver gerisini
mutlu olduktan sonra istanbul van farketmez
bide hayırlısıyla bebişnide kucakladın mı ooh herşey boş

nee :1shok: 150-160 metrekareye mi büyük diyon benim ev 190 metrekare
bende bu ev geniş diye yayıldım iyice küçük bi eve geçersem nasıl sığacak
eşyalar deyii kara kara düşüneyomm

gııııııııı seninki iyice uçukmuş.ayyyyy bide kiramı yoksa.kız kiradayken alıyosun bi ton eşya sonra başka bi eve geçince o kadar eşyayı koycak yer bulamıyosun.benimkide tam tersi oldu istanbuldaki ev bizim diye ona görte aldık herşeyi şimdi buraya gelince e bu ev bizimkinden büyük perde halı yetmedi.e halı alsam lojman küçücük buranın yarısı kadar ne etcem aldıklarımı.ayyy zor valla.

yauww bacılarrrrrrrrrr size bişi sölicem ben şimdik bakınırkene şu büyüyen beşik muabbeti varya ona taktım kesin alcem diyodum ama dün karılar aklımı karıştırdı yauwwwwwwww kafamçokkarıştı
görümcemler falan büyük beşik alma zaten çocuk yatmıyo didiler bütün o ortamdaki gaciler herkes aynı şeyi söledi yani en fazla 9 aylık olana kadar yatıracağın küçük bişi al sonra o beşiğe tırmanıyo falan didiler aklım karıştı e hadi öle bişi aldım diyelim sora nerde yatıracam nan ben bu veledi yatağıma mı alacam lülülülülülü

sonraaa,
ana kucağı-buhar makinası-oyun halısı-küvet-kova-maşrapa-küvet filesi-bütün bakım ürünleri-pijama-ciciçler-ayakkabı-çoraplar-mikrofiber yastık-alt açma-uni prematüre ıslak mendil ayyyy akılam gelmiyoo kafamçokkarıştı
ama şöle diyim size ev darma duman heryer bebişin cicilerinle dolduu :nazar::nazar:

kız kız yerim ben onları zemuszemus şincik aldıkların gözümün önüne geldide içim pır pır oldu Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım :Saruboceq:

he walla bende bişey alamıyomm millet hep erken diyoo bende öle 2-3 badi alıp hevesimi kırıyomm yoksa ipimi bi bıraksalar var yaaa oooooooo kaydirigubbakcemile4

muredacım odayı çok uyguna almışsın vallahi herşeyide var içinde hemde allah o güzel odanın içinde bebişini sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah
amin cnm beniiimmm.valla banada öyle gelio cnmcım heleki resimlerini felan görünce bu fikrin tamamen doğru olduğunu anlayacaksın..

barış bebeyi duymuştum fiaytlar uygun diye demekki bizde oradan alış veriş yapıcaz

evet cnm valla çok uygun fiyatlarıı,mutlaka oraya gidin.vede aklına ne geliyosa bebekle ilgili hersey var yani biyerden herseyi alır çıkarsın.

ya böle duyunca nası gaza geliom annatamam zavallı kızımın iki üç tane penyesi var altı üstü ah annem kıyamam ben ona ya ama yıllık izindeyken alcam inşallahhhhh kaydirigubbakcemile5

heee gülüm yaa delirdik vallaaa delikafadulden ,ee cnm sen istanbuldasın ben bütün herşeye izmire gittiğim mecburen yavas yavas halletmem lazım yaavv.daha iyileri sizlerin olsun cancazıımm :Saruboceq:

Valla benim zilliminde sadece Türkiyeye gittiğimde aldığım 3-5 elbisesi var ki onlarda 1 yas onun dısında 1de yatagı var ama başkada hiçbirseysi yok. Ve ne zaman alıcam hiç bilmiyorum:(( Eylülde işe başlıycam ekimde izne cıkıcam bide kociş olmıycak yanımda ben 36 haftalık hamile hatun tek basıma sokaklarda alısveriş yapcam heralde:(((

eee kızımmmmm kaynanan bilioda sölüyo bak fazla kilo alma ki bütün işleri yapasın demi amaaa :roflol:
anacım sen kimseyi sallama kaynanan konuşsun boşverrrrrrrrrr ohhhhh tombiş tombiş olcasssssssss herkeslerde çatlasın uleynnnnnn anne oluyom kilo alacam tabeeeeeee alla alaaaaaa takma sen sağlıklı ol gerisi fasa fisoooooooo Şeniz

amannn kutu kaaaa evim var şükür anca temisliyom falla büyük ev olaydı yandıydım gııııııı kaydirigubbakcemile5

yauww bacılarrrrrrrrrr size bişi sölicem ben şimdik bakınırkene şu büyüyen beşik muabbeti varya ona taktım kesin alcem diyodum ama dün karılar aklımı karıştırdı yauwwwwwwww kafamçokkarıştı
görümcemler falan büyük beşik alma zaten çocuk yatmıyo didiler bütün o ortamdaki gaciler herkes aynı şeyi söledi yani en fazla 9 aylık olana kadar yatıracağın küçük bişi al sonra o beşiğe tırmanıyo falan didiler aklım karıştı e hadi öle bişi aldım diyelim sora nerde yatıracam nan ben bu veledi yatağıma mı alacam lülülülülülü

valla ben büyüyenden aldım.e bebek onda yatmıyosa diğerindede yatmaz.nerde yatcakmış.hem bu büyüyenin tek farkı altında çıkıntısı olması,diğeride aynı beşik sonuçta.ayyyyyy bu çevredeki bilmiş insanlar beni deli ediyo ha.

yok nan ben çok arastırdım en iyisi bu büyüyen beşikler,şimdi 6-7 aya kadar beşik şekliyle kalır sonra beşiği sökeriz küçük ranza gibi olur cnm.diğer türlü 6 ay sontra bi daa almak zorunda kalırsın benceee...
kız kız yerim ben onları zemuszemus şincik aldıkların gözümün önüne geldide içim pır pır oldu Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım :Saruboceq:

he walla bende bişey alamıyomm millet hep erken diyoo bende öle 2-3 badi alıp hevesimi kırıyomm yoksa ipimi bi bıraksalar var yaaa oooooooo kaydirigubbakcemile4

cnm tubişim beniiiimmmmm,daha iyileri sizlerin olsun :Saruboceq: kızım siz istanbuldasınız ben herbişeye izmire gidiyom mecbur aldım yaa,1-2 aya kadar izmire gidicem zaten burayı halletmem lazım gitmeden..

eee kızımmmmm kaynanan bilioda sölüyo bak fazla kilo alma ki bütün işleri yapasın demi amaaa :roflol:
anacım sen kimseyi sallama kaynanan konuşsun boşverrrrrrrrrr ohhhhh tombiş tombiş olcasssssssss herkeslerde çatlasın uleynnnnnn anne oluyom kilo alacam tabeeeeeee alla alaaaaaa takma sen sağlıklı ol gerisi fasa fisoooooooo Şeniz

Bak simdi bütün düşünceler birleşti, kaynanam kiloma taktı kafayı ama kendisi, biliyoki Türkiyeye dönünce işe baslıycam, biliyoki 1 ay kalaya kadar calısıcam, biliyoki kocişimde olmıycak yanımda. Hatun kendiside tatile gitti, yazlıkta keyif yapıyo. İnsan bir düğşünür bir sorar birseyler alır, bi hazırlık yapar yani.......

Offf benim kaynanam düğünümüzede davetli gibi misafirlerden sonra gelmişti, cocugada kesin öyle yapacak.....

Back
X