2009 Kasm Anneleri

bence siz kokoşlaştınız sooradan :roflol:
aslında öle galiba şekerim saçını kesiyon bi müdddet sonra heralde tartıyon ama ben bebişimin saçını kesmek istemediğimden tahmini bi rakam fazla fazla verem diyommm

ikincide sende kokoslasirsin.:roflol: ama seninde kiz degil mi? kokoslas aramiza katil kiz.delikafadulden

sac sadakasini ilk defa duydum. kurban kesmek iatiyorum. birde nazlinin dedigi gibi bir kac cocugun okul masrafini karsilayabilirim belki.

işte bulduumm akika kurbanı var bi de

Resulullah (sav) buyurdular ki: "Her çocuk, akika kurbanı ile rehinelenmiştir. Bu kurban, (doğumunun) yedinci günü, onun adına kesilir. (O gün) saçı da traş edilir ve çocuğa isim de verilir." Ebu Davud, Edahi 21, (2837, 2838); Tirmizi, Edahi 23, (1572); Nesai, Akika 5, (7, 166)

Resulullah (sav), Hz. Hasan (ra) için akika olarak bir koyun kurban etti ve: "Ey Fatıma!" dedi, "Çocuğun başını tıraş ettir ve saçının ağırlığınca gümüş tasadduk et!" Bu emir üzerine saçı tarttık, ağırlığı bir dirhem veya buna yakın bir şeydi. Tirmizi, Edahi 20, (1519)

Cafer ıbnu Muhammed babasından o da Hz. Fatıma (ra)'dan rivayet ettiğine göre, Hz. Fatıma, Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin'in, Zeyneb'in, Ümmü Külsüm (ra)'ün saçlarını tarttı. Bunların ağırlığınca gümüş tasadduk etti. Muvatta, Akika 2, (2, 501)

Sünnet olan saçın kesilmesidir. Ancak saçı kesmeden de saçın ağırlığınca sadaka verebilirsiniz, bunun da sevabı vardır. Tam sünnete uygun olan saçın kesilip ağırlığınca sadaka verilmesidir.
Selam ve dua ile...

ikincide sende kokoslasirsin.:roflol: ama seninde kiz degil mi? kokoslas aramiza katil kiz.delikafadulden

sac sadakasini ilk defa duydum. kurban kesmek iatiyorum. birde nazlinin dedigi gibi bir kac cocugun okul masrafini karsilayabilirim belki.

saç sadakası sünnetmiş canım ben uygulıcam inş. saç kesmesem diyodum ama sünnete tam uygun olması açısından keserim peygamber efendimizin tüm çocuklarına yapıldığına göre bi hikmeti vardır diye düşünüyorum CADIARZU

kızlar hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. hepinizden Allah razı olsun. Atıl yükselden randevu almaya çalışıyordum Sonunda aldım ayrıntılı ultrasonda türkiyede tekmiş perşembe akşamına sıkıştırdılar çok şükür. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz cuma sabahı güzel haberlerle dönerim size neolur dua edin. benim ve küçük meleğimin çok ihtiyacı var.

canım benım dualarımız senınle.hayırlısıyla git ve güzel haberlerle dön olur mu.içini ferah tut oldu mu canım.:Saruboceq:

slm kızlaarr ben geeldiim ;
yaa allah korudu bizi bebişimlee :Saruboceq:
yokuşta beklerken önümdeki arabayı kaydırdı şöförü küüttt vurdu bana yaavvv mafoldumben
allahtan bişey olmadı ama çok tırstım yaa mafoldumben
bide bana demezmi farım kırılmış diee,hemen kocişimi aradım geldi o hallettii...
canısı çok geçmiş olsun allah korumuş bıdığımızı ve seni
saç sadakası sünnetmiş canım ben uygulıcam inş. saç kesmesem diyodum ama sünnete tam uygun olması açısından keserim peygamber efendimizin tüm çocuklarına yapıldığına göre bi hikmeti vardır diye düşünüyorum CADIARZU

ewet sünnet ben saçını kestirmedim ama bebişimin niyetine sadaka vermiştik.bunda da öle yaparım daha oğluşumun saçını hiç kestirmedik harika olduukaydirigubbakcemile3

wanna gıı ben de kokoşlaşcam o zaman sülücem püslücem odasını kendime gecelik alcam süslü püslü bebişime de peri elbisesi ama kimse gelmicek kendi kendimize kokoşlaşırız artık kızımnan

Kartanem iyi oldu cnm öğrendiğimiz ben çok inanırım böyle şeylere hiç bilmiyordum akşam eşimede anlatırım muhakkak yaparız bunu nasılsa herşekilde sevap birilerine yardımcı olmak ne güzelki böyle sünnetler var ..Sağol cnm benim a.s.

tam msjı gönderiyordum kafama takıldı YA bebek kel doğarsa belirli bir miktarı varmı bu işin cnm yaa

Kedi79 inşallah iyi haberle geleceksin canım sende ..ozamana kadar dualarımızla bekleriz sonra nasipse kutlama yaparız içini ferah tut canım a.s. a.s.

ewet sünnet ben saçını kestirmedim ama bebişimin niyetine sadaka vermiştik.bunda da öle yaparım daha oğluşumun saçını hiç kestirmedik harika olduukaydirigubbakcemile3

eet benim de hayalimdi buu hiç kestirmeyem kızımın lule lule saçları olsun ben de kardeşim de çok saçlı doğmuşuz bakalım bebiş nasıl gelcekk

Kartanem iyi oldu cnm öğrendiğimiz ben çok inanırım böyle şeylere hiç bilmiyordum akşam eşimede anlatırım muhakkak yaparız bunu nasılsa herşekilde sevap birilerine yardımcı olmak ne güzelki böyle sünnetler var ..Sağol cnm benim a.s.

tam msjı gönderiyordum kafama takıldı YA bebek kel doğarsa belirli bir miktarı varmı bu işin cnm yaa

Kedi79 inşallah iyi haberle geleceksin canım sende ..ozamana kadar dualarımızla bekleriz sonra nasipse kutlama yaparız içini ferah tut canım a.s. a.s.

canım o zaman da artık kafana göre bi kaç çocuğa yardım edersin zaten muhtemelen saçının gramı da çok az bişi tutar üstünü ekleriz fazla fazla veririz allhın izniyle

wanna gıı ben de kokoşlaşcam o zaman sülücem püslücem odasını kendime gecelik alcam süslü püslü bebişime de peri elbisesi ama kimse gelmicek kendi kendimize kokoşlaşırız artık kızımnan

ühüüüüüüüü ühüüüüüüüüümafoldumbenbenim kokoşlaşacak bir kısım bilem yok.anam ben oğluşumu temizce giydirirdim.çıtçıtlı badisinden tut çorabına kadar aynı renk giydirirdim bi kusardı hepsi batardı kıyafet yetiştiremezdim artıkkaydirigubbakcemile3bunda da aynısını yapacağım bakalım bu da kusmuklu mu olacakkafamçokkarıştı

kızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım.herkes kendısıne ve bebeişine ii baksın olue mu öpüldünüz annişlerrropuyorumnanaktan :CüvCüv:

canım o zaman da artık kafana göre bi kaç çocuğa yardım edersin zaten muhtemelen saçının gramı da çok az bişi tutar üstünü ekleriz fazla fazla veririz allhın izniyle

Tamamdır anladık bu işi çok sevdim ben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan tşk ederim canım Şeniz

İtek oğluşun uzun uzun saçlarımı var şimdi yerim ben onu varsa bir fotoğraf görelim bıdışı :asigim:

ayy canıımm geçmiş olsuunn

ayy kocişin ne korkmuştur gıı sen korktun diyee ben bazen mutfakta eşim arkadan gelince korkuyom da niye korkuyon diyoo o daha çok korkuyo ben korkuyom diyee
bi de sabahları saat çalınca fırlamama kızıyo yavaş olsana diyoo :roflol: :roflol:
sağol cnm çok korkmuş valla 15 dk.lık yolu 2dk.da geldii.
yaa o korkma olayı bende çok farklı tabi,benim deprem fobim var ve kocişim her döndüğünde ben allaaaaahh diye yataktan kalkıyorum kafamçokkarıştı rabbim kimseye böyle korkular vermesin :Saruboceq:
canısı çok geçmiş olsun allah korumuş bıdığımızı ve seni

sağol cnm beniim,hoşgeldin sendeee özlemiştim ayy seniii opuyorumnanaktan

Çok öptüm Meleğim seni görüşürüz canım dinlen iyice..Kartanem senide çok öptük canım kendinize iyi bakın bende bilgisayarı oğluşuma bırakıyorum kızlar sıra onda 1 saat izni var ..Kısaca hepinizi çok çok çok öptük kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

uzulme canim, topic acip resim koyariz kim daha kokos diye.kaydirigubbakcemile3

nazli, cok guldum. ya kel dogarsa demissin. o zaman 1 gramla yirtarsin.kaydirigubbakcemile3

gümüşün gramı ne kadar mesela 1 lira 3 gr.saçı varsa 3 lira çok birşey değil.ama ben saçını kestirmeden fazlasıyla verdim

bende kiyamam sacini kazimaya. veririm fazla fazla.

Back
X