2009 Kasm Anneleri

zorlanmazmıyım zerenim yaaa şincik bi bulaşık makinasını yerleştirdim bi yatağı topladım sanırsınki topkapı sarayını temizledim nefes nefese kaldım delikafadulden

demek ki yaz hamileliği gerçekten zormuşşş.. etrafımdakiler demişti yaz hamilesi oldun işin zor diye ama yaşayınca farkediliyor... hadi bizim buralar bir parça... akdeniz ve ege deki hamişlerimize allah yardım etsin vallaaa...

günaydın datlum
e büyüyecek tebi annesi maşallah maşallah
benimkide hep kıpır kıpır anasına cekti sanırsam yerinde duramıyo kaydirigubbakcemile3

ayy yavyularımızz minnacıklar biz burdayız diye hissettiriyolar
artık duyabiliyolar kulak kemikleri oluşmuş onlarla konuşursak mantıklı tepkiler verebilirlermiş
onlarla konuşup kitap okuyabiliriz onlara
süper bı duygu inşallah rabbim sağsalim kucağımıza alıp sevmek
onlarla bol vakit geçirmek nasip etsin aminn

karnım çok aç yaaaaa cokacimcoook hazır beleş bi kahvaltı sofrası arıyorum delikafadulden

ben yaylada nefes almada zorlanıyom amam merdivenleri çıkarken burda bile tıkanıyom

bide havalarda sıcak dikkat etmek lazım benim tansiyon yüksek hamilelikte o yüzden dışarı çıkmıyorum 24 saat klima çalışıyor evde ama akşamları yürüyüş yapıyorum tabeeesırnaşık şey

demek ki yaz hamileliği gerçekten zormuşşş.. etrafımdakiler demişti yaz hamilesi oldun işin zor diye ama yaşayınca farkediliyor... hadi bizim buralar bir parça... akdeniz ve ege deki hamişlerimize allah yardım etsin vallaaa...
sağol tatlım biz sizlerden azcık daha şanssızız
burda klimalı yerden çıkmak istemiyosunn

karnım çok aç yaaaaa cokacimcoook hazır beleş bi kahvaltı sofrası arıyorum delikafadulden
kahvaltı sofram yok ama eve gidip öğle yemeği hazırlayacam gel buyur canım

ayy ben kocamın yaptıklarnı anlatsam benim karılığıma laf edersiniz :roflol:
en eyüsü susmak :1ninca::1ninca:
ben istediklerimi yaptırıyom ama arkadanda bi tehdit gelio kaydirigubbakcemile3hep böyle hamile mi kalcağını sanıyoorsun dio
sırnaşık şey

anam biz katlanırızda bebek için daha zor olurdu şimdi doğmuş olsaydı
düşünsene minnacık 1aylık sıcakta klimayla perişan olucaktı antalya gbi memelektte
dün akşam 34 dereceydi ya

zorlanmazmıyım zerenim yaaa şincik bi bulaşık makinasını yerleştirdim bi yatağı topladım sanırsınki topkapı sarayını temizledim nefes nefese kaldım delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy yavyularımızz minnacıklar biz burdayız diye hissettiriyolar
artık duyabiliyolar kulak kemikleri oluşmuş onlarla konuşursak mantıklı tepkiler verebilirlermiş
onlarla konuşup kitap okuyabiliriz onlara
süper bı duygu inşallah rabbim sağsalim kucağımıza alıp sevmek
onlarla bol vakit geçirmek nasip etsin aminn

aminnn canım inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun inşallah
canım ben masal kitabı aldım sesli sesli okuyorum ona sende öyle yap

bende cokkkk acıktım ya dahada öğle yemeği saatine var :sinifsinif: :sinifsinif:

ayy ben kocamın yaptıklarnı anlatsam benim karılığıma laf edersiniz :roflol:
en eyüsü susmak :1ninca::1ninca:

mureda al bendende o kadar bazen ben bile diyorum nası kadınım ben acaba diye
nappim anacım herşeyi yapıyo sağolsun millet diyo sen nası yapıyosun bunu böyle içten gelen bişi anacım içten opuyorumnanaktan

ya kıslar be ben acı biberi çok seviom inşallah bi zararı yoktur gerçi anamda abimde çok yemiş bişi olmamış ama ben genede kısıtlıom kendimi

Back
X