2009 Kasm Anneleri

Cerin Taskomur yokmu öle bişiii allam ben nerelere kaydoldum ya rebbi kayboldum galbaaaaaaaaa delikafadulden

kafan mı ıyı cerenimoo yoksun işte olumm sen beni ekle bakım dıycem benden cok var nan bulursun sen söle kız murade senı eklesın bakem

ya alışmadık dötte don durmiy işte beceremedim galbaaa ama açık ya şu anda o nası oliy annamadım ha

ya kızlar benide eklesenize bu facete beaaa benim nerem eksik kaydirigubbakcemile3fazlam bilem var eklerseniz görürsünüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gözde yılmaz e ama bir sürü vardır şimdi nasıl tanıcanızda eklicenizki du ben bi kırmızı karanfil takayım fotoma kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benide eklesenize bu facete beaaa benim nerem eksik kaydirigubbakcemile3fazlam bilem var eklerseniz görürsünüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gözde yılmaz e ama bir sürü vardır şimdi nasıl tanıcanızda eklicenizki du ben bi kırmızı karanfil takayım fotoma kaydirigubbakcemile3

cnm özelime yaz yavv kaydirigubbakcemile3 kurdela işi yaş

ne var fotonda ekleyek

canliz len muredaaa özelden msn adresimi yazdım nan bide öle deneyim bakem olcek mi bide msn e de ekleyin uleyn

Back
X