2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk... yine çeneye dalmışsınız, günaydın dedik :umursamaz:
hoşgeldin zerencima.s.
slm kızlaaar nabersiniizzz
günaydın kartanesi hoşgeldina.s. geç kaldın bugün
günaydın kıslar
klimadan sırtım boynum tutulmuş çok feci ağrım var yaaaaaaaaa
zaten geceleri uyuyamıyorum bacağımda bi yastık göbeğimde bi yastık
geçmiş olsun canım ama niye klımayı açıp uyuyon kii lmaz:
kuşuuumm kalkta yee saat kaç oldu yavvv zemuszemus
hayret sen bu saatte yaptın mı kahwaltını kız maşşallah erkencisin bugün hayırdır

kızz ben açlıktan uyanıyom artık sabahlarıı :roflol::roflol: çok acıktımdıı şimdik yedim bende ayy 10 dk.öncee :roflol:

kıslar ben bebeğe kıyafet alırken beden ölçüsünü
0 - 3 ay falanmı alcam nasıl yapcam bebekler çabuk büyüyo

cnm ben 0-3 ve 3-6 aldım sonuçta hemencene büyücekler gelmez 0-3

ya ben de ne güzel 6. ay da bitiyo ohoh az kaldı sıkayım dişimi geçer diyodum ühüüüüüü hayallerim yıkıldııııııı:)

cersu ben az bir şey 0-3 ay alıcam ama çok çabuk büyüyorlarmış o nednle daha çok 3+ almayı düşünüyorum kızlar ne der bilememmm

Bayanlar az önce 1 eylülde işe başlayacagımı resmi bir sekilde bildirdim iş yerime.........

kıslar ben bebeğe kıyafet alırken beden ölçüsünü
0 - 3 ay falanmı alcam nasıl yapcam bebekler çabuk büyüyo

ben hastane çıkışı aldık 4 tane sonra tulum aldım 0-6 ay arası pantolon aldık patikli çıtçıtlı badi aldık onuda 0-6 ay arasıuzun kollu olsun sonra uzun kollu takım al 4 tane falan 3 aydan sonra gerekli olur kış olacağı için 3 aydan sonra bataniyede fazla kalmazlar altta giydirmek için penye türü takım al benimkiler böyle daha çok şey vr ama aklıma gelmiyor çok şükür dünyaya gelmeden bir sürü kıyafeti var ama annemlerde olduğu için topige bırakamadım yanımda bir kaçtane var ama eklemeyide bilmiyorum gerçi

Bayanlar az önce 1 eylülde işe başlayacagımı resmi bir sekilde bildirdim iş yerime.........

cnm öncesinde izin kullanmayacak mısın?
zor olmaz mı?

valla ben bu haftalarda biraz sıkıntılıyım ilerde nolurum ağustosta toplantı var sonra da eylülün ilk zamanları arada gidicem ama nasıl yaparım iyice ağırlaşırım herlde şimdiden penguen yürüyüşüne geçtim ben

nan senle ben bebeler bize cekerse diye korkumuzdan 6 ayllık alıyoz :roflol::roflol: çaktırmaaa :roflol:
heee olabülüüüüü laelaelaelaelae

patikli altlar pek kullanışlı olmuyomuş kullananlar öle diyoo bebişler sürekli büyüdükleri için hemen küçülüyolarmışş benden sölemesii

Valla aslında iznim 1 ekim e kadardı ama 1 ekime kadar izinde kalıp hemen akabinde doğum izni alamamaktan korktum, o yüzden biran önce baslayayım istiyorum ise. Birde tabii işe baslayıpta doğum yaparsam bütün ücreti isyerim karsılıyo birde üstüne kac aylık ücretli izin alıcam, o yüzden gece kalıpta riske atmak istemiyorum bunca seyi(
Biraz zor olacak tabii ama ne yapayım 1 ay sıkacam dişimi(

ben 6 aylık bilem alıyorum walla kaydirigubbakcemile3

cnm ben 0-3 ve 3-6 aldım sonuçta hemencene büyücekler gelmez 0-3
kaçar adet aldın acaba kaç zıbın vs ayakkabıda lazım oluo dimi
cersu ben az bir şey 0-3 ay alıcam ama çok çabuk büyüyorlarmış o nednle daha çok 3+ almayı düşünüyorum kızlar ne der bilememmm

4 tane hastane çıkışı çok değilmi yaw
ben henüz bişi almadığım için bende bilmiyom haketen nası alınıyo bu kıyafetler
ağustos ortası sonu yazlıklar indirime girer bir sürü alalım

Ama tabii bir garip hissettim kendimi, tek basıma olucam ıstanbulda kociş olmayacak yanımda hemde son 2 ay(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…