hoşgeldin zerencima.s.hoşbulduk... yine çeneye dalmışsınız, günaydın dedik :umursamaz:
günaydın kartanesi hoşgeldina.s. geç kaldın bugünslm kızlaaar nabersiniizzz
geçmiş olsun canım ama niye klımayı açıp uyuyon kiigünaydın kıslar
klimadan sırtım boynum tutulmuş çok feci ağrım var yaaaaaaaaa
zaten geceleri uyuyamıyorum bacağımda bi yastık göbeğimde bi yastık
hayret sen bu saatte yaptın mı kahwaltını kız maşşallah erkencisin bugün hayırdırkuşuuumm kalkta yee saat kaç oldu yavvv zemuszemus
kıslar ben bebeğe kıyafet alırken beden ölçüsünü
0 - 3 ay falanmı alcam nasıl yapcam bebekler çabuk büyüyo
hoşgeldin zerencima.s.
günaydın kartanesi hoşgeldina.s. geç kaldın bugün
geçmiş olsun canım ama niye klımayı açıp uyuyon kiilmaz:
hayret sen bu saatte yaptın mı kahwaltını kız maşşallah erkencisin bugün hayırdır
herşey beni buluyo napıym anacım ama bak aşı oldumbilioz herhalde ama sennk hiç bitmioo yaffffffffff:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben 6 aylık bilem alıyorum walla kaydirigubbakcemile3
Bayanlar az önce 1 eylülde işe başlayacagımı resmi bir sekilde bildirdim iş yerime.........
herşey beni buluyo napıym anacım ama bak aşı oldum
ne ateşim çıktı ne kolum ağrıdımaaşllah diyelim
Bayanlar az önce 1 eylülde işe başlayacagımı resmi bir sekilde bildirdim iş yerime.........
hoşgeldinBen yine geldimmmmmmmmmm
heee olabülüüüüü laelaelaelaelaenan senle ben bebeler bize cekerse diye korkumuzdan 6 ayllık alıyoz :roflol::roflol: çaktırmaaa :roflol:
patikli altlar pek kullanışlı olmuyomuş kullananlar öle diyoo bebişler sürekli büyüdükleri için hemen küçülüyolarmışş benden sölemesiiben hastane çıkışı aldık 4 tane sonra tulum aldım 0-6 ay arası pantolon aldık patikli çıtçıtlı badi aldık onuda 0-6 ay arasıuzun kollu olsun sonra uzun kollu takım al 4 tane falan 3 aydan sonra gerekli olur kış olacağı için 3 aydan sonra bataniyede fazla kalmazlar altta giydirmek için penye türü takım al benimkiler böyle daha çok şey vr ama aklıma gelmiyor çok şükür dünyaya gelmeden bir sürü kıyafeti var ama annemlerde olduğu için topige bırakamadım yanımda bir kaçtane var ama eklemeyide bilmiyorum gerçi
nan senle ben bebeler bize cekerse diye korkumuzdan 6 ayllık alıyoz :roflol::roflol: çaktırmaaa :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: çatlak karu seni laelaelaelaelae
ben 6 aylık bilem alıyorum walla kaydirigubbakcemile3
kaçar adet aldın acaba kaç zıbın vs ayakkabıda lazım oluo dimicnm ben 0-3 ve 3-6 aldım sonuçta hemencene büyücekler gelmez 0-3
cersu ben az bir şey 0-3 ay alıcam ama çok çabuk büyüyorlarmış o nednle daha çok 3+ almayı düşünüyorum kızlar ne der bilememmm
4 tane hastane çıkışı çok değilmi yawben hastane çıkışı aldık 4 tane sonra tulum aldım 0-6 ay arası pantolon aldık patikli çıtçıtlı badi aldık onuda 0-6 ay arasıuzun kollu olsun sonra uzun kollu takım al 4 tane falan 3 aydan sonra gerekli olur kış olacağı için 3 aydan sonra bataniyede fazla kalmazlar altta giydirmek için penye türü takım al benimkiler böyle daha çok şey vr ama aklıma gelmiyor çok şükür dünyaya gelmeden bir sürü kıyafeti var ama annemlerde olduğu için topige bırakamadım yanımda bir kaçtane var ama eklemeyide bilmiyorum gerçi
ağustos ortası sonu yazlıklar indirime girer bir sürü alalımben henüz bişi almadığım için bende bilmiyom haketen nası alınıyo bu kıyafetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?