Benim burda yazabilecek ne kesem ne karnımda kalp atışım ne de bulantım var :çok üzgünüm: sadece nesli yi takip ettim düştüm burayya bir selam vermeden de gidemeyeceğim kızlar selamlar günaydın inş. hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:1rolleyes: öptüm hepinizia.s.
canım hayırlı olsun gözün aydın bende gecen hafta c.tesi gördüm kalp atışlarını sanırım seninkide normal için rahat olsun tatlıma.s.
slm kızlar yenideen
napıyoonuuzz
bu arada ultrason kağıdında da yazıyo ya kaç hafta olduğu mehlikacım ordan bakabilirsiniz
inş.Allah sanada en kısa zamanda nasib etsin..
:teselli: bizlerinde yoktu.zamanı gelince herşey oluyor canım.
dilerim duaların en kısa zamanda kabul olur
slm kızlar yenideen
napıyoonuuzz
bu arada ultrason kağıdında da yazıyo ya kaç hafta olduğu mehlikacım ordan bakabilirsiniz
slam canım napiyim annemler istanbula gitti ben gurbbetteyim sankii hamileliklten midir nedir bi hüzün yerleşti:) dağıtmak için burdayım tabii yarın 9 haftalık oluyoruz dimii kartanesi sende varmı deiğişikilikler ben hiç bişey anlamıyorum daha biraz göbüşte şişlik var okadar:)
günaydın..
ben görmedim nerde yazıyor
kıs nurhayat sgumus görüyom sizi ordan lülülülülülü napıyosunuz bakım nasılsınız bugün
ben sığamıyom destna kıyafetlere senağlama
bi bakıyom 54 bi bakıyom 55im
dün akşam 55 tim
karnım baya şiş
başka bi belirti yok zaten
ay boşver canım üzülme bebişlerimiz sağlıklı olsun alıncak kilolar büyüyüyelim veririz sonra sen yine daha az kiloyla hamile kalmışsın ben evlendiğimde 49 dum 1 sene sonra 59 oldum habire davetler misafir bide ilaç kullandım rahatsızlıklar yaşadım bu kiloyla hamile kaldım işte doktor tarttığında pardüsemle ayakkabımla tarttı 61 dedi sonuna kadar inş en fazla 12 kilo alırım sonra nasıl verecez pilateslemii:))))
Benim burda yazabilecek ne kesem ne karnımda kalp atışım ne de bulantım var :çok üzgünüm: sadece nesli yi takip ettim düştüm burayya bir selam vermeden de gidemeyeceğim kızlar selamlar günaydın inş. hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:1rolleyes: öptüm hepinizia.s.
günaydın kızlar nasılsınız ben düm annemleri yolcu ettim istanbula gititler rizede bi ben kaldım sankii
düğün var kuzenimin bi ben gidemedim doktor izin vermedii napalım nasip yaşimdi aradım gitmişler kahvaltı edeiyorlar neyse eşim bizde bebek doğunca gideriz inş diyor siz nasılsınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?