• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

habere bakın kızz,adamlar neler buluyoo :1shok:
Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi. Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi. Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.

amaaannn bu test türkiyede uygulamaya girene kadar biz menapoza girer çoluk çocuk işinden elimizi eteeemizi çekmiş oluruk beaa şimdi olsa ya ne kaa güzel olurdu bee

yok bee deniz dediğimde öğleden sonra arkadaşlarıyla bi saat denize girdiler geldilerr o yanii zemuszemus

he anladım gülüm opuyorumnanaktan

sende başlarsın hehir gibi bagurmaya sex hayatım yok deyüü :roflol: :roflol: az öle görüniyi

gördüm ama gözum baska yere kaydı aklımda kalmamıs naniknanik

annadım canım ben kıl bı karı oldugum ıcın hep dedıydımkı kız olursa ben erkek olursa sen koy diye ama erkek dedıler hemen ben atladım yiğit olsun dıye gene ben koycam yedırırmiyim oglusumun ısmını oda iki isim olmasın dedı onunda dedıgı olmus oldu :dance: :dance:

başladı bile kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baksanaa kaydirigubbakcemile3

karar verdinmi kız yiğitmi koycenzemuszemus

aaaaaaa bi adamı uyandıramadı beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzz naniknanik
şimdi daha çok inandım nan bununki kesin teneke kaplı adam lütfedip uyanmıyo bileeee :roflol: :roflol: :roflol:
nan zaten uyandırmak isteyen kim? baktım uyuyo usul usul girdim yatağa uyanmasın diyee :1ninca: sıcakta heç çekilmiyoo :umursamaz: zaten en son ne zaman actıon yaptık hatırlamıyom bileee kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa bi adamı uyandıramadı beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzz naniknanik
şimdi daha çok inandım nan bununki kesin teneke kaplı adam lütfedip uyanmıyo bileeee :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: hee kızz benim herüf uyusada ben yatınca acar söle bii gözlerinii :roflol::roflol::roflol: malumunuz altın kaplıyaa :roflol::roflol:
amaaannn bu test türkiyede uygulamaya girene kadar biz menapoza girer çoluk çocuk işinden elimizi eteeemizi çekmiş oluruk beaa şimdi olsa ya ne kaa güzel olurdu bee

hee laa şimdi olsa ne vardı demiii :sinifsinif:

yirim o tosbayı nan beeennnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz
yii yii kaydirigubbakcemile3
hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:
hee kız onun bacakları uzundu demi :1shok: unutmusum caktırma :1ninca:

amele canlizzzzzzzzzzzzzzzzzz :roflol:
yok nan patron canlızzzz kaydirigubbakcemile3 patron yanığı bunlar

nan yok diyom nen inanmıyonuss olsa sölerim nen söylemiyim nikahlı koccam yanii:asigim:

:1shok::1shok:

:dilcikar: sizin ağzınıza laf verende kabahat zatenn :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sölen mı nan ne yaptını utanmaz karuuu :roflol: :roflol:

çatlaklaarrr
öğle arasında çıkam bakem dediydim şu dükkanlara ama hiç canım istemiyo yaa gelim de sizle laflıyam dedimm

nan zaten uyandırmak isteyen kim? baktım uyuyo usul usul girdim yatağa uyanmasın diyee :1ninca: sıcakta heç çekilmiyoo :umursamaz: zaten en son ne zaman actıon yaptık hatırlamıyom bileee kaydirigubbakcemile3

üfff evet hacı yaaa valla bazen sırf eski güzel günlerin hatrına katlanıyom haa :roflol:
ne bülem bu hormonlar bana yaramadı nan işallah lohusalıktan sora geçer :jeyyar: eskiden neydim ben beeeeeee delikafadulden

he anladım gülüm opuyorumnanaktan

başladı bile kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baksanaa kaydirigubbakcemile3

karar verdinmi kız yiğitmi koycenzemuszemus

hee kız yiğit koycaz kocamda yıgit diyo 100 99 yiğit
:roflol: :roflol: ee aldıracamı aldırdım bacım yıter doguma kadar da sölemekne koycmızı :dance:

çatlaklaarrr
öğle arasında çıkam bakem dediydim şu dükkanlara ama hiç canım istemiyo yaa gelim de sizle laflıyam dedimm

ya sabah kahvaltı aldım sevmedim :sinifsinif:
öğlende yemek kötü çıktı şanssssaaaaaaaaaa :umursamaz:
canım acippppppppppp tatlı istiyoooooooooooooooooooo cokacimcoook ama sıcakta pastaneye kim gitsin şincik beaaa

çatlaklaarrr
gel bacım gel burda muhabbet bol ne işin war tükanlardaa
üfff evet hacı yaaa valla bazen sırf eski güzel günlerin hatrına katlanıyom haa :roflol:
ne bülem bu hormonlar bana yaramadı nan işallah lohusalıktan sora geçer :jeyyar: eskiden neydim ben beeeeeee delikafadulden
neydin nan anlat bakem birass :jeyyar:

:roflol: neydın bacım eskıden annamadık da

hee bızımkı dün deyor ki action yapar yaww get işine dedim içimden zaten yanmısım denızde tavuk gıbı bıde adam dokunursa ölürüm yaa yarın yapsak demım :jeyyar: :jeyyar:ok dedı :roflol: kactum yanı

hee bızımkı dün deyor ki action yapar yaww get işine dedim içimden zaten yanmısım denızde tavuk gıbı bıde adam dokunursa ölürüm yaa yarın yapsak demım :jeyyar: :jeyyar:ok dedı :roflol: kactum yanı

ulan adamları ne kandiriyonuz

kızım canliz sana annatsamda anlamican karıştıracan nasılsa hiç bulaşmıyam ben en iisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:

ulan adamları ne kandiriyonuz
napak bacım tavuk gıbın yanmısım bıde bana dokunca iskence gıbı gelür vallabugün yarın derken sallaıyoz işte :teytey:
kızım canliz sana annatsamda anlamican karıştıracan nasılsa hiç bulaşmıyam ben en iisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:

anlat nan bu sefer mikserlık yapmacam sözz :dilcikar: neydin nan sen önceden heee action lar senden mı soruliydi yani delikafadulden

neydin eskiden delüüü kaydirigubbakcemile3 valla benim adam diyoki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aşkım göbeğini görünce içim bi tuhaf oluyyy aklıma oğlan geliyine küfür ediyodur bana diiiyy
:roflol::roflol::roflol:
anaaamm bu kaa olur yaaa arkadaş pastanedeymişş bişi istiyon mu dediiiiiiiiii delikafadulden

hee ballı gacı seniii,gene bi istediğin oldu erenlerden oldun nan sen :roflol::roflol:

Back
X