2009 Kasm Anneleri

ben çıkıyom kızlar... bu hasta halimlen bi de düğüne gidiyom şimdi... yarın kalkabilirim umarım....

kendinize ve bebişlere iyi bakın a.s.

cersucum battaniye benim sevdiğim bi tarz değil... bebek içinde kaybolur gibi geldi sanki. ama senin hoşuna gittiyse yaptır tabi ki canım...

kartanesi bacı, kış bebesine bolero mu örülür...şöööle sıcak tutacak bi ceket neyim öreydin bariiiii..... kızı şimdiden kokoş yaptın haaa... resmini de koyda marifetlerini görmüş olalım kız....

yaa anneme verdiydim kenarlarını tığla geçsin diyee ilk eserim de yok yani piyasada kafamçokkarıştı
nan neden gıı altına da bi etekkk ayy yirim ama hala bebişimin eteği yok yaaa

hıı ben onu gördümdüüüü çok hoş ciddeennn pofuduk pofuduk ee nasıl oluyomuş ipini alcaz da nasıl örcez gıı

500 gr ip gitmiş
koza ip yada ponpon ip die geçio
ponponların aralarındaki ipi örüosun
22 ponpondan yapmış bunu ören 5yada6 no şişle
ankarada ipçiler varya izmir caddesinde ordan soruncada anlatırlar

kızım ne takıosun ben aynı gün 2 farlı usg de bebeğim birinde 1 hafta büyük brinde 3 gün kücük cıktı o ölcüme alete göre değişio zaten net değerler değil tahmini ay acaippppppppppp pimpiriklisiniz yahu nevar 3 gün büyük 5 gün kücük olsa bebişşzemuszemus
:gitme: valla ben çok pipiriğim bu yüzden kızım bile sinir oluyo bana kızıyo kaydirigubbakcemile3
anam sen de dayak istiyon hee moral bozcak yer arıyon aferimmmm :oklava:
kızım doktor kilosu gelişimi herşeyi iyi demiş daha ne istiyon bakemm
snin ticker da 24+4 gösteriyoo aynı deel miii

:sinifsinif: hüüü ne kızıyon be yaa
yok anacım aslında 25 haftalıktıda ticker ben düzelttim.doktor ne derse ona göre değiştiriyom ben tickeri :roflol:
ama sat a göre normal çıktı gelişimi baktım netten
.kaydirigubbakcemile2

:gitme: valla ben çok pipiriğim bu yüzden kızım bile sinir oluyo bana kızıyo kaydirigubbakcemile3

yok anacım aslında 25 haftalıktıda ticker ben düzelttim.doktor ne derse ona göre değiştiriyom ben tickeri :roflol:
.kaydirigubbakcemile2

allah seni kahretmesin habire işin yok gücün yok tickerinlemi oynuon :roflol::roflol::roflol: herzaman usg ne cıkarsa cıksın sat esas alınır cicim sata göre yap tickerini çıldırmış karuuuuuuuuuuuuudelikafaduldendelikafadulden

canlarım ben kaçıyorum kız oturacakmış.öptüm hepiciğinizi. opuyorumnanaktan

unutmadan battaniyeden bahsediyosunuz ne battaniyesi yaaa nerde ben görmedim

.kaydirigubbakcemile2

doktorun dediğine inanmıyo da internete bakmış yaaww
bişi olsa doktor der zaten sen ne sıkıyon canını :1shok:
bana da en baştan beri 1 hafta önde diyo doktor ama bu doğum tarihini değiştirmiyomuuuşşş

allah seni kahretmesin habire işin yok gücün yok tickerinlemi oynuon :roflol::roflol::roflol: herzaman usg ne cıkarsa cıksın sat esas alınır cicim sata göre yap tickerini çıldırmış karuuuuuuuuuuuuudelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

doktorun dediğine inanmıyo da internete bakmış yaaww
bişi olsa doktor der zaten sen ne sıkıyon canını :1shok:
bana da en baştan beri 1 hafta önde diyo doktor ama bu doğum tarihini değiştirmiyomuuuşşş

sırnaşık şey tamam tamam kızmayın.sağolun içim rahatladı.yoksa ben büyütürdüm akşama kadar eşimide delürtürdüm -tatlicadiarzu-

Back
X