2009 Kasm Anneleri

öyle büyüt göbek bende de olsa benimde acirdi :smiley-cool:
ya bu kasim bebeleri ne kadar yaramaz cikti ben dua ediyorum insallah erken dogum yapmayiz hicbirimiz..simdiden bukadar sIkinti vermeye basladilar son zamanlarda nasil olcak acepCADIARZU

yaa benimde gözüm korkmaya başladı baksana herkes bi şikayet :sinifsinif::sinifsinif:
geceleri uykuda yok zaten 10dk.da bir dönüyorum :sinifsinif:

gece uykulari coktan zehir oldu valla
bide bu sanci kramp gece uyusmalari eklendi..zaman azaldikca sikayetler articak...

offf benim karnim acikti yaa erken yemistim simdide yemek istemiyorum bu saatte rahatsiz eder.....dün gece bi uyandim karnim zil caliyo sizde de oluyomu böyle ani acikmalar

offf benim karnim acikti yaa erken yemistim simdide yemek istemiyorum bu saatte rahatsiz eder.....dün gece bi uyandim karnim zil caliyo sizde de oluyomu böyle ani acikmalar

bende 2 gece öncee öyle bi açlıkla uyandınkii resmen midem ağrıyodu artık,yedim valla bi güzel bişeyler geri yattım kaydirigubbakcemile3
zaten sabahları hiç saymıyorum acayip derecede aç uyanıyorum kaydirigubbakcemile3

ayy canlarım bugün sabah kahvaltıya misafirlerim wardı saat 3 bucuk gibi gittiler ama bi baktım internet yok :1no2: ayy çatladım sonra internet geldi bu seferde benim herif oturdu başına şimdi gitti yattıda bende kawuştum sizeee opuyorumnanaktan

ayy canlarım bugün sabah kahvaltıya misafirlerim wardı saat 3 bucuk gibi gittiler ama bi baktım internet yok :1no2: ayy çatladım sonra internet geldi bu seferde benim herif oturdu başına şimdi gitti yattıda bende kawuştum sizeee opuyorumnanaktan

yaa bende merak ettim seni çokk :sinifsinif::sinifsinif:
dedim ne oldu kızını göremedi diyemi üzgün bu hala acabaaa :sinifsinif::sinifsinif:

ben geldiiiimmmmmmhihoyyyt

bende 2 gece öncee öyle bi açlıkla uyandınkii resmen midem ağrıyodu artık,yedim valla bi güzel bişeyler geri yattım kaydirigubbakcemile3
zaten sabahları hiç saymıyorum acayip derecede aç uyanıyorum kaydirigubbakcemile3

bende yicem biseyler simdi cok acim bu sekilde uyuyamam .....napail atin ölümü arpadan misali bebek acikti demekkikaydirigubbakcemile3

o kocalara:oklava::oklava:
benimkide isten geldi bi oturdu basina telefon geldi de öyle kalkti:lepi:
hic düsünmüyolar bu karilar kk da yazisiyo sayfalar ilerliyo sonra konu disi kaliyolar diye

yaa bende merak ettim seni çokk :sinifsinif::sinifsinif:
dedim ne oldu kızını göremedi diyemi üzgün bu hala acabaaa :sinifsinif::sinifsinif:

canım benimmmm opuyorumnanaktan çok sefiyom kıss senii Şeniz
inşallah yarın gidip görücem kızımı :emir_bebek:
bu akşam yine şeyime yiyom depikleri zatennn :emir_bebek: yarın bakıyım derdi neymiş weledimin :emir_bebek:

bende yicem biseyler simdi cok acim bu sekilde uyuyamam .....napail atin ölümü arpadan misali bebek acikti demekkikaydirigubbakcemile3

hic düsünmüyolar bu karilar kk da yazisiyo sayfalar ilerliyo sonra konu disi kaliyolar diye

allahtan beim kocişe şirket verdi bi laptop kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yoksa bizde çok kavga ederdik kesin kaydirigubbakcemile3
şimdi ikimizinde var rahat oluyoo :lepi:

benimkide kalkar kalmaz hemen oturuyom pcnin başına kaydirigubbakcemile3 aman aman geç kalma karılar kulübüne diyoookaydirigubbakcemile3

ben cikiyorum gacilar yarin görüsürük
acliktan icim kaziniyo yiyeyimda aklimda kalmasin rahat rahat uyurum belki
hade kendinize dikkat edin
herkese agrisiz sancisiz uykularopuyorumnanaktan

canım benimmmm opuyorumnanaktan çok sefiyom kıss senii Şeniz
inşallah yarın gidip görücem kızımı :emir_bebek:
bu akşam yine şeyime yiyom depikleri zatennn :emir_bebek: yarın bakıyım derdi neymiş weledimin :emir_bebek:

valla bende seni çok seviyoom kızzz Şeniz
bi git bakalım ne istiyo anasından kaydirigubbakcemile3
anacım benim artık nerden tepik yediğim belli değil yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi sağdan bi soldan zemuszemus
kaçta gidicen cnmcım:uhm:

hadi cnm yarasın meleğine inşallahh :Saruboceq:
sölee derin bi uyku çekk :Saruboceq:

benimkide kalkar kalmaz hemen oturuyom pcnin başına kaydirigubbakcemile3 aman aman geç kalma karılar kulübüne diyoookaydirigubbakcemile3

hee kızz benimki yattıydı şimdi su içmeye kalkmış bana karsıdan parmak işareti yapıyo yorulmadımı parmaklar diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla biz zabıt katibi cerini bilem geçtik :roflol::roflol: tak tak tak :roflol::roflol:

nereye gidiyon kızz ben geldim diy mi kaçıyon yoksam zemuszemus
valla bende seni çok seviyoom kızzz Şeniz
bi git bakalım ne istiyo anasından kaydirigubbakcemile3
anacım benim artık nerden tepik yediğim belli değil yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi sağdan bi soldan zemuszemus
kaçta gidicen cnmcım:uhm:
ayy benimki 3 gündür hep aşağılara doğru çalışıyoo şu anda bile sürekli vuruyoo hemde çok düzenli bi şekilde böle 3-5 saniyede bir vuruyoo acaba hıçkırıyoı mu diye bile şüphe ediyomm zemuszemus
yarın saat 2de randevum war

Back
X