2009 Kasm Anneleri

aynen ya ben de korktum bu gerginlik çatlamaya da sebep olur diye
bebe yağını vazalini dayadım karnıma
ovuyom ama yine de sert
kaynım fazlalık gibi geliyo yaww
doktorada soramadım
ayrıntılıya girmeden önce böle değildi
1 haftada 3 kere ultrasona girdim ondan mı oluyo acep dedim
yok ya bence ultrasonla ilgisi yoktur ben de cuma cts üstüste girdim ama üstünden kaç gün geçti hala sert benneyaptımki

Olumsuz Özellikleri: kaygısız,abartılı,beleşci,dağınık
buda yay burcunun

bunun olumsuzlukları güselmiş
varsın dağınık olsun beleşçi olsun:)))))

yaaa ben sızı kuscem amaaaaaaaaaaa....soruom soruom kımse bana cevap vermıooooooooo:((((benım sıkıntım su ; son gunlarde karnımın ıcıne bıcak saplanıo gıbı oluo,bıde rahmıme oluyo aynı sey.delı bır agrı değil ama ben endıse edıom dr.aayın 9 unda gıtcem.merak edıom.sızlerın yardımcı olması ınsanı rahatlatıo eeeeeeee hadı cevap yazın bakalıııııııııııııııııım.öpüldunuzzzzzzzzz

yaaa ben sızı kuscem amaaaaaaaaaaa....soruom soruom kımse bana cevap vermıooooooooo:((((benım sıkıntım su ; son gunlarde karnımın ıcıne bıcak saplanıo gıbı oluo,bıde rahmıme oluyo aynı sey.delı bır agrı değil ama ben endıse edıom dr.aayın 9 unda gıtcem.merak edıom.sızlerın yardımcı olması ınsanı rahatlatıo eeeeeeee hadı cevap yazın bakalıııııııııııııııııım.öpüldunuzzzzzzzzz

canım ya ben görmeden yazını
canım senin şu bebişlerin var ya çok yaramazmış
bende de oluyodu
resmen şeyini tekmeliyorlar ondandır canım
hareketlerinden olsa gerek
bi de gaz varsa o da sancı gibi yapar
ama şiddetliyse bence bekleme ne kaldı ki şunun şurasında gidiver hemencik canım
geçmiş olsun

uf eşimle biraz tartıştım ailesi yüzünden. beni sinir ediyorlar eşim ordayken arıyom neymiş efendim niye arıyor seni eşimde ben ordayken arama dedi ona kızdım

anaaa kocan kızz ne zaman arıcanı sorupmu arıcaaan aaaaaaaaaa :olmaz::olmaz:

Olumsuz Özellikleri : Kıskançlık, kuşku, dikkafalılık, kincilik, gizlilik, inat, takıntı.

akrep burcunun özellikleri

benim kocişim akreeeppp :roflol::roflol::roflol:
bence hepinizinki akrep olsuuunnnnn :roflol::roflol::roflol:

:olmaz::olmaz: ben yazdım sen gitmişin amaaaa :olmaz::olmaz:
tatlım sen 2 tane bebiş taşıyosun,bizden farklı sıkıntıların olur dedimdii...

arkadş diğerlerinede öyle oluyor kiminin sertleşiyor ama kimse neden olduğunu bilmiyor en iyisi dok sormak sorun varsa randevu tarihini beklemeyin

anaaa kocan kızz ne zaman arıcanı sorupmu arıcaaan aaaaaaaaaa :olmaz::olmaz:

benim kocişim akreeeppp :roflol::roflol::roflol:
bence hepinizinki akrep olsuuunnnnn :roflol::roflol::roflol:

:olmaz::olmaz: ben yazdım sen gitmişin amaaaa :olmaz::olmaz:
tatlım sen 2 tane bebiş taşıyosun,bizden farklı sıkıntıların olur dedimdii...

oda ailesinden dolayı öyle söyledi

onlara sormak lazım birde en iyisi bunları muredaya verim mum etsin geri göndersin.uyuz oluyorum ya eşimde boş evr dedi tesseli etti çıktı oraya gitti benim len konuşmuyorlar zaten

abowwwww :1shok::1shok:
salaarmıyım kız ben onu orayaaa :1shok::1shok:
anacım neysee ben bu konuda kaynana,kaynataa,kayınlar konusunda çok yaralıyım.
40 yaşına gelince kitap yazcam :roflol::roflol: alır okursunuz :roflol::roflol:

abowwwww :1shok::1shok:
salaarmıyım kız ben onu orayaaa :1shok::1shok:
anacım neysee ben bu konuda kaynana,kaynataa,kayınlar konusunda çok yaralıyım.
40 yaşına gelince kitap yazcam :roflol::roflol: alır okursunuz :roflol::roflol:

bende sana yardımcı olurum kitabında

ben bilmiyom gıı ayy bu dönemden sonra herbişeyden korkcam ben gaaba erken doğum olarsa diyee
açıldı açıldıı
okudum ben
karnınız normalden sertse diyo ya benimki normalde sert zaten korkmasammı o yüzden
ayy şimdi de belime ağrı girdi yaa dün yoruldum ondan olabileer mii

Back
X