2009 Kasm Anneleri

haket ya benim bi kilolu arkideş vardı nisanda doğuran
o bırak kilo almayı verdi bilem
ben de almam dediydim ona özenerek 6 kilom var şimdiden
bi 6 kilo dah aalırım eder 12 yiter
6 sını doğum anında veririm
geri kalanıda emzire emzire inşallah

nehir, tuğba benim haftalardır geliyodu. sütyen,badi,bikini,gecelik ne giydimse sarı süt oluyodu.bide sıkmıştım meraktan bir sürü delikten süt fışkırdı.ama üç gündür yok bişi neden acaba?

nehir, tuğba benim haftalardır geliyodu. sütyen,badi,bikini,gecelik ne giydimse sarı süt oluyodu.bide sıkmıştım meraktan bir sürü delikten süt fışkırdı.ama üç gündür yok bişi neden acaba?

anam akıtıp durma erken dogumu tetikliomus oynama ucuylan bırak urusun kuruyunca akmıo ucundan gelmesin bırak elleme:umursamaz:

tubiş sen de koy yeni dubamızı seçek

ya benim kociş de zeynep diyo
sizneden zeynep diyonuz bakim
ama daha konuşmadık kocişle
ben de ela istiyom da
belkim zeynep ela olarrr
ben daha yeni çektim koydum zemuszemus
ben zeynep ismini çok sewerim benim herüfte ölee değişik isimleri pek sewmiyoo klasık isimlerden hoşlanıyoo şimdilik aklımızda zeynep war ama önerilere açığız yaniii:lepi:

sen özgenin gönderdiği çıngıraklı tangayla resim çek bencee

:roflol::roflol: sen giy onu delüüüüü

27 + 0 ölcülerim

göbek 96
kalça 94
göğüs 95
:kedi::kedi:

kızzz sen benim memişlere büyük diyondaa kendini görmüyon herhalll :mymeka::mymeka:
benim gögüste 99 kalçamda 94 :mymeka::mymeka:
bi göbek fazlam var oda 105
bidaha bana sakın kimse şişko demesin yakarım vallaaaa :mymeka:

deme yaa o kadar çok mu geliyoo maşallah bende sıktığım zaman çok az geliyooo bi damla bilem değil yanii ölee heç fışkırmadıı aslında sıkmamak gerekiyomuş o ilk göğüsten gelen süt bebek için çok gerekliymiş çok faydalıymışş

anam ama benim mememin olması gerekn yeri değil sırt kısmım şişman memelerim bi avuccc:kedi:

ya bende sırtımdan kilo almışım ya böle bişey nasıl oldu anlamadım
hala taytlarda elbiselerde medium giyiyorum eski sütyenimi takıyorum
ama azcık dar oluo

daha ne olsun delüüüü
130 olcek değilya
dötümüzde aynı işte
bimemişlerim sizden ufak zattın küçüklerdi şimdi iadeal oldular işte

bence o resimde o kadar yakın olmasına rağmen göbek namına bişey yok
denemelerim devam edicek

ben gidiyom işteee :dilcikar::dilcikar:
küstüümm :dilcikar:

aç nan telefonu nan ben meme konusundamı dedim he benimki büyük en büyük büsbüyük cersuya dal demişin ona dedim ne dalı cekememiş resmi yastuk gibi cıkmıs nan sana kim ne dedi küstünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…