günaydın kızlar nasılsınız? umarım bebişinizle herşey yolundadır. ya ben 22+3 günlük hamileyim önceden 60 kiloydum ve boyumda 168. 9 kilo aldım. ayaklarım şişiyor artık akşamları yrrımden kalkamıyorum çok hantallaştım. sizdede öyle oldu mu? eskisi gibi yiyorum sadece hareketlerde kıstlandım eskısı gıbı hareket edemıyorum bu yuzden mı kılo alıyorum.
günaydın... canım herkesin kilo alımı aynı olmaz.eğer fazla kilo alımın varsa gittiğin doktor seni uyarır mutlaka...ayak şişmesi ise hemen emen hepimizde oluyor...
bu arada ben de fazla kilo almamış olmama rağmen çok çabuk yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum... bundan sonraki dönemde ağırlaşıcaz galibaaa
kızlar dün akşam bebek odası bakmaya gıttık eşimle bir mağazaya oda fiyatına 3700 dedi kafamçokkarıştı
çok pahalı geldi bana ya
valla bilmiyom anam kız bana bişiler yediniz dimi dedi ben de evt dedim tamam o zaman dedi -tatlicadiarzu-yok kız yarın sabah gitcem aç gitcem ama nan testin adı zaten açlık şeker ölçümü diilmi?
ben 4 kilo falan aldım yokuş ve merdiven çıkarken yoruluyotum onun dışında hareketlerimde pek bi değişiklik yok eskisi kadar hızlı yürüyemiyom normal bi insan hızına yavaşladım :roflol:günaydın kızlar nasılsınız? umarım bebişinizle herşey yolundadır. ya ben 22+3 günlük hamileyim önceden 60 kiloydum ve boyumda 168. 9 kilo aldım. ayaklarım şişiyor artık akşamları yrrımden kalkamıyorum çok hantallaştım. sizdede öyle oldu mu? eskisi gibi yiyorum sadece hareketlerde kıstlandım eskısı gıbı hareket edemıyorum bu yuzden mı kılo alıyorum.
yuuhhh pek pahalı naaan yatak odası takımı kiminnkızlar dün akşam bebek odası bakmaya gıttık eşimle bir mağazaya oda fiyatına 3700 dedi kafamçokkarıştı
çok pahalı geldi bana ya
canım ben 5 kg aldım ama çok hareket etmeye çalışıyorum bence sen bol bol yürü bir de bazen hamilelik şekeri oluyo bazı kişilerde bu da kilo alımına sebeb oluyo inşallah olmaz tabe ama şeker yüklemesinde belli olur zaten amaan alsakta vericez sonuçta sıkma canını kuzucuğun sağlıklı olsun dagünaydın kızlar nasılsınız? umarım bebişinizle herşey yolundadır. ya ben 22+3 günlük hamileyim önceden 60 kiloydum ve boyumda 168. 9 kilo aldım. ayaklarım şişiyor artık akşamları yrrımden kalkamıyorum çok hantallaştım. sizdede öyle oldu mu? eskisi gibi yiyorum sadece hareketlerde kıstlandım eskısı gıbı hareket edemıyorum bu yuzden mı kılo alıyorum.
selam canım amiiiinn diyelimm kaydirigubbakcemile3selam kıslar....
çok şükür bu haftayı da sağ salim bitirdik sayılır... darısı diğer haftaların başınaaa... doğum iznimize kadar çabuk geçsin zaman sonra yavaşlasın :1rolleyes:
yok nan ben yarın çalışmıyom kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar hafta sonuda geldi hele şükür gerçi yarın yarım gün çalışıyoruz ama olsun
valla bilmiyom anam kız bana bişiler yediniz dimi dedi ben de evt dedim tamam o zaman dedi -tatlicadiarzu-
ben 4 kilo falan aldım yokuş ve merdiven çıkarken yoruluyotum onun dışında hareketlerimde pek bi değişiklik yok eskisi kadar hızlı yürüyemiyom normal bi insan hızına yavaşladım :roflol:
eskiden millet yetişemezdi deee
hala merdivenleri ikişer ikişer çıkabiliyom :lepi:
kaç haftalık hamilesin kartanesi çok az degilmi kilon ben hareket etmıyorum ondan bundan sonra yürüyüz yapım en azından
yuuhhh pek pahalı naaan yatak odası takımı kiminn
ben de bi dene beşik beğendimdii kocişe diyom onu alsak diyee 650 liracıkk -tatlicadiarzu-
ama çook güzeeeelll
canım bizde hazır istediğimiz gibi bulamadık bu yüzden yaptıracağız. 2500 müş. kaplama olacağı için koku kanserojen madde de içermiyor hem sağlıklı hem kullanışlı fıatıda uygun geldi piyasaya ve istediğimiz modele göre
yok nan ben yarın çalışmıyom kaydirigubbakcemile2
canım ben 5 kg aldım ama çok hareket etmeye çalışıyorum bence sen bol bol yürü bir de bazen hamilelik şekeri oluyo bazı kişilerde bu da kilo alımına sebeb oluyo inşallah olmaz tabe ama şeker yüklemesinde belli olur zaten amaan alsakta vericez sonuçta sıkma canını kuzucuğun sağlıklı olsun da
selam canım amiiiinn diyelimm kaydirigubbakcemile3
yok nan ben yarın çalışmıyom kaydirigubbakcemile2
bizde yarın modokoya bakacağız orda fiyatlar nasıl bakalım
ohhh ne güzel biz çalışıyoruz sanki gelipte ne yapıyosak öğlene kadar boşu boşuna geliyoruz
kızlar dün akşam bebek odası bakmaya gıttık eşimle bir mağazaya oda fiyatına 3700 dedi kafamçokkarıştı
çok pahalı geldi bana ya
teşekür ederim. yarın dr ye gıdecem zaten. yani hareket rtmelıyım galıba sen kaç kılo aldın.
Selam Fıstıklar Ve fıstık içleri a.s. a.s.
Aşı vurulan yer uyuştu yaa bu sefer kolumu hissetmiyorum valla ara ara ..
Nasılsınız kızlar iyimisiniz Bende aldım 5-6 kilo Buda oldukça normal 7 ayıma girdim bitene kadar aynı alsam 12-13 kiloda bitecek gibi bitsede olurr bitmesede alabilirimde sorun yok :))))))Napimm nasıl aldıysam öylede vericem mecbur birde normal doğum değil zaten bakalım nasip bayağı iyi gidiyor herkez maşallah
henüz be bakmadım piyasaya ama bana da pahalı gibi geldi... yani ben bu kadar para veremem vallaaa...
ben 22 +1 de tartıldım 3 kilo almıştım... ben 60 ile başladım.. ilk ay 1 kilo verdim 59 a düştüm... 22+1 de 62 kiloydum.... ama benim doktor kilo hesabımı normal zamanki kiloma göre takip ediyor... normalde 55 kiloydum, malesef 60 kiloyken hamile kaldım.... normal kiloma göre 7 kilo fazlam var yaniiia.s
he nann nerde bu karıevet ya cerin yok akşam da gelmemişş
cnm 25+5 ilk 5 ay hiçbiyerim çıkmadı 2 kg aldım sadece 6 ayda birden pörtledim her akşam en az 40 dk yürüyom eveebisce kaç haftalık hamilesin canım. evet hareketsizim ondan oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?