2009 Kasm Anneleri

sağolun kızlar tabii çok üzüldük ama artık toparlanmaya çalışıyoruz napalım sonuçta bhepimizin gideceği yer orası dua etcez yapacak bişey kalmadı sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

meraba kıslarrrr
napıyonus nassınıssss
ayy benim bugun son gün işte tatile çıkcam ya delüler gibi çalışıyom işleri bitirip öyle gidem deyü
manyak oldum resmennnnn :bbo: iki hafta izin yapacam deye kendimi helak ettim heee yavruşum bilene kafayı yedi yorgunluktannn nann -tatlicadiarzu-
akşam yemeği yedik ben resmen sızmışım o yüzden giremedim ooo dünden beri ne geyik çevrilmiştir emmee ne okuycan zaman nede halim var oluummm

asebacım vefat haberini gördüm başınız sağolsun rabbim sizlere güzel uzun ömürler versin onunda mekanınıı cennet etsin inşallahhhh

ya tubiş hastaneye gittin mi bebişini gördün mü canimmm?
edoşum sana da liste için teşekkür ettim mi bilmiyom yauw bi listeyi yayınla muabbeti oldu o arada kaynamasın seni uğraştırdım datlum çooohh teşekkür ederün egem güle güle kullansın herr bişeyciklerini işallahhhhh
yannıs benim herüf o 2 sayfalık liste çıktısını görünce ahan da böle oldu :1shok: :1shok: :1shok:
:roflol:

aaaa şekerim sen 08:30 da kalkıp 9 da nası çıkacan evden gıııı sen bi ekmek almaya bile 1 saatte hazırlanıyon len delü :roflol:

hee bu arada bugun kociş benide ağdacıya atcak bende yolunacaammm kısmetsa artık şu ayu kadın modundan bi çıksam ei olcak delikafadulden

kenya bebemm sen napıyon gı dünden beri neler kaynattınıs gııı deli gacüler :jeyyar:

cok iyiyim canım bugun seker yuklemesi yapıldı cok sükür sonuclarım cok iyi cıktı o yuzden mutluyum birazdan annemle pazara gidicez
sen nasılsın canım?

cok iyiyim canım bugun seker yuklemesi yapıldı cok sükür sonuclarım cok iyi cıktı o yuzden mutluyum birazdan annemle pazara gidicez
sen nasılsın canım?

ya işte hem ben izne ayrılcam hemde adli tatil başlicak deyü bi yoğunluk bi iş bitirme çabası derken bittim iice hayırlısıylan bi akşam olaydı

odasını yapacak mısın
yapıcam oda ama oda takımı almıcam bi şifonyer bi de beşik düşünüyom zaten bi dolap var odasında içini boşaltmam lazımm
başın sağolsun canımm

dün sosyete pazarı vardı emmee öle uykum vardı kii heeç biyere gidemedüm öğle arasında
kuzen de pazardan alma esnemiyolar hiç giydiremedim ben diye kanuma girdi nan

hıı gidem nazlışımın göbeene bakem ben hala çekemedim ama ölçtümm dümdüz bi gacı olmuşum
90
90
95
zemuszemus

nediyon nan ceriiinn
ee tatile çıkıyon ha ooh ne güzeell
gircen gıı demi netee

napem gıı motora bağladım çalışıyom kafamçokkarıştı
gıı nete evden girezeeem göya emme kaç gündür de bi derdi var bu adsl nin ama du bakam akşam yine sorun olursa laptopu kocişin kucana atarun napisa yapsın çalıştırsın ben kk sız duraman nannnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…