canım erkek diye hatırlıyom face de kapışmıştık sankim kimin oğlu daa yakuşuklu deyiiii :roflol::roflol: ama aslında listeyi geçmişin tozlu sayfalarından bulabilürsek ordan da bakrdukk eyi olurdu nan bizde bakarduk yanee :jeyyar::jeyyar:kızlar şu hediye işini ne yaptınız benim kızdan haber çıkmadı ona msnj attım cvp yok çarşıy çıkacam alayım dedim aseba nın bebişinin cinsiyeti nedir bilen var mı karıya laşmıyorum ki sorayım
canım erkek diye hatırlıyom face de kapışmıştık sankim kimin oğlu daa yakuşuklu deyiiii :roflol::roflol: ama aslında listeyi geçmişin tozlu sayfalarından bulabilürsek ordan da bakrdukk eyi olurdu nan bizde bakarduk yanee :jeyyar::jeyyar:
Selam Fıstıklar Ve fıstık içleri a.s. a.s.
Aşı vurulan yer uyuştu yaa bu sefer kolumu hissetmiyorum valla ara ara ..
Nasılsınız kızlar iyimisiniz Bende aldım 5-6 kilo Buda oldukça normal 7 ayıma girdim bitene kadar aynı alsam 12-13 kiloda bitecek gibi bitsede olurr bitmesede alabilirimde sorun yok :))))))Napimm nasıl aldıysam öylede vericem mecbur birde normal doğum değil zaten bakalım nasip bayağı iyi gidiyor herkez maşallah
slm kıslar nabersiniz benim anneannem vefat etti çarşamba günü ordayız giremedim nete
yarem ne kadar acelecisin beaa şaştın 1 gün girmedim benim oğluşum olcek
daha müsait bi zamanda konuşuruz hediye işini
hoşgeldin nazlıcım
ben 62 ile başladım hatta 2.ayda tartılmıştım 62 kiloydum şuanda 70 olmuşum ama ben vermicem aldğım kiloları geriye zaten boyum uzun ya göstermiyorum aldığımı kimse inanmıyo bile bana kaydirigubbakcemile3
slm kıslar nabersiniz benim anneannem vefat etti çarşamba günü ordayız giremedim nete
ben yemeğe gidiyom kızlar
selam canım valla 12-13 ile bitirsem öpüp başıma koycamSelam Fıstıklar Ve fıstık içleri a.s. a.s.
Aşı vurulan yer uyuştu yaa bu sefer kolumu hissetmiyorum valla ara ara ..
Nasılsınız kızlar iyimisiniz Bende aldım 5-6 kilo Buda oldukça normal 7 ayıma girdim bitene kadar aynı alsam 12-13 kiloda bitecek gibi bitsede olurr bitmesede alabilirimde sorun yok :))))))Napimm nasıl aldıysam öylede vericem mecbur birde normal doğum değil zaten bakalım nasip bayağı iyi gidiyor herkez maşallah
hoşgeldin gülümm nerelerdeydin gıııben geldümmmmmmmmmmmm şekerler napıyonuz bakem
selam cnm ben dün akşam baktım çok tatlı çokkkkopuyorumnanaktangünaydın nan göbüşüme nie bakmadınız nan aksam bi sürü artistik poz verdim sizeeee
selam canım valla 12-13 ile bitirsem öpüp başıma koycam
hoşgeldin gülümm nerelerdeydin gııı
selam cnm ben dün akşam baktım çok tatlı çokkkkopuyorumnanaktan
nazlımm ben dün akşam ekledim resim ilk kez resim ekledin baktın mı ?du ben bi sana bakem de gelemkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım yaa veririz tabiki doğumdan sonra gerçekten uğraşmak gerekiyor isterse 4-5 kilo kalsın sonuçta onuda vereceğiz..Hamilelikte de çok yakışıyor kilo canım yaa bayılıyorum tatlı tatlı opuyorumnanaktan Senin yapın zayif benim göğüsler bel tarafı kalın bende şuan 71 o arada gidip geliyorum ama emin ol senin katın görünüyorumdur Fıtıpraf ekledim şimdi wanna ne zamandır eklemedin demiş ti..Ya siz neden eklemiyorsunuz buraya kafaları yok edip görmek istiyorum bende:asigim:
canım başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin kendine mukayyet ol tamammı ?slm kıslar nabersiniz benim anneannem vefat etti çarşamba günü ordayız giremedim nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?