2009 Kasm Anneleri

bende bu sabah doktora gittim seker olcumlerimi gostermeye. vur deyince olduren biri oldugum icin kadin bu seferde dusuk buldu.:1shok: diyete devam ama miktarini arttir azcik dedi.

bu doktorlara yaranmiyor ha. yuksek olsa bi dert, dusuk olsa bi dert. hic mutlu olmuyorlar.lmaz:

bende severim beyazı bebişimin odası benimde beyaz :kedi:

Tamam hemen bakıyorum fotoğrafa birtanem opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: bi ortayı tutturamadın hadi gözün aydın düşürmüşün okaa dadüşürme ortayı bul gayrıı

allah canını almıyaa nettün naan kaydirigubbakcemile3
eccük ye sen de bee

nerde nan senin bu foton sayfalarımı gezcem şimdi tek tek

Süpersinnnn adım gibi emindim düşeceğine boşver canım yaa okadarda acemi değiliz dimi nerede ne yapacağını bilirsin sende opuyorumnanaktan
bende severim beyazı bebişimin odası benimde beyaz

:kedi:

Süperr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

allah canını almıyaa nettün naan kaydirigubbakcemile3
eccük ye sen de bee

nerde nan senin bu foton sayfalarımı gezcem şimdi tek tek

ne bilem anacim. diyet dediler diyet yapiyorum. mutlu olmuyo kizim bu doktorlar, hepsi bi tuhaf.kaydirigubbakcemile3

dur ben sana bulucam simdi sayfayi.

Süpersinnnn adım gibi emindim düşeceğine boşver canım yaa okadarda acemi değiliz dimi nerede ne yapacağını bilirsin sende opuyorumnanaktan

Süperr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

valla duseceginden bende emindim nazlicim ama bu kadar da degil.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hiç elinin ayarı yokkkk hiçç:roflol::roflol:

vallahi hic yok. vur dedin mi oldururum ben.

bak bir ornek daha, benim oglum 2580 gr dogmustu. artik nasil bir azimle emzirdiysem iki ay sonra 5,5 kilo getirdim londradan. havaalaninda esim bebeklerimi degistirip geldin demisti.:roflol:

anam oda iyiymişşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heh şimdi baktıım ve hatırladıımm seninki de çok şıkmış nan boyun kısmı falan çok hoş :teytey:

nan nasıl emzirdin be bebeyii :1shok:

heh şimdi baktıım ve hatırladıımm seninki de çok şıkmış nan boyun kısmı falan çok hoş :teytey:

nan nasıl emzirdin be bebeyii :1shok:

tamamen tesaduf buldum ordan. sonrada giyebilirim diye aldim.

bu arada oglani buyuk bir azimle emzirdim canim. biliyorsun azimle emziren...:roflol::roflol:

Hatırladım gülüm şimdii yaa çok çok cici dediğim gibi çıkacağım kartanemin dediği gibi Egs hem serin serin bakacağım ne var ne yok ..Ya çok cicisinn wannam sen yaa Maşallah :1hug:

cok sagol tatlim. eminim sende hos birsey bulursun. bulunca resim koymayi unutma.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…