oyy oyy beyaza bayılırım saplantım var benim bebeğin odasıda beyaz olacak teyzesi nasipse.Beyaz denilince bu aralar aklıma bu geliyo kaydirigubbakcemile3
Söz veriyorum giydiğim gibi çekilicem söz kaydirigubbakcemile5
Canımsın yaa yeminle sende yazınca ben iyice heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
Tamam canım Egs müthiş bir fikirdi zaten cuma düğünün biri yarın mecbur almalıyım yarın hazırlandığımdada direk çekerim :asigim:
dur wannanın elbisesini unutmuşum been bi bakem de gelem
nazlicim, simdi tam dugun mevsimi ya abiyeler cok pahali. bende cok aradim gecen ay. en sonunda fabrika diye bir magaza var ya, sanirim network diyede geciyor, ordan tamamen tesaduf buldum. hemde cok uyguna. hatta gobis sayfasina koymustum resmini, biraz baslara bakarsan gorursun. orayi mutlaka dene.
bende bu sabah doktora gittim seker olcumlerimi gostermeye. vur deyince olduren biri oldugum icin kadin bu seferde dusuk buldu.:1shok: diyete devam ama miktarini arttir azcik dedi.
bu doktorlara yaranmiyor ha. yuksek olsa bi dert, dusuk olsa bi dert. hic mutlu olmuyorlar.lmaz:
fabrika altınyıldız orası şeker, orda da hoş şeyler oluyoo
nazlış egsye git tüm mağazaları gez kaydirigubbakcemile2
bende bu sabah doktora gittim seker olcumlerimi gostermeye. vur deyince olduren biri oldugum icin kadin bu seferde dusuk buldu.:1shok: diyete devam ama miktarini arttir azcik dedi.
bu doktorlara yaranmiyor ha. yuksek olsa bi dert, dusuk olsa bi dert. hic mutlu olmuyorlar.lmaz:
:roflol::roflol: bi ortayı tutturamadın hadi gözün aydın düşürmüşün okaa dadüşürme ortayı bul gayrıı
bende severim beyazı bebişimin odası benimde beyaz
:kedi:
allah canını almıyaa nettün naan kaydirigubbakcemile3
eccük ye sen de bee
nerde nan senin bu foton sayfalarımı gezcem şimdi tek tek
nasil bulcagimi bi bilsem. yesem suc, yemesem suc. sastim kaldim valla.:roflol:
Süpersinnnn adım gibi emindim düşeceğine boşver canım yaa okadarda acemi değiliz dimi nerede ne yapacağını bilirsin sende opuyorumnanaktan
Süperr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hiç elinin ayarı yokkkk hiçç:roflol::roflol:
slm kıslar nabersiniz benim anneannem vefat etti çarşamba günü ordayız giremedim nete
yarem ne kadar acelecisin beaa şaştın 1 gün girmedim benim oğluşum olcek
daha müsait bi zamanda konuşuruz hediye işini
valla duseceginden bende emindim nazlicim ama bu kadar da degil.kaydirigubbakcemile3
vallahi hic yok. vur dedin mi oldururum ben.
bak bir ornek daha, benim oglum 2580 gr dogmustu. artik nasil bir azimle emzirdiysem iki ay sonra 5,5 kilo getirdim londradan. havaalaninda esim bebeklerimi degistirip geldin demisti.:roflol:
valla duseceginden bende emindim nazlicim ama bu kadar da degil.kaydirigubbakcemile3
vallahi hic yok. vur dedin mi oldururum ben.
bak bir ornek daha, benim oglum 2580 gr dogmustu. artik nasil bir azimle emzirdiysem iki ay sonra 5,5 kilo getirdim londradan. havaalaninda esim bebeklerimi degistirip geldin demisti.:roflol:
gobis sayfasinda sayfa 31 canim. hele sukur buldum.:lepi:
heh şimdi baktıım ve hatırladıımm seninki de çok şıkmış nan boyun kısmı falan çok hoş :teytey:
nan nasıl emzirdin be bebeyii :1shok:
Hatırladım gülüm şimdii yaa çok çok cici dediğim gibi çıkacağım kartanemin dediği gibi Egs hem serin serin bakacağım ne var ne yok ..Ya çok cicisinn wannam sen yaa Maşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?