çocuğuda kendine benzetecek kızarmış tavuk gibi çıkacak çocuk:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: yaaa öle değil nannn :mymeka:
çok güzel hareketlere gidecem yaa ondan dedimm lülülülülülü
ahanda allah belanı verecek nehir yavrum yandın şimdi :roflol:
üstünde tek bir oynama varsa allah belamı versin neysem oyum dedın ama kafanı kesmıssın kızım bacanın gerısı nerde nan kesmıssın oynamıssın ıste neysen o deılsın çarpılcan simdi kötükedihüso kötükedihüso
çocuğuda kendine benzetecek kızarmış tavuk gibi çıkacak çocuk:roflol::roflol::roflol:
:roflol: yok ben olamam çünkü ben 168 ım bacımmmmmm lülülülülülü
he yaaa bak gene kızartma dedıler yaww hep sızın yüzünüzden nan kaydirigubbakcemile neyse ben bugun baska bişi yıycem cokacimcoook
kızlar yahuuuuuuuuuuuuuu gecelik pijama işini nsı yapcanız yaaaaa ne alcanız hastane için hele diyin banaaa
nan okaa cok yersen eninle boyun yer değişecek söleyem sana aşşağı doğru cekio kilolar seni 168 eninmi nan:roflol::roflol::roflol:
ille hamile geceligi falan olmasina gerek yok. al bir tane bol gecelik, birde pijama tamam. ekim sonu, kasim basi cok sogukta olmaz. mevsimlik birsey bak, yarim kollu gibi. isini gorur bence.
kızlar yahuuuuuuuuuuuuuu gecelik pijama işini nsı yapcanız yaaaaa ne alcanız hastane için hele diyin banaaa
ya hamile seysi almıycam zatende gecelikmi pijamamı olsun ne bilem herkes ayrı telden bişe dio kafam karıstı :uhm:
walla ben oğluşumda aldıklarımı kullanırım sadece bi tane pjama alırım hastanede giymek için
selam kızlar nasılsınız a.s.
slmselam kızlar nasılsınız a.s.
ikisindende al birer tane, secenegin olur.
sabahlıkta alam demi hastanede yürütürlerkene falan lazım olur :kedi:
ben gecelik düşünüyorum, önden düğmeli fakat bir takım pijama da koyacağım sezeryan olacam 2-3 gün kalıcam sanırım
bilmemki, ben hic sevmem sabahlik olayini. arti sizin oralar sicak olur, sabahlik falan fenalik basmasin sonra. bana basar valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?