2009 Kasm Anneleri

ille hamile geceligi falan olmasina gerek yok. al bir tane bol gecelik, birde pijama tamam. ekim sonu, kasim basi cok sogukta olmaz. mevsimlik birsey bak, yarim kollu gibi. isini gorur bence.
bencede hamilelere özel olanlar daha pahalı ve normallerden bi farkı yok sadece emzirme yerleri var
bende böle kokos seysi olmasın istiom spor ama güzel bişe olsun istiom bi soram dedim sizeeezemuszemus

ben öle yaptım bi gecelik aldım sadece doğumda giydim 2-3 tanede pjama takımı almıştım şimdi 1 pjama takımı alsam yeter

benim kiz bugun kesin kolbasti yapiyor icerde.kaydirigubbakcemile3 sabah kalktigimizdan beri kipir kipir masallah. babasini bile uyandirdi yaramaz.kaydirigubbakcemile3

son bi soru cantamı hazırlayammı şimdikten içine ne koyam :uhm:

ayy, bak bunu bilemicem. oglumda hastaneye giderken hazirlamistim. oyle aylar once hazirlayip kapiya koymamistim.

bu sefer naparim yine bilmiyorum. ama kizima hastane cikisi aldim onu kurtardim ya, bu gidisle ben cibildak cikicam hastaneden.:roflol:

ne blem bazıları hazırlayın falan diolar ne ypcamı sasırdım benim hastane cıkıslarım faln istanbulda teyzemlerde daha gelmediler istesemde yollasalarmı off yaaazemuszemus

ne blem bazıları hazırlayın falan diolar ne ypcamı sasırdım benim hastane cıkıslarım faln istanbulda teyzemlerde daha gelmediler istesemde yollasalarmı off yaaazemuszemus

ne bilim, herhalde 32. haftadan sonra temel ihtiyaclarla dolu bir cantayi hazir bekletmek mantikli herhalde.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…