hadi gozun aydin canim, guzel haberler almissin.opuyorumnanaktan
yalniz sen yinede dikkat et canim. hamur isi, tatli fazla abartma.lmaz:
ben bugun hic kendimde diilim ya. sanki 100 mekik cekmisim, simdide karin kaslarim agriyormus gibi. kaburgalarim yariliyo sanki.:sinifsinif:
evet cnm dedi zaten sen yinede biraz temkinli ol diyee.zemuszemuszemuszemus
merak etme sen cnm benşm ben bebiş için hersei yaparım kaydirigubbakcemile5
ben de şeker yüklemesi için dr. gittim bu gün dr. 26 haftalık hamilesin ve 5 kg almışsın henüz tebrik ederim dedi ayyy çok mutlandımmm ilaç milaç hiçbişi vermiyorum sen ne yaptıysan devam et ne yediysen aynen devam et dedi kociş e dedi ki abicim bu kız bu işi beceriyo sen buna 5 tane daha doğurtur hiç çekinmee :roflol::roflol: :lepi: ayrıcaaaaa göbeeemmee kız bebek göbeee diyenlere inaaatt oğluşun pipisini bi kez daha gördük hatta dr amcası dediki herşeyi mavi alınn eğer kız olursa söz herşeyini ben alıcam dedii sonra isim düşündünüz mü diye sordu biz de Arda dedik olmazz dedi o gs lı adı dedi kocişle pazarlığa giriştiler olurdu olmazdı fenerdi gs dı derken ben sormayı unuttum dr. da sölemeyi unuttu kaç kg olduğunu ama bebişin ve benim gelişimimizi çok beğendi aslında şeker testine hiç gerek yok ama yapalım gene de dedi p.tesi sonuç alcaz şincilik haberler bu kadar...sağol cnm beniimmm opuyorumnanaktan valla çok mutluyum yaaa zemuszemuszemuszemus
allahım sağlıkla kucağımızda göstersin :Saruboceq:
cnm ebişimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol tatlımmm opuyorumnanaktan
heee onu ölçtü dr.6 mm miş :roflol::roflol::roflol:
allah allah yaa,niyeki cnmm :uhm:
geçmiş olsun cok.
ben kaçayım annemdeyim yaa annem kızıyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlaarr;
gittik dr.amcamıza bugün,maşallah oğluşuum çook çok iyiyimiş,suyumuz felan çok iyi dedi
pipişimizinde resmini çekti 6mm pipişi varmış oğluşumun :roflol::roflol:
kuzucumm 850 gr.31 cm olmuşşşbiraz tombik bi bebiş olcek dedi dr.amca :roflol:
sekerimde normalmiş,diyete felan gerek yok 100lügede gerek yok dedi..
78 kiko olmuşum toplamda 4 kg almışım yaniii :lepi::lepi: çok süper dedi dr. :lepi:
hepsi bu kaaa
ben de şeker yüklemesi için dr. gittim bu gün dr. 26 haftalık hamilesin ve 5 kg almışsın henüz tebrik ederim dedi ayyy çok mutlandımmm ilaç milaç hiçbişi vermiyorum sen ne yaptıysan devam et ne yediysen aynen devam et dedi kociş e dedi ki abicim bu kız bu işi beceriyo sen buna 5 tane daha doğurtur hiç çekinmee :roflol::roflol: :lepi: ayrıcaaaaa göbeeemmee kız bebek göbeee diyenlere inaaatt oğluşun pipisini bi kez daha gördük hatta dr amcası dediki herşeyi mavi alınn eğer kız olursa söz herşeyini ben alıcam dedii sonra isim düşündünüz mü diye sordu biz de Arda dedik olmazz dedi o gs lı adı dedi kocişle pazarlığa giriştiler olurdu olmazdı fenerdi gs dı derken ben sormayı unuttum dr. da sölemeyi unuttu kaç kg olduğunu ama bebişin ve benim gelişimimizi çok beğendi aslında şeker testine hiç gerek yok ama yapalım gene de dedi p.tesi sonuç alcaz şincilik haberler bu kadar...
insan bebis icin mecbur yapiyo. bak bana. omrum boyu guldugum, "bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir", diyeti yapiyorum. hemde bir oturusta yarim kalip yiyen ben. napalim hersey onlarin sagligi icin.opuyorumnanaktan
ben de şeker yüklemesi için dr. gittim bu gün dr. 26 haftalık hamilesin ve 5 kg almışsın henüz tebrik ederim dedi ayyy çok mutlandımmm ilaç milaç hiçbişi vermiyorum sen ne yaptıysan devam et ne yediysen aynen devam et dedi kociş e dedi ki abicim bu kız bu işi beceriyo sen buna 5 tane daha doğurtur hiç çekinmee :roflol::roflol: :lepi: ayrıcaaaaa göbeeemmee kız bebek göbeee diyenlere inaaatt oğluşun pipisini bi kez daha gördük hatta dr amcası dediki herşeyi mavi alınn eğer kız olursa söz herşeyini ben alıcam dedii sonra isim düşündünüz mü diye sordu biz de Arda dedik olmazz dedi o gs lı adı dedi kocişle pazarlığa giriştiler olurdu olmazdı fenerdi gs dı derken ben sormayı unuttum dr. da sölemeyi unuttu kaç kg olduğunu ama bebişin ve benim gelişimimizi çok beğendi aslında şeker testine hiç gerek yok ama yapalım gene de dedi p.tesi sonuç alcaz şincilik haberler bu kadar...
wannacımm canım minik kelebiğin artık iyice atağa geçti o kadar olcak sen gene de dinlen benceben bugun hic kendimde diilim ya. sanki 100 mekik cekmisim, simdide karin kaslarim agriyormus gibi. kaburgalarim yariliyo sanki.:sinifsinif:
canım hadi geçmiş olsun.
6 mm mı:roflol::roflol::roflol:
yiyim ben o pipiyi kaydirigubbakcemile3
kilo olarak çok iyi almışsın cnm ben bile şimdiden 6 killo almışım yaaa
umarım fazlada almazsın canım
allah sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin canım:Saruboceq:
bir bilsem, dayak yemis gibiyim.
tamam canim, hadi gule gule.:gitme:
wannacımm canım minik kelebiğin artık iyice atağa geçti o kadar olcak sen gene de dinlen bence
asebabın annanesi vefat etmiş çok üüzldüm Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inşş tüm aileyede sabırlar versin rabbimm bizde köydeydik şimdi geldik bilenler bilir fiizksel engelli bi erkek kardeşim var yanlış yapılan ameliyatlar sonucu şu an yanlız ve desteksiz yürüyemiyor bi ameliyat daha olucak istdan aradı profösörler çağırdılar sinirlerim bozuldu durmadan ağlıyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar şimdi onları hazırlıyoruz yarına yola çıkıcaklar
maşallah gülümm aynen devam ederiz inşallah yediğimiz içtiğimiz yavrularımıza yarar sen çıkçan galiba ha kuzumm neyse sonra uzun uzun konuşurus bebeemmm öptümallah başka keder vermesn cnm napalım yaparızz zemuszemus
ooohh maşallah ebişiimm bende 4 kg aldım kızz kaydirigubbakcemile5
arda süper isim boşver sen dr.amcayıı :lepi:
inşallah çıkmaz cnm şeker filandaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
efet efet benim oğluşum gs li teyzesi ege de gs li bildiğim kadarıyla e artık kime kısmetse diyelim kaydirigubbakcemile3pipi gören görene desenize
kızıma bir sürü damat adayı var şimdiden oleyyy
ama gs olması lazım kocişim yoksam istemez ona göre
ebiscem geçmiş olsun inşallah sonuçlar da iyi çıkar
edacıımm listen de bebe tırnak makası göremedim sanki cnm bi de sen bak istersen ben bu gün mother care gittim ayy harika şeyler vardı kısa kollu çıtçıtlı 0-3 beden bady aldım 7 li paket halinde 28 tl hepsi nasıl?
slm kızlaarr;
gittik dr.amcamıza bugün,maşallah oğluşuum çook çok iyiyimiş,suyumuz felan çok iyi dedi
pipişimizinde resmini çekti 6mm pipişi varmış oğluşumun :roflol::roflol:
kuzucumm 850 gr.31 cm olmuşşşbiraz tombik bi bebiş olcek dedi dr.amca :roflol:
sekerimde normalmiş,diyete felan gerek yok 100lügede gerek yok dedi..
78 kiko olmuşum toplamda 4 kg almışım yaniii :lepi::lepi: çok süper dedi dr. :lepi:
hepsi bu kaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?