ne düşünüyon nann bişi yok şebet içiyon işte :içelim:ay kara kara düşünüytom ben nasıl içecem di,ye çok kötü bir midem vardır
yarasın yawrimmm afiyet olsunn ben de gidim de kociş gelmeden bişiler hazırlıyım barekociş geldi ben yemek yiyem de gelürüm yine mucuk
iyi ettin cicimm afferiinn temiz karısın nanna.s
ohaaaa walla nası yapmış nann :1shok::1shok::1shok:
napam gulümmdr. gittik bu gün şeker yüklemesi yapıldı sonuş p.tesi çıkçek ama dr. dedi ki 6 buşuk aylık hamilesin 5 kgalmışın çok iyi gidiyosun tebrik ederim dedi :) muhtemelen şekerle ilgili bi sıkıntı yok emme gene de yapak dedi
nan o iğrenç şeyi nası içecem deyi gittim zaten aç karnına gittim ya o şekerli nası ii geldi bana afiyetle içtim lab. daki kızlar hep gülüştüler biraz daha istermisin dediler bana:kedi:lülülülülülülülülülülülü
ben bir hastane cikisi disinda daha hicbir sey almadim. bugun biraz bakindim ama.
bizde bugun anneannesiyle cicşler aldık kızımıza
sampuanları
sabunu
süngeri
vücut sampuanı
bebe yağı
ıslak havluları
pişik kremi
banyo ıvırzıvırlarıda tamamlandı sayılır
bi küvet alıcaz bide havluu o kaaa
baska bişi almaya gerek varmı banyo için
oooh ne güsel walla benim evi mok götürüyo emme hiçbişi yapasım yokkk
selam kızlar napıonus biz kocişlern ev keyfi yapıos valla edoşum doktora gtimiişin maşallah bebişimizee koca adam olmus :)
bizde eminönüden gelmiştik
uyumuşuz yorgunluktan
şincik kalktık gece nasıl uyuyacaz bilmiyom
ama dinlendik valla
anacım eskiden ben de haftasonuna bırakmasdım hoş gene bırakmıyom emme salı günü döndüm tatilden 1 gece eşim için hastanede kaldık dünde k.valdemde kaldım dr. ona daa yakın deyi eve ancak b gün 3.5 da gelebildimm felaketyoruldum ama kocişle alışveriş yaptık birazdaha çok zaman var canım alırsın
ben de geri kalanı 1 ay sonra alırım sanırım
çoooook eksiğimiz var çokk
sen hastane çıkışını kaça aldın canım
ohh ne güsel canım.banyo için başka da bişey gerekmez sanırsam
yanlız şu ıslak mendillerden yeni doğamlar için var canım
onlardan da alsaydınız.parfümsüz oluyorlar ve tahriş hiç yapmıyormuş
bi de tarağın varmı canım
yazık sana
kıs ben heçç hafta sonuna temizlik bırakmıyom ki
hafta sonu da gezem diye
bi deani misafir geldiğinde evim temiz olsun deyü
çalışırkende cuma akşamı temzilerdim zemuszemus
varsın kalsın gez toz bu günlerin değerini bil canım
nehircim sadece hastane çıkışı ve banyo havlusunu aldık
kendime de bir tane pijama takımı yarım düğmeliden aldım bir yerden çıkarırım dedim memişimi emziririm ama 1 tane de önden tam düğmeli alcam canım
bebek için 1 ay sonra kısmetse tekrar giderükk
senin eksiklerin varmı
selam kızlar napıonus biz kocişlern ev keyfi yapıos valla edoşum doktora gtimiişin maşallah bebişimizee koca adam olmus :)
bizde eminönüden gelmiştik
uyumuşuz yorgunluktan
şincik kalktık gece nasıl uyuyacaz bilmiyom
ama dinlendik valla
çakaaaalll nan bizde mothercare den aldık ucuza geldibilmem ne deyi sefiniyokk karı bulmuş ucuzluk yerini anam gillere diyimdde bare onnar da gitsin alsın eminönünden alsıncerin gı sen de git valla
eminönüye orda bir han var bebekler için herşeyi bulabiliyon
bide rekabet var ya istediğin fiyata alıyon valla
biz de 1 ay sonra gitcez tekrar eksiklerimizi tamamlarız oralardan deyü
nan ben burdayım emme herüf çay istedi eccük ocağa çay koyum da geliim olur mu?kimse konuşmuyo bende delü delü kendimlen konuşuyom işte(((((((((
hoşgeldinnn ösgecikkkk bende geçmişin serin sularındayım
alırsın kızım paraya bakıyo çarşıya çıktımı 1 günnük iş düşünme boşver:çok üzgünüm:
güle güle giysin bebişin tatlım .. ben kıyafet olayını teyzemlere bıraktım onlar alıolar burda imkanlar kısıtlı istanbuldalr teyzemler ordan alıolar bugünde kadir has centre gitmişler oğlusuma ciciler almışlar eksik cok daha uyku seti bulamadım halısı perdesi offffffff yine aklıma geldii :çok üzgünüm:
nehircim sadece hastane çıkışı ve banyo havlusunu aldık
kendime de bir tane pijama takımı yarım düğmeliden aldım bir yerden çıkarırım dedim memişimi emziririm ama 1 tane de önden tam düğmeli alcam canım
bebek için 1 ay sonra kısmetse tekrar giderükk
senin eksiklerin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?