ben bugun hic kendimde diilim ya. sanki 100 mekik cekmisim, simdide karin kaslarim agriyormus gibi. kaburgalarim yariliyo sanki.:sinifsinif:
sağol cnm tşk ederim. aslında çok güzel ve uygun şeyler var bi bakmak lazımmothercare'den 7'li paket icin iyi bir fiyat canim. gule gule giydir.
gecmiş olsun canım
sağol cnm tşk ederim. aslında çok güzel ve uygun şeyler var bi bakmak lazım
bizde bugun anneannesiyle cicşler aldık kızımıza
sampuanları
sabunu
süngeri
vücut sampuanı
bebe yağı
ıslak havluları
pişik kremi
banyo ıvırzıvırlarıda tamamlandı sayılır
bi küvet alıcaz bide havluu o kaaa
baska bişi almaya gerek varmı banyo için
daha ne olsun, herseyi almisiniz zaten. gule gule kullanin.
cerin yarem napiyonus kısslarr
iyi ettin cicimm afferiinn temiz karısın nanna.snapem ebişim zabahtan beri kül kedisi gibi temizlik yaptım nevrim döndü bea kafamçokkarıştı
şinci yataama geçtim bi kk keyfi yapam dedim :lepi:
ohaaaa walla nası yapmış nann :1shok::1shok::1shok:oheeeeeeeeeeee :1shok::1shok::1shok:
napam gulümmdr. gittik bu gün şeker yüklemesi yapıldı sonuş p.tesi çıkçek ama dr. dedi ki 6 buşuk aylık hamilesin 5 kgalmışın çok iyi gidiyosun tebrik ederim dedi :) muhtemelen şekerle ilgili bi sıkıntı yok emme gene de yapak dedisen napıyon havalı ebişşş sositososito
oooh ne güsel walla benim evi mok götürüyo emme hiçbişi yapasım yokkkbiraz yoruldum arkadaşlarım burdaydı çok iyi oldu ya uzun süreir görmemiştim onları gittikten yerleri sildi kk bakıyım dedimkimler var diye
iyi ettin cicimm afferiinn temiz karısın nanna.s
ohaaaa walla nası yapmış nann :1shok::1shok::1shok:
napam gulümmdr. gittik bu gün şeker yüklemesi yapıldı sonuş p.tesi çıkçek ama dr. dedi ki 6 buşuk aylık hamilesin 5 kgalmışın çok iyi gidiyosun tebrik ederim dedi :) muhtemelen şekerle ilgili bi sıkıntı yok emme gene de yapak dedi
nan o iğrenç şeyi nası içecem deyi gittim zaten aç karnına gittim ya o şekerli nası ii geldi bana afiyetle içtim lab. daki kızlar hep gülüştüler biraz daha istermisin dediler bana:kedi:lülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?