vaayyy adamım da gelmüşşş sositososito
kociş fifa oynii ben de size takılam dedim az sonra need for speed için kaçabülürüm yarış yapcez kocamnann
evi barkı temizledim şüküler olsun yarında dinlenir yorgunluğumu atarun ayy belki pazartesi giderim nan eminönüne delikafadulden
benim kocişte savaş oyunu oyniy bende gidip bi kaç adam mı vursam acepp :roflol: ay neyse kk kalsam daha sağlıklı olcak bebeeem için herall naniknanik
ooh 2 hafta izin gez toz adamımm
biz de evdeydik bugün kociş hastaydıı mafoldumben
üşütmüş yaa bugün iyi dün erkenden yattım ben de zatengeçmiş olsun gıı nolduki enişteme :teselli:
aman neeen ağlıyon nan şimdi ii demekki oyun falan oynadığına göre bana da vicdan yaptırıyon burda :mymeka:
karazeytinim eminönünde nereye gittin kız
hawuzlu han warmış oraya mı gittin yoksam çok metediyolar orayıı bende gidicem cerin karısı bana yimek ısmarlarsaa hihoyyyt
bende bugün kadir hasa gittim çok indirim war ama ben pek bişey beğenip alamadım bide eminönü fiyatlarını bildiğim için biraz pahalı geldi orası bana
kadir hasta 3 parça hastane cıkısı seti 35 lıra eminönünde battaniyesine kadar olan en kalıtelı en pahalı hastane çıkısı 40-50 lıraa
ben eminönüne gitmedenbişey alamıcam herhalde
bide şimdi annemin aldıklarına baktım bi sürü bişey almış ama hep beyazlan sarı kafamçokkarıştı kızımın bi tane pembe bişesi yok mafoldumben
geçmişolsun enişetemize a.s.ooh 2 hafta izin gez toz adamımm
biz de evdeydik bugün kociş hastaydıı mafoldumben
tubaaaaa gıı napıyen ne zamandır iki lafın belini kıramadık gı sennen bebişko napay gördün mü perşembe gunu hele anlat bana geçmişte aratma
karazeytinim eminönünde nereye gittin kız
hawuzlu han warmış oraya mı gittin yoksam çok metediyolar orayıı bende gidicem cerin karısı bana yimek ısmarlarsaa hihoyyyt
bende bugün kadir hasa gittim çok indirim war ama ben pek bişey beğenip alamadım bide eminönü fiyatlarını bildiğim için biraz pahalı geldi orası bana
kadir hasta 3 parça hastane cıkısı seti 35 lıra eminönünde battaniyesine kadar olan en kalıtelı en pahalı hastane çıkısı 40-50 lıraa
ben eminönüne gitmedenbişey alamıcam herhalde
bide şimdi annemin aldıklarına baktım bi sürü bişey almış ama hep beyazlan sarı kafamçokkarıştı kızımın bi tane pembe bişesi yok mafoldumben
he nan ösledik nerdesin?kıslaarrrrrrrr napıyonuss özlediniz mi beni bakiyim opuyorumnanaktan,
ben dün sabahtan çıktım ewden anama geldim bu akşamda burda kalıcam artık yarın dönerim ewimee zemuszemus
siz napıonus bakıyım geçmişi okuyamadım bi özetlesenize beeeaaa zemuszemus
ee dalga geçcek kimse yok mu nan :bbo:
cimriler siziiçok indirim war bacım
ama ben galıba cimri bi anne olucamkaydirigubbakcemile3
10-15 lira fıstık gibi elbiseler war ben pahalı diye almadım annemler diyoo daha ne olcak bedawa mı wercekler kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:ben sağa bu saatte canlizi nerde bulam anacum :roflol: çillim burda olaydı herbişeyi karıştırır gene kopartırdı biziii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?